Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WhitePhilips

Dlaczego kobiety są takie głupie i nielogiczne?

Polecane posty

Gość DRODZY PANOWIE
wiernoscszmaty - różne są kobiety.. :) jedne są łatwe, całują się z każdym facetem na pierwszej randce i są takie jak ja, które zwyczajnie czują się onieśmielone takimi gestami. mam to szczęście, że jeśli już się z kimś spotykam, to są to faceci z klasą, którzy mnie szanują i chcą lepiej poznać. ;) co do mojej atrakcyjności - jest to oczywiście kwestia gustu, bo jedni lubią blondynki, a inni rude.. ja spotkałam się z dużym zainteresowaniem płci przeciwnej i na brak adoratorów nie narzekam :)

Gość mi la gros
głupie pytanie w temacie.. nie ma głupich kobiet, są tylko niewiedzące.

Gość h e h e :D
Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wódki brak :D Kobiety nigdy nie myślały logicznie i nie będą. Tak je stworzyła natura i nie ma co gdybać na ten temat. Ale nie ma też uogólniać - są kobiety głupie, puste, których jedynym celem w życiu jest nowa beemcia, uciechy cielesne i zero moralności. Nie zapominajmy jednak, że są mądre, wartościowe kobiety, które wiedzą czego chcą od życia, szanują siebie i innych. Tyle, że tych drugich w dzisiejszym świecie jest coraz mniej.

Gość ddddddqadsas
Taaak, faceci okaz jakże niesamowitej inteligencji. ale to nie od dziś wiadomo, że jednym z "chwytów" kobiet na faceta jest udawanie niezdarnej, czy tam nieporadnej, aby facet mogł sie WRESZCIE w czyms wykazać. Troche to przykre, że kobiety muszą dawać im do tego okazje.

Gość adddaa
a dlaczego Wy faceci zawsze lecicie na chude laski kręcące chudymi tyłkami z paskudnymi ryjami z warami obciągarami a nigdy nie zwracacie uwagi na normalne dziewczyny, które ma bogate wnętrze?? Pytasz się dlaczego ona mówi że " będzie udawał niedostępną" - bo jakby zaraz Ci wskoczyła do łóżka to zaraz byś tu pisał to każda dziewczyna to dziwka "chce mu pokazać że mi nie zależy" - bo jakby pokazała że jej zależy to zaczął byś tego korzystać i zaczął byś się nią bawić A co do facetów to zależy od gustu, ale rzeczywiście laski nie lubią "grzecznych chłopaków" bo tą są takie cipy i nigdy by nie pokazali co to znaczy mężczyzna Czytając Twój post rozumiem że zaliczasz się właśnie do tych cip, co w życiu Ci nic nie wychodzi

Gość co za kurewski paradoks
same jako matki wychowujecie swoich synków na takich grzecznych chłopaków w związku z czym są oni potem odrzucani przez dziewczyny, chuj wam w dupę

Gość popieram jw

Gość teskoska345
"Dlaczego kobiety są takie nielogiczne i głupie? Te ich gówniane testy kierowane w strone facetów, te głupie gierki w stylu "nie odezwę się pierwsza", "będę udawała niedostepną" "chce mu pokazać ze mi niezależy" i mnóstwo tego typu nielogicznych zwrotów" Otóż ostatnio wyłożyłam przed facetem (między nami coś zdecydowanie iskrzyło) wszystkie karty a on mnie wyśmiał i znieważył. Rozumiesz teraz?

Gość gdyby mu zależało
to by nie wyśmiał tylko się ucieszył, przynajmniej od razu wiesz na czym stoisz, gdybyś dalej grała to byłoby to samo tylko nie znałabyś prawdy

Gość marylianna
nigdy nie byłam z chamem i zawsze ceniłam cichych, wrażliwych, miłych, takich co nie muszą być duszą towarzystwa i nie muszą imponować przedmiotami

Gość dominika88
Ja też

Gość urzędas
Cale życie pracuję z kobietami - codziennie MAM ZDROWO DOŚĆ, roboty nie ubywa i co raz więcej a one tak pier.... że się mi flaki przewracają. Podłe, fałszywe, niby uśmiechnięte a jedna pod drugą ino dołki kopie i za plecami dupcię obrabia. W domu mam siostrę - 42 lata PIEKŁA i babskich "mondrości" w stylu Ty bucu i debilu. Miałem kiedyś dziewczynę - cudów naobiecywała, nawet klucze do mieszkania wręczała choć nie było tam dla mnie miejsc a potem MAJORKA byłą od bidoka ważniejsza.Dziś ucieka jak mnie widzi a co usłyszałem to tylko moje - tak to jest BABY żałować. Jednym słowem ALA MA KOTA. Na moim osiedlu - same starsze panie - przeważnie mało co w życiu pracowały bo zawsze chłopy na nich tyrały np. jedna chodzi i codziennie nożykiem mlecze z trawnika wycina. Ciekawe czy by to robiła jakby wracała ciężkiej pracy. NIE WIEM ILE JESCZE ZNIOSĘ A DO EMERYTURY ponad 20 lat zostało i JEDNĄ MAM NADZIEJĘ ŻE PO ŚMIERCI TAM BAB NIE BĘDZIE !

