Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka1994_16

jaka pozycja najlepsza dla dziewicy

Polecane posty

Gość nastka1994_16

moja mama kupiła wczoraj superexpres i przeczytałam tam artykuł jaka pozycja jest najlepsza dla dziewicy. jadę za tydzień z chłopakeim pod namiot i chciałabym stracić dziewictwo. prosze o rady jaka pozycja jest dobra żeby najmniej bolało. strasznie się boję że będzie to tak bolało że nie będę w stanie chodzić ani się kąpać proszę o pomoc!!! ;-( artykuł tutaj ale w komentarzach nie ma fajnej odpowiedzi http://www.se.pl/intymnie/super-eros/jaka-pozycja-jest-najlepsza-dla-dziewicy-czy-mozna_15562.html

Nie zgodzę się. Na pierwszy raz zdecydowanie najlepiej na misjonarza z poduszką pod pupę. Nie bój się bólu, poczujesz lekki dyskomfort, może lekki ból, ale na pewno będziesz mogła spokojnie chodzić, pływać i co Ci tam do głowy przyjdzie.

Gość Drągal234
Krótko: na wznak dziewczyna,rozchylone uda i co ważne...stópki nie na materacu tylko uniesione,kolanka lekko do siebie. Nie chce mi się tego uzasadniać. Najważniejsze,że sprawdzone wielokrotnie :)

Gość dziewica2
Trochę inny temat, ale poniewaz topic dotyczy dziewic, to moze mi ktoś pomoze.. ja jestem juz po takim "namiocie" ze swoim chlopakiem.. jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami, wiec oboje jestesmy niedoświadczeni w praktyce.. no i mamy problem. bez ogrodek piszsąc - on nie moze wlozyc.. Chodze do ginekologa, zadnych nieprawidlowosci, obawy o ciaze tez nie ma (zabezpieczylismy sie: tabsy+prez.), w trakcie okresu używam tamponow normal (bardzo boli przy wyciaganiu, takie "pekanie", ale innych z tym problemow nie mam), probowalismy klasycznie, na jeźdzca, od tylu i bokiem - i nic. Nie jestem w stanie rozszerzyc sobie weśjcia do pochwy na tyle, zeby on tam wszedl.. Probowal wlozyc palec - jeden ok, ale dwa juz nie wchodza, mnie wtedy też boli. Czy ktos moze cos doradzic?

Gość dziewica2
up

Gość Lucky_Luck
Pochwica

Gość dziewica2
czytalam o tym również, i nie sądzę. nie mam zadnych skurczy, moge wsadzic i palec i tampon i tez zadnych skurczy, po prostu jakby on byl za duzy...

Więcej gry wstępnej, lubrykant, Ty się rozluźnij, on niech jednak po dłuższym pieszczeniu spróbuje z dwoma palcami.

A jak chodzisz do ginekologa to ginekolog Cię bada normalnie? Używa wziernika? Jeśli tak to przecież wziernik jest dużo większy niż palec.

Gość dziewica2
Nie uzywala wdziernika nigdy. Raz probowala, ale tez nie bardzo chcialo to wchodzic i osatecznie skonczylo sie na badaniu przez odbyt (zawsze takie tylko mialam).. Natomiast nasaczony tampon jest grubszy niz palec i wychodzi...:/

Dużo lubrykantu i ćwicz, ćwicz, ćwicz. Musi Cię on/Ty sama też, trochę rozciągnąć. Postaraj się znieść jakoś ten ból przy dwóch palcach i próbujcie stopniowo dalej. I nie róbcie długich przerw. Jak on Cię nie może popieścić to pieść się sama, postaraj się codziennie.

Gość dziewica2
Ok, będziemy :) Uspokoiłaś mnie, bo skoro mam ćwiczyć to chyba wszystko jest ze mną ok, tylko "ciałko nieprzystosowane" :)

Miałam kiedyś podobny problem :) Nie to, że nie mógł wejść, ale po prostu czułam spory ból, często byłam lekko "rozerwana" :) Pomogły codzienne ćwiczenia mimo bólu, w ostateczności robiliśmy jeden dzień przerwy i teraz w zasadzie już nie ma problemu. Niektóre kobiety rodzą się ciaśniejsze, inne luźniejsze :)

Gość męczą mnie wybory 2010
opisana pozycja jest okropna jak u badania u lekarza. Moim zdaniem najlepsza jest jak kobieta siedzi lub półsiedzi na stole, fotelu a fac det stoi lub klęczy itp. I dużo pocałunków. a jak klasyczna to normalna..a nie jakies nogi razem do góry poduszki itp..bezensu.