Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani doktorowa

jakie mleko mod. do dokarmiania noworodka?

Polecane posty

Gość pani doktorowa

pyt jak w temacie, dziecko ma niecały miesiąc, ale muszę czasem dokarmic, jakie mleka podawałyście? bebiko, bebilon, nan..? które wybrac?

Gość czasami trzeba.............
bebiko.....po innych miall bole brzusza!!

najlepiej spytaj pediatrę, bo jeśli dziecko ma skłonność do alergii (np. w rodzinie była) to musi mieć inne mleko, a jeśli np, już ma alergię, to też jest jeszcze inny rodzaj mleka. dla zdrowego dziecka osobiście polecam bebilon, podobno najlepiej dobrane składem no i najczęściej polecane przez pediatrów.

tak, bo tu siedzą sami lekarze pediatrzy, głupio sie pytasz!

Mi lekarz na pytanie "które mleko będzie najlepsze" powiedział że najlepiej wypróbować wsyzstkie i się samemu przekonać ;) Bo to co dobre dla dziecka sąsiadki to nie konieczne dla Twojego... My od początku byliśmy na Humanie i sobie ją chwaliłam! Potem z "przymusu" (w mojej aptece raz ono było,a raz nie.W sklepach nie mogłam dostać a nie zawsze mogłam jeźzić 60 km do innego miasta) przeszłam na bebiko i tu pojawiły się ciągłe wymioty.Zmieniliśmy na "Nan" i było ok.

Gość pani doktorowa
dzięki:) czyli ile mam tyle opinii:) faktycznie bedzie trzeba popróbowac, alergii raczej miec nie będzie dziecina bo w rodzinie nikt nie ma