[zgłoś do usunięcia] marylianna nigdy nie byłam z chamem i zawsze ceniłam cichych, wrażliwych, miłych, takich co nie muszą być duszą towarzystwa i nie muszą imponować przedmiotami No tak, bo takiego łatwiej zdominować i wcisnąć pod pantofel. :D

Gość baldur masy bardyo czarno-bial
e widzenie, w twoim swiatku istnieje tylko cham i pantoflarz - coy ya ograniczone myslenie:D

Gość baldur masy bardyo czarno-bial
do tego bez szacunku do kobiet, jestes skreslony na wstepie

Gość Kiu Tepes
Jesteście DURNE, i PŁYTKIE... I tyle na ten temat

Gość do Arszeniki słówko jeszcze
A ja nie uprawiam gierek i nie ukrywam, że wybiorę olewającego mnie ruchacza :P I twoja teoria padła na pysk :P

Gość Marcindds
bo baby tu chuje z cyckami cycek szybko cię omota kurwa kaleki baby są niezaradne głupie i nic nie widzą i nic nie potrafią zrozumieć po prostu mają sprany beret szczególnie blondynki

Gość Uijiyftgg
Dlaczego autor taki pojebany?

Gość lordkoks_
przeciez autor ma racje widac ze cos mu tam swita ale nie do konca a czemh takie sa? to tak naprawde prosta sprawa i mozna to normalnie logicznie wytlumaczyc

Gość Moze i kobiety w wiekszosci
sa glupie i nielogiczne ale pod tymi wzgledami nie ustepuja przecietnemu mezczyznie... ludze ogolnie sa nierozumni,niezdolni do introspekcji nieswiadomi swoich potrzeb i motywow jakie nimi kieruja oraz ich zrodel . Zachowuja sie wiec nielogicznie a ich postawy deklarowane zasadniczo roznia sie od tego co mozemy obserwowac w sferze behawioralnej (tutaj za przyklad moze posluzyc chociazby ten ktory podal autor topicu - kobiety twierdza ze lubia grzecznych chlopcow i wlasciwie nawet w to wierza ale gdy na horyzoncie pojawia sie jakis niegrzeczny to biologiczne atawizmy karza im wybrac wlasnie jego jak samca alfa a to wszystko juz na poziomie podswiadomym) co do glupich gierekitp nie sa one wylacznie domena kobiet

Gość lordkoks_
glupie gierki sa glownie domena kobiet, atawizm atawizmem ale kobiety sa z gruntu zaklamanymi egoistkami i mimo to ze same zdaja sobie sprawe ze bardziej wola tych gburowatych niegrzecznych chamow to i tak beda mowic z premedytacja ze wola tych cichych spokojnych milutkich itp zeby nie wypasc zle w oczach spoleczenstwa zeby nie przyznac sie ze woli tych badboyow bo kto co wtedy ktos o niej pomysli, dlatego dalej klamia facetom w zywe oczy a faceci placza potem na forach ze sa wlasnie tacy ciepli i zadna ich nie chce co najwyzej awansuja na przyjaciul

Gość Moze i kobiety w wiekszosci
probowalam uzywajac naukowych argumentow uzmyslowic Ci pewne rzeczy ale widac w twojej postawie wobec kobiet przewaza raczej komponent emocjonalny niz poznawczy (ciekawe biorac pod uwage fakt, ze jak sie domyslam, zapewne jestes przekonany iz kierowanie sie bardziej emocjami niz rozumem cechuje panie w przeciwienstwie do mezczyzn) presja spoleczna na to aby zaprezentowac sie w okreslony, aprobowany przez ogol, sposob jest na tyle silna ze wszyscy jej ulegamy dlatego czynienie z tego az tak ostrego zarzutu obnaza jedynie twoja zla wole czyli po prostu silne pragnienie zdeprecjonowania plci pieknej poprzez znalezienie jakiegos "haka" co sie tyczy gierek, a konkretnie grania nieosiagalnej, i przybierania pozy "nie zalezy mi".. coz jezeli dziewczynie od wczesnego dziecinstwa wmawiano, ze kobieta powinna byc troche niedostepna, pozwolic sie dlugo zdobywac,byc kroliczkiem ktorego sie goni bo w przeciwnym wypadku, gdy zostanie uznana za latwa zdobycz to mezczyzna jej nie uszanuje, po pewnym czasei zaczyna w to wierzyc. Pretensje zglaszaj do autora tego rodzaju pogladow ktore zakorzenily sie tak gleboko w mentalnosci spolecznej ale moze lepiej uderz od razu do Pana Boga i dolacz to do swojego standardowego pakietu skarg i zazalen do niego, swiata i zycia

Gość betakaroten7
A dlaczego z góry zakładasz, że to jest gra. Jeśli się kogoś nie zna to nie traktuje się go jak przyjaciela( ufa, otwiera na kogoś). Gdzie tu nielogiczność i głupota. Zastanów się co piszesz?