Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulaaaaaa

nietypowe zajście w ciąże?!?!

Polecane posty

Gość Anulaaaaaa

Mam pytanko proszę o poważne odpowiedzi:( Kochałam się z moim facetem, nie biore tabletek nie zabezpieczam się.... I mój chłopak spuścił mi się na brzuch, ale niby bawilismy się dalej przez przypadek na jego palcach znalazła się sperma i to chyba dużo :/ i potem włożył mi je do środka.. czy jest duże prawdopodobieństwo że moge zajsć w ciąże? Jestem 5 dzień po okresie :/

ile ty masz lat? dziecko nie baw się w seks bo widać nie masz o nim zielonego pojęcia....

Gość Anulaaaaaa
prosilam o powazne odpowiedzi :(

widzisz tak to jest jak się bierze za coś o czym nie ma się pojęcia.... przed wytryskiem wydziela się z penisa kropla płynu która ma na celu nawilżenie nasieniowodów aby plemniki miały łatwiejszą drogę i ten płyn może zawierać plemniki nie baw się w dorosłą

Gość Anulaaaaaa
ja rozumiem przed wytryskiem, ale byl normalny wytrysk na brzuch potem niechcacy zachaczyl o moj brzuch palcami i na nich byla sperma :(

tak....jeśli umaczł te palce w permie a potem włożył ci je do ciipki a do tego masz około 9-11 dzień cyklu czy z dużym prawdopodobieństwem dzień płodny a to oznacza że za 3-4 tyg może okazać się że zostaniesz mamusią.

tak....jeśli umaczał te palce w spermie a potem włożył ci je do ciipki a do tego masz około 9-11 dzień cyklu czyli z dużym prawdopodobieństwem dzień płodny a to oznacza że za 3-4 tyg może okazać się że zostaniesz mamusią.

Gość Anulaaaaaa
no to niestety nie zostałam pocieszona, podziewałam sie ze o nie niemozliwe ze moze palec wchodzi za plytko niz penis i ze nie ma takiej mozliwosci:(

Gość Anulaaaaaa
dziekuję za odpowiedz

Gość samsunggts650
sluchaj podobno sperma dziala tylko w srosdku powietrze powoduje to ze nie moze dojsc do zaplodnienia kiedys tak slyszalam

Gość booze
co za głupoty! jakie powietrze! żalosne...a plemniki zyja 72 godziny wiec moga sobie tam nawet poczekac na Twoje dni plodne. pozdro

Gość gfgnfidbnfkbngjkhnf
możesz być w ciązy nawet pomijając te umoczone palce bo przed wytryskiem w preejakulacie który się wydziela też często znajdują się plemniki, a umoczone palce to druga sprawa dzięki której możesz być w ciązy

Gość gfgnfidbnfkbngjkhnf
ale nie jest to jakoś bardzo prawdopodobne musiałabyś mieć dużego pecha

Gość Co fanjne dziewczyny są
Wiesz w ogóle kiedy się kochałaś, który to był dzień cyklu ? Przerywany to ryzyko bo o ile moim zdaniem w trakcie stosunku preejakulat nie ma wystarczajęcej liczby dobrych plemników zdolnych do zapłodnienia (ten płyn pochodzi z prostaty, tam nie są produkowane plemniki) to tuż przed właściwym wytryskiem może dojść do kropelkowania i ulewać się sperma zanim dojdzie do orgazmu u faceta (dzieje się tak przy szczególnie długo przeciąganych stosunkach kiedy facet wstrzymuje się od orgazmu) Dlatego jak twój koleś wyjął w momencie dochodzenia i natychmiast się spuścił to ryzykujecie szczególnie jeśli masz zerowe pojęcie o swojej płodności A palec w spermie a potem do pochwy ? Może dojść do zapałodnienia, jeśli miałaś dni płodne tego Ci nikt wykluczyć nie może. Szansa moim zdaniem jakaś jest.