Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bambou

Mam grypę, a ON nawet nie poda mi wody

Polecane posty

Gość bambou
Od godziny probuje go sciagnac do domu. Nie chodzi o mnie. Chodzi o psa, ktorego trzeba wziac na dwor. A ja sie zaparlam i nie wezme (nie przy 38,8 stopniach). Mam nadzieje, ze nasz pupilek nasra mu do butow.

sluchaj, jak masz taka tempeatue, to dzwon po pogotowie,mogliby cie zgarnac do szpitala , to by sie zdziwil jakby cie nie zastal w domu...

Gość bambou
juz raz lezalam w szpitalu- malo co nie zeszlam z tego swiata, ale to inna historia. 2 tygodnie. ani razu sie nie zjawil. powod? remont w "firmie", musial pilnowac budowlancow. ale wtedy to jeszcze chodzilismy ze soba i nie mieszkalismy razem, choc o ile pamietam to z 4-5 lat bylismy juz razem.

ty sie boisz ze rodzice teego nie przezyja jak odwolasz slub, ja sie dziwie, ze twoi odzice juz dawno nie pzegonili tego pajaca. rzeczywiscie ta choroba spadla ci z nieba, najlepiej jakbys sie pozadnie dopawila i nie byalbys w stanie pojsc na swoj wlasny slub, bo tylko taka sytuacja uchroni cie od tego wydarzenia,

koieto opamiętaj się wracaj do rodziców kopnij palanta w d masz tylko swoje życie zamierzasz do końca cierpieć czuję ,że ten twój to tylko na twoje mieszkanie ma chrapkę

Gość bambou
Dopiero wstalam, zasnęlam o 4 rano. On wrocił po trzeciej. Dzialo się tyle, ze nawet w to nie wierze. Teraz go nie ma. Nie wiem gdzie jest. Nie mam sily wstac z lozka. Boze.

Gość tępię pustaków
Wydaje mi się, że on już prezentuje ci twoje przyszłe życie. Zna ciebie, wie że na tym etapie nie potrafisz się już się wycofać, więc jest sobą. Nie musi zabiegać oCiebie, bo już Cię zdobył. Będzie tylko gorzej. Nie wiem czy w noc poslubną nie owie ci brutalnie, gdzie twoje miejsce. Ale tak wybrałaś. Upokorzenie dla Ciebie i dzieci i samotne borykanie się z życiem u boku tego egoisty. Będzie tylko gorzej:o

Gość natasza blokus
Co sie stalo??

ja pierdziu ... albo to prowo, albo ogólnie jakieś chore :D on, ona i to całe zamieszanie .... ...a w przyszłości dziecko? strach się bać, co by przeżyło, jakby było :( no cóż, ludzie, ludziom gotują taki los, żal..

Gość bambou
to nie jest prowokacja, ja już sama czuje, ze zaraz zwariuje. on wczoraj wrocil z imprezy ok 3 rano, nie odbieral moich telefonow- na pytanie czemu, odpowiadal, ze mu sie nie chcialo. poza tym tyle wczoraj słow polecialo, ze szok. a najsmieszniejsze ze ma pretensje, ze od tygodnia ja nie gloduje. a moja grypa to nie choroba. boze. dzis z tych nerwow to chyba mi wrzody popekaly, bo tak mi niedobrze, ze szok

a najśmieszniejsze .... ?? to już dawno przestało być śmieszne, żałość :( odpuść, zostaw .... zdrowiej ....

..dzis z tych nerwow to chyba mi wrzody popekaly, bo tak mi niedobrze, ze szok tia.... :O

Gość hurkamatanga
kobieto to znak, ratuj się i nie wychodź za mąż za człowieka na którego w najprostszych życiowych sprawach nie możesz liczyć !!! Jemu potrzebna jesteś tylko do kuchni i pewnie do łóżka, nie szanuje Cie, Twoje potrzeby nic dla niego nie znaczą, masz zamiar przeżyć tak całe życie ??? A co jak pojawią sie dzieci, albo jak będziesz poważnie chora??? Będziesz zdana sama na siebie, więc po co Ci taki facet, będąc sama też będziesz zdana tylko na siebie...

Gość angelikatika
Jak ja sie przeziebilam to moj codziennie w pociag i po godzinie byl u mnie na miejscu i herbatke robil, do apteki latal, gotowal, pral i ani na krok nie odstapil. A jak lezalam w lozku to caly czas ze mna rozmawial i wybieral filmy zeby mi sie nie nudzilo... Jak sie oswiadczyl pare miechow temu to do dzis mu nie odpowiedzialam czy tak czy nie bo sie ciagle zastanawial czy to aby dobry material na meza... Czym ty sie kobieto kierowalas jak sie zgodzilas za niego wyjsc za maz!!!???

