Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptaszynkamała

nie umiem kupować na allegro :( pomoże ktoś??

Polecane posty

Gość ptaszynkamała

chce sobie kupić u jednego sprzedawcy 2 pary legginsów i bluzke. ale nie rozumiem ceny wysyłki tu sprzedaje bluzki http://www.allegro.pl/item1072798950_752sm_bluzka_kimono_tunika_nietoperz_z_dzetami.html i cena wysyłki : 9 lub 12 zł a tu leginsy i cena http://www.allegro.pl/item1080709511_l08_legginsy_alla_latex_blyszczace_legginsy_r_s.html 8,50 - 13 jak mam to rozumieć , ile zapłacę?? 9 za bluzke i 10 za leginsy czyli razem 19 !?!? czy mniej ?? proszę o odpowiedz i dziękuję

Gość ptaszynkamała
no prosze pomóżcie, ile zapłacę za wysyłke?

płacąc sama wybierasz koszt wysyłki nie patrzyłam na linki ale np bluzka kosztuje 10 zeta do tego koszty np 1) polecony 7 zeta 2) kurier 20 zeta wiec wybierasz tańsza opcję 17 zeta czekasz dłuzej np 4 dni lub droższa opcja 30 zeta max 2 dni czyli taniej - dłużej' drożej - szybciej potem wysyłasz @ do sprzed. i potwierdzasz kwotę (przedmiot + koszt wysyłki) patrz na komenty

13,90 za bluzke + przwsyłka i 13,90 leginsy + przesyłka

oj weszłam na linka :O jak można sprzedawać ciuchy wygniecione?? bleh

Gość katrin1982
wyślij pytanie do sprzedającego ile wyniesie cię przesyłka jeżeli kupisz dwie rzeczy z różnych aukcji. prawdopodobnie opłata za przesyłkę będzie jedna. jej wysokość zależy od tego czy wpłacasz kasę na konto, czy płacisz przy odbiorze, czy chcesz żeby przysłali ci pocztą czy kurierem. zastanów się i napisz do sprzedającego...

Gość ptaszynkamała
10 zł za 3 rzeczy ? wow :D byłoby cudnie :D ale co jest niby wygniecione? zresztą ja nie lubię uprasowanych, ważne że sprzedawca nie ma negatywów to chyba uczciwy jest. ej powiecie mi jeszcze czy te leginsy będą na mnie ok - ja mam 170 cm, nogi 88 cm obwód brzucha grubego - 87 cm obwód brzucha chudego 65 cm botu napisali 40 cm po rozciągnieciu? :o to na krasnala jest? ale w sumie S to S... bo w sumie jesli miałabym dopłacac za przesyłke tunik kolejne 9 zł, to bym zrezygnowała