Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak uniknąć ciast

Dlaczego kobiety lubią słodkości typu ciasta,babeczki, a nie smaczne obiady?

Polecane posty

Gość Jak uniknąć ciast

ja lubię a mimo tego nie jem:) ale oczywiście nie tylko kobiety....faceci to dopiero potrafią

Gość Jak uniknąć ciast
No właśnie więc czemu je lubicie?Na tym topiku chcę się tego dowiedzieć.

Gość Ptysiemalionoweieklerkimniam
Ja też jem tylko słodycze , nawet jak zjem obiad to potrzebuję słodyczy, żeby się najeść, więc rezygnuję z obiadów, żeby nie przytyć.

albo jak jest np ciasto to kroją cale wdłuż blachy i takie pałaszują:O

po abidku lubię "doprawić" się czekoladką moczoną w herbacie, wtedy jestem w pełni najedzona i szcęśliwa:)

Mój mąz jeszcze przed dwoma zawałami zzerał kilogramami ciastka, lody. nawet po 1 zawale żarł kilo lodów. Dostał 2 zawał i teraz jest w sanatorium. Już jest ok, ale jesli wróci do żarcia słodkosci w takich ilościach. Żzerał kilo wafelków i zaraz po kilo lodów

Tez lubie słodkie, ale on zara zpo pzryjsciu ze sklepu zzerał cała ogromna pake wafli, i zaraz po kilo lodów i pudełko kukułek czasami też

Teraz w sanatorium daja mu zdrowe żarcie tylko, warzywa, a wiecie co r5obi? zamienia sie na fasole , ora zinne niezdrowe żarcie z innymi kur..cjuszami.

Al;e ćwiczy, zazywa spacerów , nie wiem jak tam jest bo nie byłam, ale mówi, że jest fajny basen z cieplutka wodą. Teraz ma okazję nie źrec tych słodkosci, nie wiem czy żre, czy nie. jestem zła bo sie zamartwiam, az mi łeb robi sie sześc na dziewięc. Sądzeze za duzo. Bo ja bediz echciał to i tak będzie żarł tony słodyczy. Sama jego sraczka dowodzi , ze znowu źre słodycze. Chyba pzrestane sie zama\rtwiac, bo padne sama na serce.

Gość tylko i wyłącznie
ja jem i gotuję obiady nawet w upały ,nie wyobrażam sobie dnia bez obiadu :) ciasta piekę zawsze w sobotę i niedzielę ,taki mam nawyk po babci :) chociaż teraz jak jest wysyp owoców sezonowych to robię i w tygodniu jakieś słodkości czy to placek z truskawkami na przekąskę po obiedzie czy jakiś koktajl . Rano muszę zjeść śniadanie ,zawsze ale to zawsze mam jogurt ,słodką bułke z kruszonką albo kanapki robię ,ale z samymi warzywami ewentualnie serem .Musi być świeżo z rana ,wtedy mam power na cały dzień .

Ja tez zawsze mam obiad, ale to co wyczynia mąz to nie wiem już jak to nazwac. idzie po kolorowe napoje , kilo wafelków i kilo lodów i to żżera na JEDNYM posiedzeniu.Nawet po pierwszym zawale. ja tu sie produkuje warzywka, rybka , piecozne we folii, garnek na pazre, a on co? Żre tony słodycyz.

a ja lubię to i to :) czyli słodkości oraz dobre obiady, głównie mięsne :P mmmmmm z resztą każdy mi mówi, że potrafię gadać o jedzeniu godzinami, lubię dobrze zjeść :)

Nie dba o swoje zdrowie, moje mu wisi tez , bo nigdy sie nie pyta jak sie cuzje. Ciekawe co krązy po jego rodzince, pewnie , że go wykańczam. Chyba z tego wszytskiego pójde spac.

Gość Jak uniknąć ciast
A fuuuu zołza ale pojechałaś:O lepsze są ziemniaczki i warzywka chociażby takie ogórki ze śmietaną.

Dzisiaj gdy mą zdzwonił , że ma sr..e, to ja mu mówię ze sie xle czuje . A on mi n ato...że zawdzonił do kuzynki i nadaje relacje. To ja mu na to kiepsko sie dizsiaj miewam. a on ucina dyskuje , mówiąc bierz leki i swoje nadaje. Już mu chciałam tone ciasteczek w nagrode wysłac.

Gość tylko i wyłącznie
Ha ,nie dopisałam :) zawsze wieczorem razem z mężem wcinamy jakiegoś batona czekoladowego :D to już od kilku dobrych lat :D najczęściej jemy Pawełki albo Snickersy :D dobre spanie po tym mamy ,chociaż podobno czekolada dodaje energii ;)

Gość tylko i wyłącznie
Gazia ,czy ty się podnieciłaś ,że tak nadajesz czy chcesz się wyżalić ?:D

No to sie wyżaliłam. Udąło mi się tak pzry okazji żarcia.

Gość tylko i wyłącznie
lol :D

Gość Jak uniknąć ciast
Dlaczego nie jesz ziemniaków?Pyszne są.Bez nich nie można zrobić sobie obiadu.