Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjhhhhhhhh

golenie nóg ....

Polecane posty

Gość jjhhhhhhhh

Mam problem, szybko odrstaja mi wloski na nogach i potem drapia a mnie to denerwuje. Nie uzywam zadnych pianek, zelow czy tez kremow, gole poprostu na mydle. Szkoda kasy wydawac...robi ktoras z was tak samo?

Ja nie, bo ja się depiluję, zamiast golić. Włosy odrastają dopiero po dwóch tygodniach, a ból z czasem znika. Włosy odrastają miękkie, cienkie.

przecierz pianka nie jest taka droga koszt to wydatek ok. 15 zl a starcza na okolo miesiac

Gość ja gole na zelu pod prysznic
tzn goliłam , bo teraz depiluje

ja takrobie, ale teraz kupilam krem , poprostu nakładasz i po 5 min scierasz (cos takiego jak vitt, tylko ze bezbolesnie) koszt ok 8 zł, " Vanity"

Gość japkosk
słabe i cienkie włoski po latach nie mają siły wydostać się spod naskórka. Rosną "pod spodem", powodują stany zapalne i żeby się ich pozbyć - trzeba igłą podważać i dopiero wyrywać. Co chwila wizyty u dermatologa po jakieś wynalazki, które i tak nie pomagają.... ja tego miałam dość używałam depilatora przez wiele lat, po przestawieniu się na maszynkę tradycyjną - muszę golić nogi często, ale skóra bez porównania wygląda lepiej. Bez ran, blizn i podskórnych czarnych kresek...

Gość jjhhhhhhhh
Mi sie wydaje ze u mnie to od czestego golenia tak jest bo kiedys tak nie mialam