Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serużonka

Kobiety pomocy, mam upławy dziwne i się boję. Nie lekceważcie mnie proszę-pomocy

Polecane posty

Gość serużonka

Kiedyś miałam podobnie, poszłam do gina, wziął wymaz i powiedział że jakby cokolwiek było nie tak, to pielęgniarka się ze mną skontaktuje. Nie skontaktowała się. Czyli było ok. Ale przepisał mi antybiotyk w globulkach tak na "wszelki-wielki" A objawy obecnie mam takie (takie same jak wtedy): -nic mnie nie swędzi ani nie piecze, nic nie jest zaczerwienione i nic brzydko nie pachnie -czasami( teraz trwa to jakieś 3 dni i pojawia się raz/dwa razy dziennie) pojawia się taki upław, ale taki mały, właściwie to nawet nie upław tylko troszkę wydzielinki żółto-brązowej. A pojawia się to zwykle bo ćwiczeniach bo codziennie biegam i jeżdzę na rowerze i wtedy po tym się to pojawia -rano jak się budzę i jak nie ćwiczę to mam normalne białawe upławy tyle że jestem obecnie jakieś 2 tyg przed okresem i tego jest mało -po okresie też jestem dawno już bo mam co 35 dni I pytanie: czy jest ok? czy to może jakieś pozostałości po okresie, które wychodzą ze mnie przy wysiłku? Bo mam stracha, nie lubię jak coś się "tam" dzieje :O

Gość nie lekceważę ale nie wiem

Gość serużonka
a może ktoś wie? bo to dla mnie dziwne że w ciągu dnia jest normalnie a po wysiłku takie coś...

Gość emigrantka radzi
po prostu idz do lekarza

Gość serużonka
podnoszę, jest dzień więc może więcej osób odpisze

Gość serużonka
dodam że nawet "badałam" się wkładając odrobinkę patyczek do uszu żeby sprawdzić czy będzie coś brązowego i niepokojącego, ale patyczek był czysty jak łza i nic brzydko nie pachniało. Nie wiem co to może być Kiedyś też tak miałam i przeszło, ale nie było brązowe.

Gość jakostak1112
gdyby to byla biala wydzelina to nadzerka... ale brazowa nie wiem musisz isc do lekarza nie zwlekaj!

Gość ufirsgjjh
to się zdarza przy wirusie brodawczaka,a także przyczyną mogą być hormony

Gość ufirsgjjh
albo ciąża,albo polip

Gość serużonka
to może hormony, bo ostatnio mi się spóźniał okres ponad tydzień. I jak pisałam miałam to wcześniej i samo przeszło i zwykle tak mi się zdarzało po spóźnionym okresie. Brodawczaka nie mam na pewno bo żadnych objawów nie mam

Gość ufirsgjjh
mi ginekolog mówił,że to się zdarza w środku cyklu bo wtedy jest większe stężenie hormonów

Gość serużonka
och to jakby mi ulżyło bo naprawdę nic oprócz tego sporadycznego upławu mnie nie swędzi ani kompletnie nic, zapach też normalny a właściwie to nic nie czuję...

Gość serużonka
ciąża nie bo nie mam partnera, polip też nie bo miałam ostatnio usg robione iw wszystko ok

Gość serużonka
up up up up up up up up up up

Gość serużonka
plis