Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosy włosy włosy

problem z włosami proszę o radę

Polecane posty

Gość włosy włosy włosy

mam włosy do ramion maluję je od jakiegoś czasu na granatową czerń ( po wielu brązach i blondzie ten kolor jest dla mnie najlepszy) ale problem ten ze nie licząć odrostów kolor na końcach włosów jest wyblaknięty (maluję loreal casting cream color gloss) i włosy są suche bo są kęcone. co polecacie żeby długo się kolor trzymał i żeby włosy były nawilżone, bo stosuje odzywke dove do włosów suchych i zniszczonych ale jest jednym słowem do d...y bo po niej wlosy sa jeszcze suchsze, jedynie jedwab troche pomaga. poradzcie cos

Gość włosy włosy włosy
up up

Gość włosy nie są suche
bo są krecone po prostu da suche wypróbuj inna odżywke np loreal

Gość włosy nie są suche
poza tm casting to kolor zmywalny więc nie będzie się trzymał jakos bardzo długo

Gość początkująca na allegro
musisz je nawilżyć. Jak masz kase to idz do fryzjera na regeneracje dobrze to robi włoska i zainwestuj w dobra odżywke z profesjonalnej marki, szampon możesz sobie odpuścić ale odżywka musi być.

i obetnij końcówki to zawsze odświerza włoski

zmień tez farbe do włosów. nalepsze są profesjonale ale jak szkoda ci kasy to spróbuj z garniera podobno są dobre :) dave działa na ciebie jak na mnie schauma :) możesz też zastosowac kuraqcje na skóre głowy. Woda pokrzywowa o ile pamiętam ale musisz sie dopytać bo nie jestem pewnia, kupisz w aptece cena od 4 zł za butelecze zależnie od fiemy, nafta do włosów tez dobrze robi (teraz robią takie że nic nie śmierdzi) ceny od 6 zł w aptece albo dobrej drogeii