Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vallleria

Takie czasy?

Polecane posty

Gość Vallleria
Mi właśnie nie chodzi o to jak wypadnę, bo znam Go juz troche i wiem, że nawet jeśli bym dobrze nie wypadła to by to zrozumial,napewno by mi tego nie wypomniał a co lepsze...juz kiedyś o mało do tego między nami nie doszło i mimo tego, że byłam przekonana, że juz dam radę...w ostatnim momencie sie wycofałam...zrozumiał i nawet mnie pocieszał...ale ja nadal siebie nie mogę zrozumieć...w tym tkwi problem. Bo On stwierdził, że skoro z Nim jestem to znaczy, że to przezwycieżyłam,ale jest inaczej...lepiej, ale nie tak jakbym chciała, bo nadal mnie to dręczy...jak sobie pomysle jak On to obił z Nia...nie potrafie...

Vallleria po pierwsze to robisz z igły widły ;) Po drugie nie słuchaj wyobraźni to bardzo zły doradca. Już lepiej wprost go poproś żeby ci powiedział bo twoje wyobrażenia zapewne będą wyprzedzały rzeczywistość. A poważnie to masz problem z którym musisz sobie poradzić bo rozwalisz sobie związek. Co więcej jeśli nawet zdecydujesz się znaleźć partnera bez przeszłości to może się okazać że będzie to przypominało poszukiwania św Grala. I co więcej nigdy nie będziesz znała prawdy. Tu masz ten komfort że wiesz więc nie spotka cię przykra niespodzianka np. po ślubie.

I jeszcze jedno ważne przeceniasz rolę sexu w związku. Jest on oczywiście bardzo ważny ale ty zdecydowanie demonizujesz fakt że twój partner miał go wcześniej.