Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksldjkalsjdklsa

Jest nas coraz więcej:)

Polecane posty

Gość miracle5555
Łatwiejszy dostęp do broni palnej? Chcesz z Polski zrobić drugi Irak? :o

tylko Korwin-Mikke! LUDZIE NIE GŁOSUJCIE NA TEGO OSZOŁOMA KTÓRY SIĘ STARUSZKI PRZELĄKŁ GDY GO ZAPYTAŁA O KONKRETY! Ninawidze tych pajacow z SLD i mazrze,zeby ta partia w ogole zniknela z ludzkiego zycia!

Gość tylko Korwin-Mikke!
Witaj WiP-owska jutrzenko, Świeć naszej polskiej krainie, Uczcimy ciebie piosenką, Która w całej Polsce słynie. Witaj wolności, piękna wolności, U Polaków błogi raj. Witaj Januszu Korwinie-Mikke, który wolność nam zwiastujesz. Pierzchła już socjalna zgraja. Wolności, dzisiaj tryumfujesz! Socjalizm braci naszych cisnął, Gnuśność w ręku Tuska spała, A wtem Janusz Korwin-Mikke zabłysnął - I nasza Wolność powstała.

Gość tylko Korwin-Mikke!
WOLNOŚĆ I PRAWORZĄDNOŚĆ!

Gość cwj
"Gdyby Korin-Mikke mial wieksze poparcie,to bym na niego zaglosowala" ktory raz to juz czytam :o

Gość cwj
"Łatwiejszy dostęp do broni palnej? Chcesz z Polski zrobić drugi Irak?" nie, chcemy sie czuc bezpiecznie

Gość duiuusaidusuiod
ludzie MACIE ROZUMU TROCHE???!!!!! glosy na Napieralskiego znikna w tlumie i dacie szanse KACZOROWI!!!! ja tez popieram SLD ale nie maja realnycyh szans a jak sie MOHERY PO MSZY ZBIORA to zrobia nam z Polski zaścianek!!!!!!!!! znowu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomyslcie......Napieralskiemu brakuje jakies 30 - 35% zeby zaczac sie liczyc w czołówce nie ma szans i wygra KACZOR jeszcze!

Gość Tigencja
I ja zagłosuje na Napieralskiego!!!!! I mam nadzieję , że będzie nas więcej.

Gość miracle5555
Czuć się bezpiecznie? No ja nie wiem, czy czułabym się bezpiecznie wiedząc, że połowa gówniarzy paraduje z bronią palną :o

Gość fdsfgs
Ja też zagłosuje na Napieralskiego:)

Gość tylko Korwin-Mikke!
16:36 [zgłoś do usunięcia]miracle5555 Czuć się bezpiecznie? No ja nie wiem, czy czułabym się bezpiecznie wiedząc, że połowa gówniarzy paraduje z bronią palną A czujesz sie bezpiecznie wiedząc że połowa gówniarzy paraduje z nożami? Czy to ci nie przeszkadza? A może zakazać posiadania noży by należało, w końcu trzeba być konsekwentnym a nóż to też broń? Co? Najlepiej zakażmy też samochodów bo nie czuję się bezpiecznie idąc poboczem drogi! Zakażmy wszystkiego! takie jest wasze głupie myślenie pożal się Borze wyborców pożal się Boże kandydata na prezydenta Napieralskiego! Banda idiotów!

Gość nesssieeeeee
Hej, gdzie w necie mogę porównac sobie programy wyborcze kandydatów???? Szukam i znaleźć nie mogę :(

Gość tylko Korwin-Mikke!
Żal mi was głupcy i zal mi tego waszego kandydata który przeląkł się staruszki gdy ta spytała go o konkrety.

Gość miracle5555
No jasne, bo każdy kto nie popiera Korwina to dla ciebie idiota, tak? To jest dopiero logiczne i inteligentne myślenie!!

Gość tylko Korwin-Mikke!
16:42 [zgłoś do usunięcia]nesssieeeeee Hej, gdzie w necie mogę porównac sobie programy wyborcze kandydatów???? Szukam i znaleźć nie mogę Z poglądami JKM możesz zapoznać się na YouTube. A reszta kandydatów jest niewarta świeczki. Ich programy to bredzenie o tych co drzewa nie potrafią zasadzić, tudzież tańczenie z dwiema blondynami.

Gość tylko Korwin-Mikke!
16:44 [zgłoś do usunięcia]miracle5555 No jasne, bo każdy kto nie popiera Korwina to dla ciebie idiota, tak? To jest dopiero logiczne i inteligentne myślenie Wolność i Praworządność przewodnią siła narodu!

Gość nesssieeeeee
eeeejjjj.... no skąd wziąc te ich programy???

Gość tylko Korwin-Mikke!
Napieralski już zaprezentował swój program, dwie blondyny i zatańczyć na wiecu, a jak przyjdzie do konkretów to uciec przed staruszką zadającą pytania.

Gość nesssieeeeee
tylko Korwin-Mikke! - dzięki, ale wolałabym jednak sama to porównać i rozważyć, który by mi najbardziej odpowiadał...

Gość tylko Korwin-Mikke!
Komorowski też ma genialny program... pogadać o Kaczyńskim że drzewa nie potrafi zasadzić, a dzisiaj w Olsztynie chyba bredził coś o jakiejś łodzi.

Gość tylko Korwin-Mikke!
Programów szukaj na stronach kandydatów.

Gość tylko Korwin-Mikke!
Jeśli nie wiesz jak znaleźć strony internetowe kandydatów to niech ci wyborcy Napieralskiego udzielą "pomocy socjalnej"