Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatiMeyers

Odchudzanie ! Jeden owoc dziennie.

Polecane posty

Gość KatiMeyers
truskawencja, myślę, że nawet jeśli nie schudniesz to i tak świetnie bo na pewno nie przytyjesz a to przecież bardzo ważne :)

Gość KatiMeyers
martula84 dziękuję za radę może faktycznie jeden owoc dziennie to przesada. Obiecuję sprawdzić... :)

Gość truskawencjaaaa$
ale ja nie chce nie przytyc ja chce schudnac w dodatku cwicze jak tylko moge w pracy tez ruch i nic ja neiwiem co robic glodzila sie nie bede

Gość KatiMeyers
A ile jesz posiłków dziennie ? Może nie jedz kolacji albo więcej owoców, zatąp nimi coś innego.

słchajcie sprawdzcie sobie tą diete , ja w ciągu pieciu dni 1 fazy schudłam 2,5 kg może to nie dużo ale zawsze coś jadłam ile chciałam , czułam sie świetnie teraz jestem w fazie II dopiero zaczęłam , szkoda tylko że nie można w tej fazie jeśc owoców chociaz ja i tak jem truskawki w końcu jest sezon i mimo to chudnę . nie trzymam się tak ściśle tej diety czasem popełnie jakies grzeszki bo tak naprawdę to mam niewiele do zrzucenia wg testu który robiłam wyszło mi że został mi jeszcze 1 kg , osobiście chciałabym schudnać jeszcze ok 3

Gość truskawencjaaaa$
SNIADANKO SREDNIE OBIAD HM NA OBIAD JEM NAJWIECEJ A NA KOLACJE MALO JEM BARDZO W POLUDNIE KAWA JEDNA SLABA I JAKIES CIASTKO DUZO PIJE BARDZO NIE SLODZONEGO JAKAS WODA HERBATY ITP

Gość truskawencjaaaa$
SNIADANKO SREDNIE OBIAD HM NA OBIAD JEM NAJWIECEJ A NA KOLACJE MALO JEM BARDZO W POLUDNIE KAWA JEDNA SLABA I JAKIES CIASTKO DUZO PIJE BARDZO NIE SLODZONEGO JAKAS WODA HERBATY ITP

Gość truskawencjaaaa$
to ty sobie sprawdz ile to jest bo widac ze niemasz zielonego pojecia to jest wlasnie w normie!! a jesli masz poroblemy z matematyka to cofnij sie do szkoly:D

Gość truskawencjaaaa$
Twój wskaźnik BMI: 19.4 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba są po prostu zazdrosne. chyba ty masz jakies problemy to jest dziecinnie proste by to policzyc najwyrazniej dla ciebie za trudne

Gość truskawencjaaaa$
to ze ty jestes tlusta loch i zazdroscisz innym dobrej wagi to twoj problem wyzyj sie na psie:D bo na mnie twoje slowa nie robia wrazenia chce to sie odchudzam i nic ci do tego nic z tym nie zrobisz:D:D:D:D:

Gość KatiMeyers
Jeśli chodzi o te przepisy to ja bardzo chętnie się zgłaszam :). Przekonałyście mnie, może zdrowiej faktycznie lepiej. Mimo wszystko będę jeść bardzo malutko.

Gość KatiMeyers
Ja chętnie skorzystam z przepisów więc jeśli możesz to napisz :)

Gość truskawencjaaaa$
KatiMeyers klade sie bo jutro do pracy postaram sie jakos jutro odezwac badz po weekendzie to powymieniamy sie pomyslami powodzenia zycze i wytrwalosci!:)

Gość KatiMeyers
Świetnie :) WKlej. Na pewno skorzystam. Nie mogłam wcześniej napiasć, problemy z internetem.

