Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Odkryłem dzisiaj nową teorię

Polecane posty

Gość wredota :)
boberek 1 a vieno teraz predziutko google i sprawdza co to felieton, ciezkie slowo jak na takiego co piwo i meczyk tylko :)

Gość vieno wlpk
ale po co ja mam sie zmuszac do czegos innego? co to za glupie propozycje, ze moze ksiazke albo jakis felieton? robie to na co mam ochote kiedy mam wolny czas... wole sie rozluźnic z piwem w fotelu ogladajac mundial, macie jakis z tym problem? gdybym mial kobiete to bym sie nią zajał.. jesli o to chodzi ale jak juz mowilem - ciezko dzisiaj znaleźć wierna, atrakcyjna i ciekawa widze, ze glupim pannom z forum ciezko to pojac, ale nie spodziewalem sie innej reakcji z waszej strony a o moja fizyczna forme paniusiu to sie nie mart, wierz mi-jest bardzo dobra

Gość kafeteriana
no tak my głupie a ty urażone meskie ego masz chłoiptasiu :)

Gość zakład _ psychiatryczny
ale przecież wiadomo nie od dziś że faceci przystojni mają klasę;) nawet jak są przez nas zepsuci :D diagnoza prosta: uważamy że autor ma problem z samoakceptacją siebie i w 87% jest właścicielem mikrego dyndadła /co u facetów penisem nazywamy/ nie ma za co:D to można leczyć

Gość vieno wlpk
a co ma do tego wielkosc penisa? no tak.. to typowy wyssany z palca argument ublizenia facetowi kiedy on przedstawia wam niekorzystna na was prawde ehh

Gość zakład _ psychiatryczny
wielkość penisa dla nas kobiet nie ma aż takiego znaczenia;) to wy faceci macie obsesję i wasze postrzeganie świata a przede wszystkim nas kobiet jest przez to ograniczone mężczyzna mało obdarzony jest agresywny do kobiet;)

Gość mi la gros
kobiety dzielą się na kilka różnych grup, z czego ja osobiście najbardziej nie lubię tępych kretynek bez zainteresowań i pasji, które skupiają całe swoje życie na plotkach, obgadywaniu, obżeraniu, puszczaniu z byle kim, spotkaniach z koleżaneczkami itp. ostatnio jechałam autobusem, upał 30 stopni, strasznie gruba baba wlazła do autobusu z jakąś szafką, ustawiła ją w miejscu dla wózków i dwie kobiety z wózkami musiały stać w przejściu ... poza tym ta babiszona miała psa bez kagańca, który nie dość że śmierdział, to jeszcze szczekał jak poyebany i wszyscy sie wku.rwiali. - nienawidze takich idiotek, które myślą że wszystko im się należy i gdyby chciały, to mogłyby jeździć środkiem ulicy i pod prąd, bo ONE jadą. nosz ku.rwa!!!

Gość kafeteriana
wielkość penisa nie ale pozycja w pracy, samochód etc to juz tak ..nie wim ze nie bo nie uwierze..a podświadomie pienis tez..tylko ciężko sie do tego przyznać

Gość fsdofwdg
oo fakt, grube smierdzace babsztyle, ktore mysla, ze 'dzieki' swej tuszy moga wszystko sa najgorsze do tego taka kurwa jest wyrozumiała i taka niemiła jebane tluste kurwy!!! co innego kiedy taka starsza grubsza pani jest bardzo miła, nie robi z siebie "mega pokrzywdzonej" nie wymusza wręcz wzrokiem na kims by np zszedł z krzesła itp

Gość kafeteriana
mi la gros tez takie kocham... a wez jej zwróć uwagę...???? ostatnio na ulicy szły dwie Muzułmanki ubrane w swoje szaty..babka na przejsciu tak je zjechała ze szok..ja na to a co to panią obchodzi..to mnie mało nie zabila gadka ...:)

Gość wredota :)
kobieta a kobieta.... nie ukrywam ze niektore sa puste...

Gość boberek 1
wredota na prezydenta heeee !!!

przystojniaczek lubie wypić sobie desperadosa, wieśniaki piją specjale. Nie lubię desperadosa, fuj ;-P

Gość ejfoewhfowengfljelkge
wy macie pretensje że do was się lepią " takie szmaty" cytuję. Od zawsze wiadomo, że swoj do swego ciągnie.. widocznie na takie trafiłes bo takie przyciągasz, proste. Wyższa połka nie jest dla ciebie