Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostroko

Nie mogę pić... wodki?

Polecane posty

Gość Ostroko

HEja. Mam 19 lat. Mam pytanie... tzn. gdy miałam nie skonczone 18 to czesto zdarzało mi się pić z bratową w jakieś soboty... no i dzien przed moją 18-stką tak się doprawiłam, że już w swoja 18 nie, ani do dzisiaj (1,5 roku bedzie) również nie! Tzn. była sytuacja gdy z bratową miałam znów okazję, ale chodzi o to, że nienawidze tego! Wiem, że nie jest dobra w smaku, ale... no właśnie u mnie nie ma ale! Gdy wącham to mi się rzygać chce! Dosłownie mówiąc. Mdli mnie, czuje takie coś w gardle... zaczyna głowa boleć. OCHYDA! Wczoraj z kumplem kupiliśmy likier jajeczny. Dobry, ale jak poczułam po małym łyku vodke to odłożyłam, bo myślałam że sie zbełtam. Czy wy też tak macie? No wiem, że was odpycha, każdy tzn wiele osób tak mówi, ale mimo wszystko piją ;/ ale ja nie, nie ma mowy! Czyli co? Np; jakiś grill, impra, wszyscy sobie piją, a ja na drętwo? ;/ Bez sensu. PIWO. O piwo to i i owszem. Bardzo lubię. Czy ktoś jest w podobnej sytuacji?

Gość lucka123
moze powinnas kupic jakas dobra wodke, chociaz w sumie nie uwazam,ze to pomoze. No coz ja nie lubie wodki tak samo ,ale pije;) tzn nie wacham i sie nie zastanawiam a pozniej popijam szybko ;) wiec nie czuje smaku. A pozniej jak juz jestm troche wstawiona to wcale nie czuje haha ;D

Gość gupeek
osobiscie wody nie znosze, jestem w stanie pic wszelkie piwo, wino, ciezkie alkohole (np gin, whisky i tequila) ale wody nie dam rady tknac. jest po prostu obrzydliwa, nawet nie probuje sie zmuszac. olej, racz sie innymi trunkami :)

Gość VEEEHHHHhhhh
Spilam sie wodka w wieku 17 lat, do dzisiaj mam odruch wymiotny na sam jej zapach a mam juz 26 lat. Niektorym wstret przechodzi po kilku tygodniach, miesiacach a mi sie trzyma tak dlugo, nawet drinka nie moge sie napic, nawet wino ciezko. Jedynie piwo mi wchodzi.

Gość wez sie ogarnij
wódki się nie wącha,zawsze mi tak mówili.Później chlup w dziub i przepita;D