oto przepis na chlebek :0,5 opakowania drożdzy 0,5 szkl skrobii kukurydzianej , 1 łyżeczka soli 0,5 szklanki ciepłej wody 1 opakowanie otrąb owsianych 150 g mały jogurt 180g 3 żółtka otręby zalać jogurtemodstawić do nasiąknięcia drożdze rozpuścić w 0,5 szkl wody wymieszać ze skrobią, odstawić do wyrośnięcia gdy wyrosną dodac do otręb , dodać żółtka i sól. wymieszać ręką .ciasto wylozyć do formy. odstawic do wyrosnięcia. Piekarnik nagrzać do 220 st piec ok 30-35.( do drożdzy można dodać odrobinę słodzika aby wyrosły)jak nie dodawalam chleb może nie urósł bardzo ale upiekł się i był smaczny. chlebek mozna jeść dopiero w II fazie . starczyć ma na ok 6 dni , czyli tak 2-3 kromki dziennie

znalzłam przepis na pyszny deser , 150g jogurtu naturalnego 250g serka waniliowego ja dodałam danio bo ma tylko 3% tł 100gserka naturalnego , ja zmieliłam blenderem chudy twaróg 1,5 łyżki żelatyny 2/3 szkl. wrzącej wody 1,5 łyżki kakao (odtłuszczonego) 10 tabletek słodzika , ja dodałam 7 bo deserek jak dla mnie jest wystarczająco słodki Żelatyne rozpuścić we wrzącej wodzie , odstawic do wystudzenia Jogurt , serek wanil i naturalny zmiksować ze słodzikami ( słodziki najlepiej rozgnieść łyżeczką , żeby miec pewność że nie znajdziemy kawalka tabletki w deserku ), ok 1 min. Dodać wystudzoną żęlatynę, miksowac na wysokich obraotach ok 3 min. . 2/3 masy rozlać do pucharków , albo szklaneczek, do reszty dodać kakao i zmiksować. następnie wlać np. w środek białej masy . odstawic do lodówki , dla mnie pychota

próbujcie zrobić tego pysznego shakea, szklanka mleka 0,5% jak wlewam troszke więcej ,słodzik do smaku ok 3,4 tab. kawa rozpuszczalna ok 1,5 łyżeczki , 4-5 kostek lodu , troche zapachu , jaki lubicie , np waniliowy lub rumowy , wszystkie składniki zmieszać blenderem , Napój robi się gęsty, ma pyszną piankę , smacznego Należy pamiętać że można wypić tylko jedną porcję ndziennie , niestety

w wolnejhwilipowklejam jeszcze jakieś przepisy , jeśli macie troszke czasu to poszperajcie w internecie , tam znajdziecie mnóstwo pomysłów

przepraszam za błędy ortograficzne , ale jak szybko ppisze to widocznie źle dociskam klawisze , oczywiście chciałam napisać , ze w wolnej chwili poszukajcie w internecie tam jest mnóstwo pomysłów

Gość ddddddddddddddsfdwq
polecam spróbowanie przez tydzien siety SB plaż południa, podejrzewam , że będziesz zadowolona

Hmm... Nie wydaje mi się, aby to było dobrym pomysłem. Naprawdę zwolnisz sobie metabolizm... Niepotrzebne katusze, ot co. Moja koleżanka próbowała bardzo podobnej diety i niestety przez miesiąc nic jej to nie dało, oprócz omdleń, zniszczonej cery i zaburzonej koncentracji... Pij dużo wody i biegaj codziennie na siłownie. :) Jedzenie ogranicz, ale nie tak drastycznie! Ustal sobie np. w pierwszy tydzień diety tylko białka, w drugi owoce, a w trzeci warzywa. I jedz zawsze wtedy, gdy zgłodniejesz. :) Na pewno stracisz na wadze. Osobiście walczyłam z nadwagą w podstawówce. Ostatnio przeciwnie... Jem mnóstwo, uwielbiam opychać się czekoladą, ale zamiast tyć, to chudnę... W stopce jest zamieszczona moja waga i wzrost, ale szczerze powiedziawszy: wyglądam szczuplej. :O Nie chce zejść poniżej 55 kg absolutnie, a ostatnio waga pokazała 57... Obawiam się, że to przez tabletki hormonalne, które łykam (antydepresant Zoloft). Z reguły powoduje tycie, ale jak widać u mnie odwrotnie...