Gość kulma
on ma cię totalnie w dupie, nie widzisz tego ??? Czy nie chcesz tego widzieć ?

Gość kopytko756465767
nie zastanawiaj sie ani minuty dluzej, facet totalnie cie olal i nawet nie stara sie ukryc gdzie Cie ma... Wycofaj sie z tego chorego ukladu dopoki napeawde nie jest za pozno. Jak nie chcesz to nie mow rodzicom dlaczego, powiesz im w swoim czasie. Tylko nie bierz slubu, bo bedzie tylko gorzej. Po slubie nie zmieni sie w cudowny sposob na lepsze. Masz prawo chorowac i miec gorszy dzien, a jemu korona by z glowy nie spadla gdyby sie Toba zaopiekowal. Niestety taka jest prawda, ze on Cie nie kocha, bo by sie tak nie zachowywal. Wiem ze bedzie ciezko, ale naprawde wasz zwiazek nie ma przyszlosci :-(

Gość bambou
Nie wiem może coś zle zrobiłam albo zle powiedzialam, a on sie teraz odgrywa. Ale jak czlowiek w goraczce to rozne rzeczy papla. Nie pamietam, moze ja tez cos mu palnełam, ale poza tym, ze nie robi zakupow to nie mialma innych pretensji

Gość kulma
tak, tak tak sobie to tłumacz...

bambou cierpisz na syndrom zony alkoholika, tak to wyglada z boku. Wyobraz sobie ze cale Twoje zycie tak wyglada, katastrofa nie? chyba ze Ci to pasuje..a po slubie bedzie jeszcze gorzej, masz 2 tyg zeby zwiac.

Gość kopytko756465767
no zlituj sie, jestes chora, zle sie czujesz, masz wysoka goraczke i gosc ma pretensje ze lodowka pusta.. I to ma byc Twoja wina?! Ile on ma lat.. 5?

Gość kopytko756465767
naprawde zaslugujesz na kogos lepszego, zostaw go bo Toba najzwyczajniej w swiecie pomiata

Gość bambou
tak, mam słaby charakter niestety.

i tak nic z tym nie zrobisz, bedziesz tkwila w gownie, bo rodzice wydali tyle kasy na slub i mieszkanie, w co znajomi powiedza i reszta rodzin.. :O To jest chore, szkoda nawet pisac. Pozwolilas mu na duzo, a on to wykorzystuje, bo i tak wie, ze nie odejdziesz, chocby cie nwet zdradzil

Gość ludzie dejcie no
przecie to prowokacja grubymi nićmi szyta :D ludzie są różni ale, nie ma w aż takich poojebek jak autorka ;) :P

Gość oooonnnnaaaaa
czy jest tu jakaś osoba, która doradzila ci, zebyś dała mu szansę? Nie! Wszyscy radzą ci, zebyś uciekała póki czas, a masz jeszcze czas. To żaden wstyd, to dopiero jest odwaga powiedzieć w ostatniej chwili, że sorry, ale nic z tego nie będzie. Właśnie rozstałam się z takim facetem jak twój. Zero pomocy w domu, przy dziecku (mamy roczną córkę), okres ciąży wspominam jako koszmar, wieczne pretensje o wszystko i zawsze moja wina. Powiedziałam dość i wreszcie czuję, że żyję :-) Powodzenia :-)

Gość rzuc go bo on
nie jest ciebie wart!!! sam jakby zachorowal ty pewnie bys kolo niego skakala, co?

Gość oooonnnnaaaaa
Dodam jeszcze, że w moje mieszkanie sporo kasy włożyli jego rodzice, jeszcze z nimi nie rozmawiałam, ale w miarę możliwośći zamierzam ich spłacić, chyba że zrobią prezent wnuczce i nie będą chcieli zwrotu kasy. Zresztą wiedzieli , jakiego mają syna. Niestety, są takie idiotki na świecie :-( Byłam jedną z nich.

Gość gołym okiem widze
wiesz, niedawno w mojej małej mieścince zdarzyło sie tak, że chłopak mocno nawywijał na swoim wieczorze kawalerskim. dziewczyna poszukiwała go nstępnego dnia, ale gdy znalazła, dowiedziała sie co nieco- odwołała ślub, chociaż goście byli już w drodze:D Oddźwięk był taki< że mądra kobieta, uciekła przed szambem, natomiast on ma przesrane do dziś, śmieja się nawet najlepsi kumple, że o jeden dzień za wcześnie pokazał kim jest:o