Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie patrze na metki

SWPS WARSZAWA studia od roku 2010 . dzienne .

Polecane posty

Gość nie patrze na metki

zapisuje sie ktoś?? jesli tak to piszcie tu, chętnie kogos poznam ;)

Gość nie patrze na metki
moze jednak ??

Gość hełmofon od t-54
a co masz zamiar studiować? ja kończę pierwszy rok klinicznej, a właściwie nie wiem czy kończę, bo sesja od poniedziałku, a ja ciągle nawet notatek nie mam :classic_cool:

Gość nie patrze na metki
chyba ogólną, też chciałam kliniczną ale chyba za dużo tam medycyny i biologii, czy nie tak źle?

Gość hełmofon od t-54
powiem Ci, że jak się uprzesz to wszystko jest do ogarnięcia. ja w liceum olałam biologię już od pierwszej klasy, jestem totalnym biologicznym tumanem, ale egzamin z biologicznych podstaw funkcjonowania i medycyny psychosomatycznej zaliczyłam bez problemu. jak się chodzi na wykłady (co jest piekielnie trudne, przynajmniej dla mnie, bo zrywanie się o szóstej rano kiedy wykład jest nieobowiązkowy to masakra) i cokolwiek notujesz to dasz radę :P bardziej przerażają nazwy tych wszystkich zaburzeń, to jest dopiero gimnastyka mózgu :classic_cool:

Gość nie patrze na metki
eh ja byłam na studiach półmedycznych i nie dawałam rady :( wstydze się że to uczelnia prywatna, w dodatku rodzice nie dali mi wyboru i mam isc na dzienne (oni płacą :( ) nigdy sie nie usamodzielnie...marzyłam żeby znalexc prace i isc na zaoczne... a jak jest na dziennych?? dużo bananów?? bo ja niestety nie mam rodziców milionerów. nie mam ciuszków od prady, armaniego, torebek louis vuitton...nie bede podjeżdżać pod szkołę autkiem... bede czuła sie jak smiec ;(

Gość hełmofon od t-54
wstyd to byłby wtedy, gdybyś szła na wyższą szkołę pierdzenia w wypizdowie górnym :P i chyba trochę przesadzasz. to, że szkoła jest za osiem tysięcy rocznie nie oznacza, że uczą się tu sami bogacze. przez rok nie widziałam nikogo kto by wyglądał jak wystawa armaniego, wszyscy łażą w ciuchach z croppa czy innego h&m, wszyscy uśmiechnięci i nikt na mnie nigdy nie patrzył z góry, a wyglądam przeciętnie. a ludzi zapieprzających z przystanku to jest od groma, więc nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał ;) co do pracy, na pierwszym roku zajęć jest tak mało (przynajmniej u mnie tak było), że spokojnie można sobie jakąś ruchomą godzinowo pracę przygruchać.

Gość nieszczęscie to ja też
jest ktoś z swpss jeszcze??