Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rerwerw

brak okresu w przerwie między tabletkami anty...

Polecane posty

Gość xyz-a
witam , biorę od listopada 2012 harmonet , zawsze po poludniu , czasami wieczorem, ale nigdy nie opuściłam tabletki, może raz, w zeszłym roku. w zeszłym mcu miałam okres na 2 dzien po odstawieniu ... dziś jest trzeci dzien a okresu brak .. brzuch mnie pobolewa...,ale cisza... boje się, bo nie mam stałego partnera ;-) i ciąża byłaby .. no :/ Na ile % tabletki obniżają swoja skutecznosc jak nie bierze sie jej o stałej porze? w sensie godzinie ? w sumie nigdy nie brałam o stałej porze..i było okej. Zawsze miedzy 17 a 21szą.... Mam lekkiego stresa...

Gość uległa_sarenka
nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba jak zapomnisz wziasc ale do 12 h od ostatniej tabletki wezmiesz to sie nic nie stanie a nastapena tak jak normalnie powinnas ja tam nigdy nei bralam co do minuty tylko mniej wiecej rano ale to tez roznie bo w weekendy pozniej niz w tyg po odstawieniu powinnas 2-3 dni czekac na krwawienie wiec chyba jeszcze nie czekasz za dlugo

Gość xyz-a
Wyczytałam, że nie ma znaczenia , że w zeszłym miesiącu krwawienie z odstawienia było w drugim dniu .. teraz może sie zaczać w poźniejszym terminie....

Gość xyz-a
odstawiłam w sobotę , tzn w sobotę 16tego wziełam ostatnią... no czekam 3 dzień dopiero .. ale juz mi sie myslenie włącza...

Gość gość
Można zajść w ciążę biorąc pigułki regularnie jestem tego żywym przykładem łykałam regularnie prze 11 lat i zaszłam w ciąże.Lekarz ginekolog zapytał tylko czy podczas zażywania antykoncepcji byłam chora i brałam antybiotyki na moją potwierdzającą odpowiedź że tak było wyjaśnił ,że obniża to poziom zabezpieczenia.Wówczas antykoncepcji jest niepewna i zaszłam w ciążę.

Gość gość
Ja bym odstawiła tabletki, to sama chemia

Gość gość
Witam mam 45 lat i biore tabletki juz 13 lat ,niestety i mnie to spotkalo ze nie dostalam okresu w przerwie ,nie wiem co robic ale panika to najgorsze co moze byc ,wlasnie kupilam test i jutro rano go zrobie bo ponoc tak najlepiej go robic,tabletki mam od jutra wieczorem zaczynac od nowa.....katastrofa jesli test byłby pozytywny ...mam sie bac???