Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evvelinaa19

jaki krem pod podkład?

Polecane posty

A ja pod podkład nie polecam żadnego kremu, nawet tych aptecznych z la roche posay czy vichy, bo każdy, absolutnie każdy, nawet ten najbardziej matujący w połączeniu z podkładem potwornie natłuszczał cerę, świeciłam się jak lampa. Podkład tylko na bazę albo bezpośrednio po przetarciu skóry tonikiem- najlepsze rezultaty i cera dłużej matowa. Ja od kilku lat stosuję bazę z dax cosmetics do cery tłustej i mieszanej ( w rossmanie około 33 zł) i jestem bardzo zadowolona. Wypróbowałam też inne bazy np. z Sorayai czy Sephory i żadna nie spełniła swojej roli tak, jak ta z daxa. Na wizażu rewelacyjne recenzje ma baza gosha, ale niestety kosztuje 2 x tyle co z dax cosmetics.

Gość evvelinaa19
dzieki za rady, cos wykombinuje;p

Gość ona1919
ja do cery mieszanej olay hydrożel albo garnier z łopianem oba bardzo dobre :)

Gość kariotka26
przed nałożeniem makijażu stosuję miód odżywczy Sanoflore (biokosmetyk - do kupienia tylko w aptekach) polecam jak ktoś ma problemy z wiecznie przesuszającą się skórą :-) u mnie działa rewelacyjnie, oczywiście nakładam mini-mini ilość, bo inaczej po paru godzinach buźka może zacząć się świecić ;-)

Gość gość
Polecam coś co mnie pomaga a mianowicie krem Sensilis a dokładnie ten z serii Glacier. Naprawde jest rewelacyjny i powiem Wam ze doskonale radzi sobie wlasnie jesli chodzi o nawilżenie naszej skóry. I teraz od 16.10 kupicie go w aptekach i drogeriach w niższej cenie.

Gość gość
U mnie sprawdza się oeparol hydrosense, jest lekki, szybciutko się wchłania i przy tym wszystkim bardzo dobrze nawilża.Szczególnie teraz na lato jest idealny.

Gość gość
Ja kupiłam sobie bazę firmy Earthnicity i super się sprawuje pod kosmetyki mineralne

Gość Dobromirqa
Ja teraz stosuję podkład kryjący z Annabelle Minerals i jestem zadowolona z uzyskanych rezultatów. Sprawdź, może też będzie Ci służył lepiej.

Gość gość
Krem nawilżający z Barwy siarkowej. Używam i polecam. Pod podklad idealny..no i jest leciutki :) nie zapycha. Po prostu idealny.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona odkąd przerzuciłam się na dermokosmetyki i stosuje ten krem - https://www.cetaphil.pl/113/cetaphil-da-ultra/ O wiele lepiej wygląda cera, nie zostawia tłustego filtra a świetnie nawilża więc nawet zimą kiedy mam problem z przesuszaniem daje sobie radę