Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaakeeee.....

Nie wytrzymam z moja babcia

Polecane posty

Gość taaaaaakeeee.....

Obraza moje rodzenstwo a swoich wnuków na kazdym kroku. ostatnio powiedziala do mlodszej siostry "Chuj ci w dupe" do wlasnej wnuczki, rozumiecie? :o dodam ze to nie zadna patologiczna rodziny tylko normalna:o babcia zderwowala sie ze siostra wstawila sie za ojcem i dlatego tak jej powiedziala, dodatkowo powiedziala ze to wina mojej siostry ze rodzice sie rozwodzą no szok mowie wam :o dzisiaj poszlam o dniej i wyszlam z glowa jak sklep tak mnie wkurzyla :o moj brat zakochal sie w dziewczynie ktora ma dziecko ale chlopak ja zostawil jak sie dowiedzial ze jest w ciazy i moj brat jest z nia, a babcia na to ze nie wiedziala ze jej wyksztalcony wnuk jest takim zerem ze wezmie sobie babe z przychówkiem:o myslalam ze mnie rozsadzi! powiedzialam w nerwach ze jest tępą sredniowieczną krową a ona dalej swoje ze jak ich spotka na spacerze to ta dziewczyna dopiero popamieta :o nie wiem juz jak mam z nia rozmawiac, co za krowa 😭

Gość hkarfv
i to nie jest patologiczna rodzina........ :P nieźle

Wyzywając własną babcię od krów zachowujesz się dokładnie jak ona. A na marginesie ludzie starsi mają różne 'nawyki' i nie ma co ich na siłę zmieniać. I szacunku trochę, gdyby nie ta 'krowa' nie byłoby Cię tu.

Gość tez chyba nie wytrzymalabym
:o

Gość MA DUŻO CZASU ..NO NIE
Do weterynarza_________________UŚPIC