Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaluuu

interpretacja wyników w ciąży

Polecane posty

Gość alaluuu

jestem w 22tc badane ogólne moczu.. barwa......................słomkowa przejrzystoś.............lekko mętny odczyn ...................zasadowy cięzar właściwy.........1.005 białko.....................brak glukoza...................brak urobilinogen..............w normie bilirubina..................nie stwierdzono ciała ketonowe..........------////----- azotyny...................-------////----- krew......................--------///----- nabłonki..................płaskie bardzo liczne w prep. leukocyty................8-9 w p.w erytrocyty świeże.....1-2 w p.w erytrocyty wyługowane...brak inne.....................fosforany bezpostaciowe dość liczne . bakterie nieliczne .............................śluz nieznaczny..... morfologia krwi WBC...............7,6.......... x10^/ul RBC................3,66........ x10^/ul HGB................10,7.........g% HCT.................33,7........% MCV................92,1.........fL MCH................29,2.........pg MCHC..............31,8.........g/dl PLT..................185..........x10^/ul LYM..................25,1.........% MXD.................7,7...........% NEUT................67,2.........% RDW.................13,5.........% PDW..................15,0.........fL

Gość miele mięso zębami :D
na chooj mi to

Gość alaluuu
________(0)_________ ________ *__________

Gość alaluuu
nie podszywać się i bez żartów...prosiłabym o interpretację moich wyników..

Gość alaluuu
czy może ktoś pomóc?

Gość alaluuu
wiem że od tego lekarz ale chciałabym się przygotować do wizyty i mniej wiecej coś wiedzieć...

Gość alaluuu
wizytę mam we wtorek..tak więc proszę zaprzestać docinkom, jeżeli ktoś nie jest wstanie mi wyjaśnić znaczenia to nie musi się wypowiadać....

mocz moim zadniem jest ok ale wyniki krwi słabe powinnaś braż zelazo masz niską hemoglobinę

Gość alaluuu
agata co do hemoglobiny to już biorę żelazo profilaktycznie 2 razy na dobę (biofer)...a hemoglobina niska ...jakbym nie brała wogóle żelaza to pewnie wyniki były by jeszcze gorsze

Gość alaluuu
pewnie zwiększy mi dawkę żelaza...