Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynikkaa

Zwiazek na odleglosc.?W praktyce jak wyglada?

Polecane posty

Gość martynikkaa

Dzieli nas ok.100km.Niby nie duzo ale jednak.Czy taki zwiazek ma sens?Spotykamy sie w weekendy.On przyjezdza do mnie i jest od piatku wieczora do niedzieli wieczor.Czy nie znudzi mu sie tak jezdzic ciagle?

Gość łączka
jak kocha,to mu się nie znudzi......

no wiec zalezy ile ze sobą jesteście ... jeżeli krótko i są to początki to nie wiadomo nigdy jak to będzie!! bo początki jak to zawsze bywa są piękne i jak w bajce która po jakimś czasie i tak pryska jak w każdym związku i trzeba stawiać wspólnie czoła problemom itp. wychodzą różnice charakterów i takie inne.. i tutaj utrzymac w stanie taki związek na odległośc jest tylko prawdziwa wielka miłośc... wielkie oddanie bo odległośc to mimo wszystko jest cieżka granica dzieląca zakochanych ludzi... chyba ze jestescie pełnoletni i pomyślicie o zamieszkaniu wspólnie w twojej miejscowości czy np. jego trzeba kombinować w dzisiejszych czasach łatwo jest stracić przez głupote prawdzią miłość czego ci nie życze :)

Gość ja juz 3 lata
jestem w zwiazku na odległość- dzieli nas 1500 km.... i nikomu sie nie znudziło jezdzenie