Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WhitePhilips

Dlaczego kobiety są takie głupie i nielogiczne?

Polecane posty

Gość Pan Bez Klipsów
Dziewczyny mają nierówno pod sufitem chodzą razem do toalety bóg sam nie wie nawet czemu są nerwowe wybuchowe w niektórych sytuacjach bezmyśle moja narzeczona rozwaliła mi mustanga za ponad 100 tyś dlatego że jakaś inna dziewczyna chciała ja wyprzedzic

Gość tak tak to moj temat
buahahah dobra beka :) ktoś odkopał mój temat sprzed dwóch lat :) ahh pamietam ten czas.. bylo tak pięknie wtedy jak zakładałem ten temat, to na drugi dzień jechalem na cały weekend do swojej kobiety i było ruchania tyle, ze az mnie kutas bolał:) szkoda ze juz tego nie ma.. oczywiscie szmata jebana mnie później rzuciła bo byłem.. za dobry tepic kurwy i szmaty!!

Gość tantal
Gdybyśmy ,my faceci nie byli ciekawi jak nam kobiety kokietują byle szmatką lub idiotycznymi słowami,zapewnieniami ,no i czynami z ich strony to wtedy by wpadły w złość i byłoby gorzej

Gość znafffffffffffffca
to dlatego że baby, mówią czy piszą na forum używając logicznej części mózgu w prawdziwym życiu dzieje się to bardziej podświadomie i prymitywne instynkty biorą górę

Gość tak sie tlumacza tylko ofermy
swoja nieporadnosc i kompleksy lecza w sposob taki jak autor topiku😴 ... ze zadna go nie chce😭

Gość facet z klasa
kobiety z natury z głupie i bez gustu wyborem faceta traktują każdego papier toaletowy dla tego raz dupę wytrą jednym facetem zawsze maja taka sama opinie o każdym dla tego żadna głupia nie wybierze normalnego faceta bo kobiety tak jak faceci wola sztuczne zachowanie i wygląd kłamanie oszukiwanie kobiety nie lubią jak facet mówi prawdę od razu uznają za debila taka kurde prawda nie zależnie od kolorów skóry czy wieku czy koloru włosów każda taka jest maja taki nawyk użalenie od takich facetów potem dziwią się przez cale swoje życie były bite poniżane gwałcone w małżeństwie a ich małżeństwo to wielka fikcja drogie panie macie umie przep*****lone na maxa przez to jesteście takie głupie aż mnie to boli głupota walczę codziennie i ruszcie mózgownica zamiast oceniać facetów jednakowo wiec drodzy faceci wecie patelnie i każda głupia walcie głowę albo wolicie w zęby mało tego zróbcie porządek na zawsze

Gość so just keep dreaming molly
Kobiety i mężczyźni - jedni i drudzy są bardzo prości i prymitywni,co widać doskonale po tym forum :) Oznacza to zwyczajnie zaspokajanie wszystkich potrzeb w ten sam sposób co głodu fizycznego - poprzez prosta konsumpcje na poziomie fast foodow. Widzę ludzi - im obojętne co, z kim, jak. Bez wyczucia estetyki, bez głodu wiedzy, wszystko byle jak. Wszyscy tak samo ubrani, wszyscy z jednym bezstylem. Kiedy nie ma się do wyboru żadnej cechy wartościowej - wybiera się urodę, czyli to na co mamy generalnie najmniejszy wpływ. To nie prawda że kobiety wybierają niegrzecznych - gdyby ten grzeczny był przystojniejszy wybrałaby właśnie jego. Powód - brak czegoś co można zaoferować drugiej połówce. Byle jakim zresztą wszystko bez różnicy. Przy braku innych plusów nie byle jacy są ci, którzy są ładni. Oni czują się lepsi, mają szeroki wybór. Nie są jednak szczęśliwi,bo przecież są ciągle byle jacy. Nie bylejakość to posiadanie pozytywnych cech wyróżniających. Są i takie kobiety.

Gość AHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
a ja wam powiem, ze u mnie w pracy jest jeden taki pajac, ktory przechwala sie ciagle, ze to zona go poderwala. dumny jak paw. tylko z czego? ze jest pseudofacecikiem, w ktorego zwiazku to kobieta nosi spodnie? ciekawe jakby ona sie poczula slyszac co on wygaduje :D co jak co, ale ja taka podrywaczka nigdy nie bede :D

No nie, to nieprawda, że wybrałaby grzecznego i przystojniejszego. Kobiety ciągnie do pewnych siebie facetów i tyle. Sama natura. A że często tacy są r****czami, doświadczonymi z kobietami, to tym łatwiej im poderwać kobietę. Liczy się tu też kasa. Biologia. Agresywny i bogaty samiec zapewni przyszłość jej potomstwu, dlatego do nich ciągną. No i plus emocje, kobiety kochają emocje, a spokojny facet im tego nie zapewni.

