Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagłubiona:(

brat meza!

Polecane posty

czesc otóz mam maly problem! czuje ze podobam sie bratu mojego meza ma zone i dwojke dzieci! jest mlodszyy od mojego meza i przystojny! dawniej czesto rozmawialismy teraz on nie chce ze mna rozmawiac tylko z ukrycia patrzy na mnie! a ostatnio zapytalam sie go czy moze jest o cos zly na mnie bo to do niego nie podobne ze sie nie odzywa, to nic mi nie odpowiedzial tylko zczerwieniał jak burak i uciekł...co mam o tym myslec???pomozcie!

Ludzie, ale wy macie problemy... mam nadzieję,że to żart...? poważna kobieta wstydziłaby się zadać takie pytanie... ;)

Proponuję wziąc się za robotę,może jakiś obiad mężowi i dzieciom a nie pierdoły na kafe wypisywac autorko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tutek-srutek
zagubiona, nie ostrz sobie apetytu na szwagra, bo nasiejesz fermentu w rodzinie. Daj mu spokoj, nie dopytuj sie za wiele, staraj sie olewac, a samo mu przejdzie za jakis czas. Okazuj mezowi przy szwagrze milosc.

Jejku zadałam takie pytanie, bo mnie to ciekawi i chcialam sie poradzic dziewczynKTÓRE MNIE ZROZUMIEJĄ niestety wszystkie takie jestesmy ciekawe;)nurtuje mnie to ze dlaczego on uciekł...i sie zawstydził skoro rozmawiał ze mna caly czas dosc czesto sie widujemy ostatnio zapropnował nam wyjazd razem do Turcji. My i oni czyli on i jego zona i dzieci...

niestety wszystkie takie jestesmy ciekawe nie zauważyłam, żebym miała członka autorko nie kieruje tobą ciekawość po prostu jesteś nim zainteresowana

Dziewczyny myslalam ze mnie zrozumiecie wieie ile jest takich kobiet jak ja!!Probowałam go olewac juz wczesniej. Ze z mezem gadalam czy sie przytulałam do niego on probowal nie patrzyc. brat nam wykancza maly domek i z tad mam duzy kontakt z nim nie raz rozmawialismy po 2-3godziny, przy kawie zamiast on robic u nas w domu:)ale zastanawia mnie jedna jeszcze rzecz ze jego zona skarzyla sie do mnie ze on jak przyjdzie do domu wogole sie do niej nie odzywa, siedzi i mysli...mowila ze zachowuje sie dziwnie...stad mnie to troche zdziwilo...czuje ze on sam sie bije ze swoimi myslami!

ale zastanawia mnie jedna jeszcze rzecz ze jego zona skarzyla sie do mnie ze on jak przyjdzie do domu wogole sie do niej nie odzywa, siedzi i mysli...mowila ze zachowuje sie dziwnie...stad mnie to troche zdziwilo...czuje ze on sam sie bije ze swoimi myslami! a ty jak ostatnia idiotka zacierasz ręce , że pewnie tęskni do ciebie babo głupia ogarnij się zanim nie będzie za późno

to znaczy na co za pozno?

sluchajcie no nie ukrywam podoba mi sie, moze jakby na mnie tak nie patrzyl to by bylo inaczej bo daje mi powody do myslenia!...zaplanowalismy kolejne dziecko z mezem jestem w 5-miesiacu, powiedzielismy dosc pozno wszystkim, brat meza jak sie dopwiedzial nie byl zadowolony jak on jeden wiem to od zony jego! i od tego momentu sie do mnie nie odzywa...ale dlaczego?wszyscy sie ciesza z dziecka tylko nie on!

Gość tutek-srutek
na to, zeby nie rozbijac dwu rodzin w tej samej rodzinie- swojej i szwagra. Tepa jestes, czy co? Zasada jest taka- chcesz kochanka, to se bierz, ale nie z wlasnego podworka, bo bedziesz miala mega problemy. Facet sie zakochal w Tobie- to chcesz uslyszec??? I po co Ci to wiedzec? Zeby sie lepiej poczuc, dowartosciowac? A ferment w rodzinie zostanie i smrod dluuuugo bedzie sie ciagnal za Toba

kobieto ale jesteś pusta.... podwyższył ci samoocene? z Twoich wypowiedzi wynika ,że wręcz cieszysz się z zachowania tego męzczyzny. Po jasna ch.. bralas slub skoro zachciewa ci sie innych facetów...? a jak nie masz się czym zająć to poucz się troszkę ortografii. Twój nick wskazuję,że masz spore braki ; }

no wlasnie to chcialam uslyszec...prawde a wy ciagle krazycie kolo smrodu, watpie zeby chcial byc ze mna...poniewaz tez ma dzieci i napewno wie co by sie dzialo...ja tez tego jestem swiadoma, ale mialabym z nim dobrze bo jest bardzo zaradny w zyciu...

Gość tutek-srutek
no to niech do Ciebie dotrze, ze sie spoznilas, bo oboje jestescie juz zajeci. A skoro dobry brat, i zaradny, to jesli nie zepsujesz tych relacji romasnem, to pewnie mozecie liczyc na jego pomoc przez dlugi czas. Daj sobie z nim spokoj. Jest swiety i nietykalny dla Ciebie z kilku powodow- 1.brat meza, 2. zonaty, 3. dzieciaty, 3. Ty jestes mezatka, 4. masz dziecko i drugie w drodze (o ile dobrz zrozumialam), 5. macie te sama tesciowa (dla niego to mama, jest rowniez mama Twojego meza) i tescia (jak poprzednio), 6. znasz jego zone, 7. znasz jego dzieci. I pytanie- czy chcesz w to brnac, zeby dowartosciowac swoje ego? TESCIOWA POZOSTANIE TA SAMA

Gość Zagubiona:(
No tak macie racje...:(