Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona i jej zatrute życie

ODEZWAL SIĘ NAGLE PO KILKU MIESIĄCACH. O CO MU CHODZI?

Polecane posty

Poznałam go kilka miesięcy na czacie, wymiana fotek, zaproponowal spotkanie, moja odmowa bo wtedy nie moglam, potem poprosil mnie o wyslanie innej fotki po otrzymaniu której się wylogował. Nagle się odezwal napisal mi emaila z propozycją spotkania. Odpisalam mu ze juz nie pamietam rozmowy, nic o nim nie wiem i że wylogowal sie bez uprzedzenia. Nie dostalam zadnej odpowiedzi na moj email. Moje pytanie to dlaczego sie odezwal po kilku miesiącach? o co mu chodzi?

Pewnie sobie o Tobie przypomniał i teraz szuka kontaktu, badz ostrożna bo z facetami to roznie bywa... musisz dokładnie wyczuc jakie ma zamiary wobec Ciebie

szkoda ze juz tak pozno...pewnie dlatego nikt nie reaguje

Mozliwe ,ze wczesniej kogos miał , mozliwe tez , ze zostawił sobie otwartą furtkę znikając bez słowa, spytaj może otwarcie jakie są jego zamiary wobec Ciebie , zreszta jeśli bedzie mu na Tobie zalezało to napewno to poczujesz!

dzieki za odpowiedz. Myśle ze sie nie odezwie po moim oschlłym eamailu (na którego w koncu zasluzył wylogowując sie bez uprzedzenia). Podobno chcial sie spotkac by milo spedzic czas.

Zrobiłaś co uznałaś za stosowne, a to jest najważniejsze,żeby postępować zgodnie ze swoim sumieniem:) Ja kiedyś dałam się omamić takiemu jednemu przystojniakowi , odezwał sie do mnie po poł roku od naszego wczesniejszego spotkania, nalegał chciał sie ze mną zobaczyc a potem sie mną bawił odkladajac cały czas spotkania!!! Facet poprostu lubiał zdobywać, nic wiecej! Przezyłam to strasznie dlatego ostrzegam ,że lepiej zachować zdrowy rozsądek i nie pozwalać sobie na takie zachowania, ponieważ jak ktos raz zawiodl to zawiedzie jeszcze nie raz!!! Zycze miłej nocy .Pozdrawiam

dzieki za rozmowe kasia. dobranoc.

Gość no co ja ci zrobiłam??