Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlag jasny trafia

Kablówka i internet w Aster

Polecane posty

Gość szlag jasny trafia

Czy ktoś z tu obecnych korzysta z usług Aster jeśli chodzi o internet i kablówkę i korzysta jeszcze z usługi eFaktura i może mi wyjaśnić dlaczego dostałam już 7 faktur korygujących za maj, na każdej jest inna cena każdej usługi, w dodatku wychodzi mi, że powinnam dopłacić 4,81, a panu z infolinii wychodzi, że powinnam dopłacić 15 zł. Ku..a zaraz mnie szlag trafi, a w ogóle na infolinii nikt nie może mi nic powiedzieć, ja pierd..ę jaki oni tam muszą mieć burdel, za czerwiec chyba nic im nie zapłacę. W poniedziałek idę do salonu, jakbym kurde nie miała co robić. Nie dajcie się wrobić w żadne gówniane eFaktury, zwłaszcza w Aster, bo oni klienta mają w d... .

Gość lulaby
Internet czesto nie dziala.Raz nie mialam neta przez tydzien!Dodzwonienie sie na infolinie graniczy z cudem.Nie ma mozliwosci zerwania umowy, pomimo niespelnienia przez firme warunkow umowy.Zglaszalam problem z internetem kilkanascie razy-zero reakcji.Nie ma mowy o zwrocie kosztow za dni kiedy internet nie dzialal.A i sfałszowali moj podpis na zalaczniku do umowy!Oszusci!Z calego serca nie polecam tej firmy.Zniszczone nerwy i nadszarpniety budzet.

Gość zlodziejei oszusci
mnie tez szlag trafia z nimi, co miesiac inna kwota na fakturze, w dodatku mnie oszukali, wykupilam caly pakiet tv i brakuje kilkunastu programow wrrrr