Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bb..

czy taki prezent nie bedzie obciachem dla niego ?

Polecane posty

Gość bb..

moj facet juz po 30 obchodzi za kilka dni imieniny i kupilam mu ozdobna swiecę zapachowa w takim oobnym ladnym pudeleczku czy to nie bedzie obciach? sprawa wyglada tak ze zapytalam chlopaka co chcialby dostac a on sie usmiechnal i powiedzial ty wiesz co ;) mnie jednak glupio nic mu nie dac wiec taki malutki prezencik

Gość bb..
eh no wiecie :p ale powaznie pytam moge mu wręczyc taka swiecę z ladnym zapachem taka sredniej wielkosci

Gość najdziwniejszy
daj mu ta swiece i nic wiecej bedzie wniebowziety

Gość fhhbcskjduc
świeca dla faceta hmm mówię temu NIE

Brzydzia jakbyś nie wiedziała co stary cap chce od babeczki w sile wieku :D W sumie to wolałbym klucz nasadowy lub kolację , ale ja nie jestem normalny więc pewnie faceci ze świeczki też się cieszą :classic_cool:

oj nieee....świeca? Chyba żeby sie nią wybrandzlował, nie, nie, nie:D Tak jak mówi brzydula z winem i kolacja jeszcze przejdzie...sama świeca wiocha jak nie wiem co.

Gość esafsdfsdfwefxdcvbn;uyt
to juz lepiej kup mu zestaw kosmetykow nivea za 20 dyszki wyglada na drozszy i sie przyda :P

Gość rozmarzona dziewczyna
mój były by się np.ucieszył ze świeczki.. ;] zapalał je codziennie na szafce. dziwny typ :P

rozmarzona dziewczyna - moj tez lubi swieczki, ale swieczke czy kubek mozna dac ot tak, bez powodu. Mi sie wydaje, ze na imieniny, urodziny trzeba sie troche postarac :) nie musi to byc drogie Moj tez po 30 i niebawem ma imieniny :P i tez mysle co mu dac. Mialam dac portret, ale nie wytrzymalam i dostal bez okazji... chyba tez upieke ciasto :P

Gość KOLCZYK11
SAMA ŚWIECZKA TO NIE BARDZO ALE WINKO DO TEGO TO TAK

męska pomarańcza, była z nim miesiąc i szczerze ciesze sie, że nie jadłam z nim kolacji. Ale nie zdziwiłabym się gdyby jadł zwierzęta futerkowe :P

byłam*

meska pomaranczo🖐️ moj ze swieczki raczej by sie nie ucieszyl.moglaby mu sie kojarzyc ze zniczami ale dziadki juz tak maja;)

Boże to ile on ma lat?!

a no to juz wszystko wiem.

Świeca wydaje mi się być średnim prezentem dla faceta... Może rzeczywiście lepiej by było, gdybyś sprawiła mu jakiegoś rodzaju łóżkową niespodziankę? :) Kobiecie taka świeca z pewnością by odpowiadała, ale mężczyźni raczej dużej radości nie czerpią z patrzenia w drobny płomień. :P No chyba, że jest romantykiem bez pamięci, albo świeca ta będzie jakimś uzupełnieniem upojnej nocy. :D IQ :186 - niegłupia 🖐️ Wiek: 16 lat - niedojrzała :O Wzrost: - 168,5 cm - niewysoka :classic_cool: Waga: - 58 kg - niegruba :D I proszę, do cholery, niech "Wiek" nie będzie priorytetem w osądzaniu mojej osoby! :O Zaszpanuje twarzą: http://borderlineowa.wrzuta.pl/obraz/4MBAX5abWb7/twinkle_twinkle_little_star... :classic_cool:

mój przyszły ma mieć 19-25.. pod żadnym pozorem więcej :D