Gość dorotaaaaaaa111
My może dla was głupie i nielogiczne, za to wy jesteście przeogromnymi cepami. Pamiętajcie dziewczyny! Każdy facet to CEP :)

Gość gość
...toż już dawno powiedziano w piśmie....Kobieta jako dzban nieczysty........jej nieskoordynowane i chaotyczne ,wyłaniające się z czeluści myśli służą i używa ich do okiełznania skutków jakie powodują jej wydzieliny endokrynne i nic po za tym... ....dopuszczona do rzeczywistości wprowadza zamęt i wygięcie czasoprzestrzeni...pozostaje tylko łańcuch i worek na głupi jej łeb..najlepiej byle jak ostrzyżony siekierą.

Gość gość
Jesteście wampirami energetycznymi i w tym przypadku kobiety zarówno tak jak męszczyźni żywią się ludzkimi energiami, emocjami obrażając osoby innej płci podkreślając swoją wartość kosztem innych osób. Każda płeć jest tak samo ważna nie powstaliśmy po to żeby się rozmnażać lecz aby dążyć do rozwoju , jesteśmy świadomymi istotami które nie powinny ustalać podziałów tylko przełamywać je. Nie dajmy masonerii do końca nami zawładnąć

Gość gość
fakt autor ma racje. Ile to kobiet narzeka na partnera a jednocześnie mówią, że ci wolni i ci co nie byli w związku są felerni :P heh jakoś normalne kobiety wybierają normalnego faceta i nie mają problemu!

Gość gość84
Ja mogę się wypowiedzieć tylko zam nie i kilkoro moich dobrych kumpli głupim gierkom i tej całej, udawanej czy nie, obojętności mówimy NIE. Nie można jednak mylić zainteresowania z nachalnością. Jeśli kobieta nie wykazuje żadnej inicjatywy, nie odzewie się ani razu itp to to jest olewanie. Zainteresowanie wymaga jednak pewnego działania, tak z jednej jak i z drugiej strony.

1. Po co wy sie bulwersujecie zamiasto to olewać i stawiać sprawe jasno? Na prawde bardzo meskie zachowanie... Tak to jest jak sie nie wymaga od kobiet. Nic dziwnego że robia z wami co chca a wy sie dajecie 2. Bycie miłym, a bycie p**dusiem to są zupełnie 2 różne rzeczy. Jak herbatę przesłodzisz to też bedzie niedobra. We wszystkim musi być umiar. 3. Już mi sie rzygać chce jak czytam te cioty piszace o "r****czach". Jakby mi taki stanał na drodze to by chyba musial zbierać zęby z chodnika. Mnie takie osoby irytują a co dopiero kobiety... Dziekuje dobranoc :)

Gość gość
O prosze lars broni r****czy, pewnie sam przerochal pół miasta i na takiego to laski lecą :o

Gość gość
widać że to r****cz, normalny mężczyzna tak sie nigdy by nie wypowiedział jak on

Autorze - ja zawsze pierwsza wyciągam rękę, zaczepiam jak mam ochotę, a lubię tak samo tych "miłych", jak i "chamów" .. i nie uważam, że jestem przez to mądrzejsza od innych ;)

Gość gość
mi też już sie chce rzygać od tych ciap :o Rozumiem Cie Lars 👄

Gość to byl rok 83
Lars w koncu wypowiedzial sie prawdziwy mężczyzna :) wiekszośż zali piszą tutaj ciapciaki, zrzucajac wine na zle kobiety i r****czy. Jakim trzeba byc ograniczonym, zeby tak postrzegac rzeczywistość?

Gość gość
no tak już wszystkie beda go tu wielbić bo r***a na lewo i prawo i napisał żeby pobił porządnego mężczyzne :o

Gość gość
przez takim od razu nogi rozkladaja a potem szukaja porzadnego

Gość to byl rok 83
"no tak już wszystkie beda go tu wielbić bo r***a na lewo i prawo i napisał żeby pobił porządnego mężczyzn" kolejny ciapciak :D:D a gdzie on napisal, ze r***a na lewo i prawo?? nie pobil by porzadnego mezczyzne tylko mazgaja i jeczacego nieudacznika :)

Gość gość
skowiel podobno ma wlasna dzialalosc, i taki to ma życie :o

Gość gość
jaka jest niby moja wina? Jestem spokojnym porządnym mężczyzną z poczuciem humoru i kulturalnym no i co z tego jak kobiety wola takich jak ty?

Gość to byl rok 83
a po co kobiecie maruda Twojego pokroju?

Gość gość
lars ma trochę racji. Większość mężczyzn ma prawie znikowe wymagania wobec kobiet ale i tak spora część kobiet nawet takin poniżej podstawowych wymagań nie spełnia. Co do punktu 3 to się nie zgodzę. Czasem mogą chyba wziąć nerwy i lepiej coś napisać na te kobiety szczególnie, że jest to prawda do której kobiety i tak nie chcą się przyznać a realia i tak pokazują, że to po nie ich stronie jest racja.

błagam nie osłabiaj mnie z tymi bad boyami i r****czami -.- Ja nie wiem skad wy to bierzecie że kobiety takich biorą, widomo że tutaj na kafe nikt sie nie bedzie chwalił tylko żalił jak ma problem. Nie wiem w jakim wy świecie żyjecie

Gość gość
Lars ale taka jest prawda, nie bądź śmieszny, na ciebie na pewno lecą a na dobrego faceta nigdy, co wiecej takiego traktują jak gówno