Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfhfghffhfhhffhhfhf

pytanie do magistrow

Polecane posty

czy drukowal ktos prace u siebie w domu na drukarce? zazwyczaj jest troche gorszej jakosci niz z takiej duzej kserokopiarki w punkcie ksero, ale czy mozna taka oddac?

a tak sie zastanawiam, bo mam w pracy duzo wykresow i rysunkow, i mam wszystko wydrukowac na kolorowo, a mam mozliwosc kupic tusz do drukarki za bezcen wiec wyszloby mnie to po prostu duzo taniej....

daj spokoj, oddajesz prace dypolomowa to moglaby wygladac profesjonalnie nie? to nie jest przeciez jakies glupie sprawozdanie czy kresowki do nauki....

Gość ppppppppppppppppfffpfpfpfpfpf
Ja swoją drukowałam w domu - wcale nie była gorszej jakości, zaniosłam tylko do oprawy. Ale jeżeli uważasz, że nie jesteś w stanie, jak niektórzy tutaj, ustawić sobie marginesów i sformatować tekstu tak, żeby to wyglądało profesjonalnie, to może lepiej skorzystać z usług jakiegoś punktu ksero.

Gość Margo1111111111
ja też drukowałam w domu i dałam pracę do oprawienia, po co marnować kasę jak różnicy nie widać :o

to nie wiedzialam ze w punkcie ksero formatuja tekst i marginesy, myslalam ze drukuja takie jak sie zaniesie? to chyba nie problem sformatowac w domu, zeby ladnie wygladalo graficznie...

a drukowalyscie tez na kolorowo w domu ? czy cala prace na czarno bialo ?

ja tez drukowalam w domu..swoja droga drukarke kupilam wlasnie z drugiej reki z takiego punktu....wszystko ok,tylko musialam troche polczicy jak to bedzie,zeby wyszlo dwustronnie...ktora strona wtedy bedzie srodkowa,ale to kazdy glupi wyliczyc moze

Gość Margo1111111111
ja też miałam wykresy i tabelki, jeżeli masz drukarkę kolorową to co ma być czerwone czy niebieskie - jak masz w pracy taki wykres- to takie wydrukuje, nie musisz nic zmieniać i kombinować przy drukowaniu.

Gość Margo1111111111
kup dobry papier do drukarki, bo on jest podstawą by praca wyglądała schludnie. nie może być za cienki, bo będzie zbyt przeźroczysty i może przebijać i zwróć uwagę na odcień, by był biały, a nie siny :) jeżeli nie jesteś zdecydowany to wydrukuj sobie na próbę jakąś jedną stronę ze swojej pracy na której są wykresy i zobaczysz :)

mam drukarke kupiona kilka lat temu, atramentowa , firmy lexmark, jak sie patrzy na wydruk to ladnie widac, choc oczywoscie jak sie porowna z wydrukiem ksero jest roznica dla mnie jest to dosyc spora roznica cenowa, mam duzo stron, wykresow i rysunkow, cena wydruku kolorowego to 1,5 - 2 zl :/

Gość Margo1111111111
a może masz kogoś znajomego co ma drukarkę o lepszej jakości wydruku i ci pomoże? kupiłbyś tusz i wydrukował u znajomego.