Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabarabab

dziewczyny jakich uzywacie podkladow.. poradzcie mi bo sie zalamie

Polecane posty

Gość barabarabab

mam cere dosyc wrazliwa, miejscami sucha i tlusta, beznadziejna jednym slowem... uzywalam juz sporo podkladow i zaden nie byl tym jedynym... :-/ rimmel, meybelline do bani teraz uzywam lirene i w ostatnim tygodniu zauwazylam w pracy ze w niektorych miejscach jest a w niektorych juz nie ma, wygladalam tragicznie skora sie swiecila a w niektorych miejscach byla strasznie wysuszona. juz nie wiem jakiego podkladu uzywac. wszystkie jakie do tej pory stosowalam nie przekroczyly raczej 25 zl i byly do bani. jakich wy uzywacie podkladow i jaka macie cere?????

mabelline 16 godzinny ja mam i bardzo go cenie..nawilza suche partie skory..matuje tluste..cena okolo 35zl:-)

Gość Z Bourjois dobre sa

meybelline ever fresh natural beige- najlepszy podklad, jaki mialam, ale niestety ten kolor jest w PL niedostępny :( kupilam go w UK

Gość provokejszyn jak nic
ja mam teraz z Revlon cos tam matte mopusse czy cos takiego ,ale chyba nie bedzie dla ciebie dobry na te suche partie.

Gość kjhsg
loreal roll on

Gość ninkasa
Powinnaś używać podkładów nawilżających np Rimmel jas świetny Koszt około 38 zł

Przede wszystkim powinnaś dbać o stałe nawilżenie cery i jej regularną pielęgnację. Ja dbam i radzę sobie z suchymi miejscami. Rano i wieczorem: żel do mycia twarzy, woda termalna i tonik do twarzy- wszystkie nawilżające, a na noc spora porcja kremu nawilżającego np. dermedic, do tego 2 x w tyg peeling i maseczki nawilżające np. maseczka z la roche posay. Na dzień nie używaj kremu, bo z doświadczenia wiem, że kremu nie powinno się nakładać pod podkład, gdyż skóra nadmiernie się od tego przetłuszcza. Jeżeli skóra będzie odpowiednio nawilżona, nie będziesz miała na twarzy suchych miejsc, to polecam podkład matujący w piance z Bourjois. Ciężko znaleźć nawilżająco-matujący podkład, która nie sprawi, że skóra będzie świeciła się jak lampa.

Gość pawianka
Ja używam x-wear Gosh :D a mam mieszaną cere :O I do tego jest jaśniutki- kolor 11 :)

Gość LajzaMineli
kup sobie mineralny podkład sypki! L'Oreal np. polecam!

Gość legginsy a la jeansy
aa rozswietlajacy

Gość fgrsdfscdsfdsafvs
mineralny - EDM, MAD, Pure Luxe...

Ja mialam i mam podobny problem. Mialam pare krostek i zdecydowalam sie na kuracje antytradzikowa Differinem. Totalnie zniszczyl mi cere. Juz wolalam miec syfki. mam skore teraz wrazliwa, podrazniona, razsie przetluszcza, razjest strasznie such. miejscami sie luszczy. i znalazlam metodą prób i błedow swietny podklad, niestety troche drozszy niz chcesz. jest to podklad maxfactor colour adapt i kosztuje ok. 50zl. ale wart swojej ceny i poza tym jest bardzo wydajny. ma opakowanie z pompka i taka musowa konsystencje. na twarzy tak jakby troche pudrowy sie wydaje drugoi dobry kosmetyk który moge Ci polecic to Rimmel Lastin Finish wzbogacany mineralami, ok. 35 zl. tez trwaly i wydajny, ale ma jedna wade. po umyciu twarzy ja musze wklepac krem nawilzajacy i odczekac rowniutki 15 min, bo inaczej wazy sie

Gość nu4ihfr
A A najlepszy!!