Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laseczkakakaka

Pytanktakie mam:D

Polecane posty

Gość laseczkakakaka

Facet wypisuje mi komentzrae na NK pod zdjeciami, gadamy na GG. Wiem ze mu sie podobam :D ale gdy osttatnio jakis koles mi napisala komentarz pod zdjeciem to On swoj skasowal.....o co kaman???????/ i nie piszcie ze nie mam problemu nie wiem co o tym sadzic Drodzy Panowie i drogie PAnie:D

a tak zapytać u źródła nie łaska ?...przecież nikt tutaj nie jest jasnowidzem i skąd mamy wiedzieć czemu facet pisze a później kasuje ?...skoro piszecie na gg to zapytaj go o to i już

Gość laseczkakakaka
a jak sie nie dowiem bo mi ne odpowie jak to czasem ma w zwyczaju ;/

Gość h e h e :D
Koleś chciał Cię poderwać, ale zobaczył, że ma konkurencję, to się zmył. Jakiś nieśmiały chyba jest, stąd ta akcja. Jak Ci się podoba, to daj mu mały znak swojej sympatii. Wszyscy będą zadowoleni :)

Gość laseczkakakaka
Własnie tego sie obawiam bo zachowuje sie dziwnie jak dla mnie 5 krokow do przodu i 15 do tyłu :( a co ja mam biedna robic zalezy mi na nim!!!!

Gość laseczkakakaka
to co ja mam z nim robic :( jak on taki dziwny......

No jak to co? Zaproś go na jakiego browara na parasolki i już. Mamy przecież równouprawnienie, czyż nie?

A tak poza tematem, gosialicious gdzie się rodzą takie piękne dziewczyny jak Ty? Wpadłaś mi w oko :) Pozdrawiam.

Gość laseczkakakaka
Juz mu nieraz dawalam....nie wiem nie mam juz na niego pomyslu....jakies propozycje?????

Na facetach nie znam sie w ogole, ale z tego co wiem to lubia gdy sie ich chwali, podziwia. Polechtaj troche jego ego mowiac mu, ze fajna ma fryzure, spodnie lub usmiech. Aj ja nie mam takich problemow to i nie umiem doradzac :P

Gość Autorko...
Napisz mu wiadomość na NK, że ma ładne usteczka. Może zareaguje ;)

Gość laseczkakakaka
pierwszej mlodosci juz nie jestesmy 25l. Razem chodzilismu do szkoly sred. :D

Aj niektorzy faceci sa naprawde jak dzieci :D. Komplementuj jego urode. Usta, oczy, wlosy, sylwetke etc. To chyba najprostrze. Powiedz mu (sklam ;) ) ze juz w liceum wydal Ci sie fajnym facetem. Napisac jest zawsze latwiej niz powiedziec prosto w twarz, dlatego komplementuj, zachwycaj sie nim. Napisz mu, ze Ci sie ciekawie snil. Raczej na 90% zapyta jak. Wtedy koloryzuj :D

Gość laseczkakakaka
tochyba by sie przez miesiac nie odezwal ...nierozumiem tego ze raz mowi do mnie kochana , tesknie za toba a drugi raz milczy i gdy chce z ni pogadac to mnie zbywa:( zaczyna mnie to zloscic a rownoczesni nie chce go zrazic :/

Gość laseczkakakaka
niestety chyba raczej Tak!!! jak mu ostatnio powiedzialam ze go bb.b.b. lubie i zwsze go bardziej niz lubialam. To sie chlopak zapowietrzyl na kilka tygodni...potem stwierdzil ze pogadac musimy o tym koniecznie ... i puki co o wszytkim ale nie o tym rozawiamy :/

Facet ma 25 lat a zachowuje sie jakby mial 15. Gdzie go trzymali?? Musi byc naaaaaprawde niesmialy! Kurde sama nie wiem co Ci poradzic, nie chcialabym byc w Twojej sytuacji gdzie facet jest tak niesmialy, ze nie da sie z nim wspolpracowac. A spotykacie sie, widujecie sie? Czy kontakt tylko na nk?

Gość laseczkakakaka
spotykalismy sie towarzysko ale teraz od roku on jest norwegii ....tylko gg, NK pozostaje

On jest w Norwegii. Ty tutaj. Z doswiadczenia Ci powiem, ze za bardzo sie nie napalaj. W miedzyczasie moze rozmawiac z 5 innymi pannami na gadu/nk. Odwiedza Polske czy to tylko takie rozmowy bez pokrycia w przyszlosci? Mam nadzieje, ze rozumiesz o co mi chodzi. Moze Ci sie podobac nieziemsko, ale przystopuj jesli nie ma go na miejscu.

Gość laseczkakakaka
wiem wiem nie napalam sie

A moze Ty odbierasz jego zachowanie jako oznake niesmialosci? A moze on nie odpisuje Tobie bo po prostu... mu sie nie podobasz?? Moze pisze z Toba tylko z grzecznosci? (przerabialam to, dowiedzialam sie po jakims czasie to czulam sie gorzej niz smiec). Moze mowiac Tobie, ze musicie o tym porozmawiac jak najszybciej, staralby sie rozmowa Tobie wytlumaczyc, ze do Ciebie nic nie ma?? Sama nie wiem, probuje znalezc jakies wytlumaczenie dla jego zachowania ;).

Gość laseczkakakaka
niwiem? moze z grzecznosci ale niejednokrotnie to on zaczyna pisac i przysyla mi jakies smetne piosnki o milosci...itd. jak pisze co tam u niego To nieml spowiedzi wysluchuje :D