Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna Skywalkera

HOWARD WEBB: Czy wciąż chcecie jego krwi????

Polecane posty

Zobaczyłam tego gościa w TV jak sędziował w meczu Szwajcaria Hiszpania i od razu przypomniała mi się ta cała awantura podczas eliminacji (chyba już wiecie o czym mówie, spalony, karny i tak dalej). Czy myślicie, że ta fala nienawiści pod adresem brytyjskiego sędziego już się skończyła? Czy istnieje prawdopodobieństwo, że w czasie Euro 2012 wciąż żądni krwi i (jakże pamiętliwi!) kibice zrobią wszystko, żeby dobrać się mu do skóry i posłać na szpitalne łóżko z poważnymi obrażeniami? Wiem, że wokół tej osoby narosło bardzo dużo kontrowersji, MIMO WSZYSTKO.. czułam się bardzo zniesmaczona tą całą prymitywną, agresywną nagonką, pełną żółci i nienawiści.. Owszem, można się na niego powkurzać, poszczekać, zdemolować drzwi od łazienki, potłuc serwis do herbaty und so weiter... ale kurczę! Bluzgać na jego matkę, grozić śmiercią?????!!! Nie uważacie że to przesada? To w końcu też jest człowiek!! W pewnym momencie, ludzie nie mieli już pomyslów na to, jak go obrazić: po tym, jak skończył im się repertuar wyzwisk, obelg i przekleństw, zaczęli kręcić sięw kólko, nie wiedzili co wymyśleć. I zaprawdę wierzcie mi, są ZNAAACZNIE gorsze zbrodnie na tym świecie, niż odgwizdanie kontrowersyjnego karnego w 93 minucie.

Gość umcy umcy
Polak Cie dopadnie, (...) Polak nie popuści, gorsi to są tylko Ruscy :classic_cool:

no właśnie tego się obawiałam :( a nie zastanawialiście się nad jego dziecmi? Co one mogą czuć, czytając te wszystkie obelgi pod adresem ojca? Myślicie, że się nie boją, że tego nie przeżywają?

Gość umcy umcy
drążeni głęboko w gruncie wychowani na buncie, w nienawiści do wroga, w miłości do Boga :classic_cool:

Gość zauwazyliscie ze wszystkie
myslisz ze jego dzieciaki sa tak pojetne ze potrafia kozytsac z tłumaczen internetowych?

a myślisz, że w jego rodzinie nie komentowali tej całej afery? Na pewno się dowiedziały! Nie musiały nawet zaglądać do internetu, żeby się skminiać o co biega!

Gość zauwazyliscie ze wszystkie
myslisz ze robili to przy obiedzie :o poza tym koles jest sedzia miedzynarodowym sedzia i musial sie liczyc z takimi sprawami poza tym jako sedzia ligowy w lidze ktora wywoluje mnostwo emocji na pewno przezyl podobne sytuacje

Ci sami, którzy tak Papieża Jana Pawła miłowali, chcą zabić człowieka z powodu jakiejś gry....

I co Wam to da?

Gość umcy umcy
wlasnie krotko scharakteryzowalas mentalnosc statystycznego Polaka: -deklaruje sie jako Katolik -nienawidzi kazdego oprocz samego siebie :classic_cool:

Świadomość, że spełniliśmy swój patriotyczny obowiązek :classic_cool:

Patriotyczny obowiązek, powiadasz... ech... po prostu.. smutne...

smutne jest to, że kibice traktują to na wszystko na serio.