Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosscxxxx

Jak nie myśleć o dziewczynach

Polecane posty

Gość gosscxxxx

Jak sobie radzicie z tym "popędem" jestem za brzydki na dziewczyny w prawdziwe kocham jedną bardzo od kilku lat ale mnie nie chce może ktoś jest w podobnej sytuacji muszę jakoś przestać o niej myśleć ale nie daje rady

Gość Lilly Evangeline Ewellin
kurcze, wiem co chciałabym robić w życiu!!! metamorfozy osób z kompleksami:) już kiedyś hobbystycznie się tym zajmowałam:) niech cię dorwę w swe ręce, to będziesz mieć tłumy w okół siebie:classic_cool:

Gość gosscxxxx
nie chce tłumów;) chcę tą jedną ;) a tu metamorfoza nie pomoże tak już po prostu jest. Ktoś musi być brzydki żeby ktoś był ładny coś musi być białe żeby coś było czarne nie mam pretensji o to do nikogo że jestem brzydki tak musi być widocznie ale mam pretensje że sie zakochałem nie moge zapomnieć i keidy widze jakąś pare to kroi mi sie w środku że ja tak nie będe miał chciałbym umieć być wobec temu obojętnym

Gość u facetów o wiele
bardziej niz u kobiet liczy się inteligencja, osobowosc

Gość u facetów o wiele
skad wiesz , ze ona cie nie chce

Gość wredota :)
jeden jakis taki krytyczny w stosunku do siebie, nie mozze byc tak zle jak piszesz.

Gość autorze ile masz lat?

Gość Ja też jestem smutna
co wy z tym pytaniem o wiek?:O

Gość a ja się zgadzam hmm
niech napisze ile ma lat, od tego się nie umiera. jak jest stary, to znaczy, że nie potrafił nigdy kochać. więc pytanie o wiek, nie jest takie złe :)

Gość kochaaaaaaaaam
czyli pytasz po to by komuś dogadać:P

Gość gosscxxxx
20 lat ;) po rpsotu mnie nie chce rozmawialismy o tym znamy sie od paru lat i jak rozmawialismy o tym to mówiła że nie widzi we mnie tego czegoś że ponzała mnie jako przyajceila i kumpla i chce zeby tak pozostało dla mnie to kity bo napewno jej chodzi o wyglad tylko nie chce mi tego powiedziec nie chce mnie zranić wogole jest nie akceptwoany przez dziewczyny ale mniejsza z tym ja utrzymuje swoje pytanie czy ejst ktos taki w podobnej sytłacju czy jest jakas szansa żeby zapomnieć żeby pogodzić sie z tym co jest? czy to zostanie w mojej psychice na zawsze?

Gość gosscxxxx
dlatego chyba trzeba chyba przyśpieszyć sobie drogę do wieczność bo już nie rozumiem tego świata to wszystko jest bez sensu po co ludzie sie rodzą brzydcy, kalecy?? w biedzie?? dlaczego są te tragedi? uczciwych ludzi los kara po co to?? niech sobie żyją piękni idealni zdrowi ludzie a ci co są nie potrzebni niech umierają po co ma żyć człowiek który nigdy nie dozna szczęścia ja nie rozumiem tego codzinnie modle sie o śmierć by Bóg mnie zabrał do siebie pragne szczęścia mojej ukochanej i własnej śmierci

Gość gosscxxxx
słyszałem kiedyś taką opinie jeśli chłopakowi za bardzo zależy na dziewcyznie to go olewa coś w tym jest :) ale jakoś trzeba żyć inni maja gorsze problemy i tragedie ale tak mnie to meczy psychicznie nie wiem czy wytrzymam nie daje mi to żyć

Przeczytaj uważnie bo mam dla ciebie bardzo skuteczne sposoby. Najpierw postaraj się o jak najwięcej znajomych kobiet, koleżanek, przebywaj z nimi jak najwięcej czasu. Jeżeli masz taką możliwość, to pracuj w zespole który składa się wyłącznie z kobiet. W domu przeglądaj forum dla kobiet, to już widzę poczyniłeś. Jeżeli spełnisz te wszystkie warunki to poznasz naprawdę jakie są kobiety i wtedy gwarantuje ci że twój popęd seksualny spadnie do zera. Brom podawany w wojsku jest zwykłym placebem w porównaniu z moimi metodami.

Gość gosscxxxx
właśnie w tym problem ;) że żadna nie chce ze mną przebywać ;)

Gość gość
Ja mam podobnie i ostatnio mnie chce szlak trafić