Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona synową

Nie uwierzycie co zrobiła moja przyszła synowa dla nas na rodzinny obiad!!

Polecane posty

ja nie lubię gotować:) umiem, ale nie znoszę a z byłą niedoszłą teściową gotowałam, bo to była akurat taka typowa gospodyni domowa - zajęta rodziną, gotowaniem, życiem dorosłych dzieci, taka matka polka złota kobieta, ale jej zasada jednoczącego stołu i gotowania była denerwująca, tym bardziej, że gotowała źle i ostatecznie gotowałam za nią od tamtej pory gotuję tylko, jak muszę - 2,3 razy w roku:) ale nigdy nie zaprosiłam jej ani żadnej pseudo teściowej na obiad :P

zaskoczona synową Autorko, trzeba się było uśmiechnąć, objąć przyszła synową i nauczyć ja gotować. Dziewczyna żyje sama i żywi się fast foodami. Nie okłamuje Cię złośliwie, tylko bała się, że mamusia synalka źle pomyśli o przyszłej synowej nie potrafiącej zadbać o syna. Jesteś mało wyrozumiała. Może spytaj syna co sadzi w tej sprawie. Przecież on też wiedział, że to dania gotowe. Przesadzasz, albo to prowokacja.

wg mnie to wstyd tak przyjac kogokolwiek, nie tylko tesciowa. Samemu mozna tak zjesc. Cos tam mozna kupic mrozonego i odgrzac Pewnie studenci i na pieniądzach nie śpią?

Gość mam 47 lat, dorosłego syna
a ten topik jest żałosny nie wściubiaj swojego starego nocha do życia młodych najlepsze co możesz zrobić

Gość taa niedobra pupa
jak dziewczyna nie potrafi nawet rosołu ugotować to cienko to widzę, A synuś się nie mógł wykazać? Chyba perfekcyjna mamusia go nauczyła?

Gość LajzaMineli
mamuśka jędza. Babo - idź glancuj kąty w swoim domu, ganiaj z garami jak kuchta i podsuwaj kapcie w zębach swoim panom i władcom a nie krytykuj na forum synowej. Wyobrażam sobie jak ją obszczekałaś przed rodziną i znajomymi (bliższymi i dalszymi). Może jeszcze dasz babo, ogłoszenie do gazety.

Gość ja pierdoleeeeeee
a może po prosyu jest dobra w seksie więc gotować nie musi umieć :-P

Gość QQQaczka
Spróbuj obiadów mojej teściowe to poznasz co to prawdziwy KOSZMAR :P

Gość gkduens
współczuję takiej teściowej,a już myślałąm,że moja jest beznadziejna!

Gość gkduens
teściowo nie wpiep...... sie w życie młodych.Typowa teściowa z kawałów.

Gość taa niedobra pupa
A tak na marginesie --- to przez 10 lat małżeństwa ani razu nie robiłam obiadu dla teściowej. Szok, że dziewczynie w ogóle się chciało.

Autorko ty pewnie zawsze wspaniale gotowałas nie !!! ciesz sie ze cie w ogole zaprosila, inne miałyby cie w dupie !! jaka dorosla i MADRA kobieta pisze o takich bzdetach na forum?? widac, ze ci sie nudzi stara kutwo i z nudow juz nie wiesz co ze soba robic !!!

Gość gkduens
mi dla tesciowej szkoda by było wydawać kasy nawet na rosół w proszku,najwyżej woda z kranu :p

Gość ura
to może wypadałoby cacanego synalka nauczyć gotować? Czepiasz się dziewczyny, a synek, to co? Święta krowa? :( jakie durne są te mamuśki synusiów

Gość co tam , że źle
gotuje- najważniejsze ,że dobrze się gździ! -przecież dla takiej siksy to jest najważniejsze w życiu, a nie jakieś tam przyziemne gotowanie.

Gość wesola bridget jones
ale z ciebie wredne upierdliwe babsko , które wyżej sra niż dupę ma, to trzeba było iść na obiad do restauracji i pokryć rachunek to by ci się dziób zamknął ___ http://tnij.org/g8sh

Gość gośćDagne
Ciesz się, że Cię w ogóle zaprosiła, ja bym takiej wpieprzającej się we wszystko babie zabroniła do domu wchodzic. Stąd właśnie tesciowe są nielubiane, zapomniałyście, że synek nie mka juz 10 lat i ma swoje życie i próbujecie innym narzucać swoje- i życie i racje,

Gość gość
Co za wściekłe qrwy tu ryje piłują. Pewnie tylko pieprzyć się umiecie i obciągać z połykiem. Takie goowniane kobiety z was, ze facet musi sobie sam gotować albo do matki na obiady jeździć, bo przy waszym gotowaniu idzie się zatruć, a w najlepszym wypadku sraczki dostać :D Tłumoki skończone