Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak uniknąć ciast

Dlaczego kobiety lubią słodkości typu ciasta,babeczki, a nie smaczne obiady?

Polecane posty

Podnieciłas? Tez cos. Moze ta jego sr..zka? Miałam nadzieje, ze zapyta czemu się xle czuje , lub cokolwiek, a on mi ze dzwonił do kuzynki, że ma rodzinke w Ciechocinku, ze to, że siamto. ja tu się martwie zadręczam, nieługo wyladuje w wariatkowie . szkod asłów

Snickersy są dobre:) najlepsze batony wg mnie orzechy w czekoladzie, ptasie mleczko, chyba wszystkie cukierki czekoladowe "Solidarności", śliwka w czekoladzie "Jutrzenki" - pyszota:) a ja dzisiaj tylko 1 czekoladę zjadłam :(

TAK Chciałam sie wygadać. I tak mnie nie znacie :P :P :P

To co tera zpowiecie ze jestem wariatka? pewnie jestem Mówi sie trudno i wariaci na Cafe sa.

Gość Jak uniknąć ciast
A Mars 3bit kit kat i biała princessa?Albo sernik,wuzetka,karpatka?

Gość tylko i wyłącznie
gazia :D Z czekoladek to uwielbiam malagę ,tikitaki i kasztanki i debeściaki wszechczasów MICHAŁKI!!!!:Dmmmm

A wiecie od czego ma te sraki? sam mi móiwł, ze zamienia sie na obiady. Żre flaki, fasolke po bretońsku a wzamian oddaje rybke i warzywa. Ide spać. Chyba sie Wam nie przysni mój mą zjak pakuje w siebie kilo lodów lkilo ciastek i kukułki. :)

NO I WIEM , kto mu wyżyra te rybki i warzywa, móiwł, że sa pzry stole starsze kobiety , co maja to co on lubi, a on ma diete rybno-warzywna i one mu wy zyraja ryby i warzywa. Ech. Szkoda słów.

DOBRANOC WAM. CHYBa sie wsciekne i rzuce słodycze. Jemu na złosc. A zadzwonie do ordynatora sanatorium by mu zakazał jeśc słodyczy. Paaa.

Kurna skecz by mozna zrobic, a to jest smutne..niestety dla mnie.

Gość Jak uniknąć ciast
Wiedziałem że zgłodniejesz.Ale te żarcie was wykończy i będziecie wyglądać jak słonie.Swoją drogą nie wiem dlaczego niektóre kobiety mają większą wiedzę o dietach od nas.

Wieczerze , jak dawno nie słyszałam by ktos tak nazywał kolacje. :) No to ja spadówa.

p.s. Ja juz wyglasdam jak słonica, bo po menopauzie pzrytyłam .jestem okropnie gruba , ale nie zwracam n ato juz uwagi. za to rzuce słodcyze. jemu na złośc. Nigdy nie kupie słodyczy.

Tylko, ze on po powrocie złapie 2 siaty, poleci do sklepu i wróci z : 2 butle wody kolorowej gazowanej, ogromnym pudłem wafli (fuj), ogromnym pudłem lodów (fuj), małym słoikiem kukułek(fuj) A robaki w srodku maja ubaw po pachy.

no właśnie te masy uwielbiam Wedel ma teraz jakąś mieszankę tych mas póki co mnie nie wykańczają, za to mam dobre żelazo i magnez, i "piękną hemoglobinę" cokolwiek to znaczy :)

Dzięki za potowarzyszenie takiej menelko - wariatce jak ja. Cześc.

...ogromnym pudłem wafli (fuj), ogromnym pudłem lodów (fuj), małym słoikiem kukułek(fuj) A robaki w srodku maja ubaw po pachy. malaga, tiki taki i robaki:) jak się bawić, to się bawić:)

Gość Jak uniknąć ciast
Zołza i jak nic nie tyjesz?Nie będziesz słoniem kiedyś?

mam nadzieje, że nie:) pomyślę nad dietą w ostatecznej ostateczności póki co bliżej mi do niedowagi niż nadwagi i o dziwo od słodyczy nie tyje, a od regularnych full obiadków- tak

Gość Jak uniknąć ciast
Zołza a chipsy też lubisz?

Widocznie ruchliwa z niej dziewczyna, Można jeść tabliczkę czekolady dziennie pod warunkiem ze się ją spali no i jak wspomniano ma magnes, a kobieta winna mieć magnetyczną osobowość.

Gość Jak uniknąć ciast
podnasze bo ciekawe-Właśnie dlatego ja nasycam się tą pełno wartościową żywnością, żeby mój organizm nie chciał tych batonów,ciast i mięs...

Gość tylko i wyłącznie
Z niektórymi rzeczami się zgodzę z innymi nie :) Ja gotuję zdrowe obiady pełnowartościowe :) mój mąż jest zdrowy jak byk ,jego wizyty u lekarza są tylko wtedy gdy potrzeba zrobić badania okresowe do pracy :) ja natomiast lekarza widziałam jak miałam 17 lat (dawno to było),wtedy to potrącił mnie pijany kierowca i znalazłam się w szpitalu :)nigdy nie brałam antybiotyków ani tabletek przeciwbólowych i co najważniejsze nie ma nadwagi:) jestem osobą bardzo aktywną :) Słodycze takie jak batony ,czekoladki podjadamy tylko dlatego ,że na smakują :)ale nie objadamy się nimi ;) no chociaż wieczorkiem czekoladowe "coś "musi być :D na to produkują aby to jeść ;)