Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WhitePhilips

Dlaczego kobiety są takie głupie i nielogiczne?

Polecane posty

Gość Xardas7101
Baby są głupie i durne. Fakt. Tych normalnych, wartościowych którzy coś w życiu potrafią to odstawiają na bok. Wolą tych dresiarzy co piją , palą, co drugie słowo to ku... tacy to są cacy. Zmieniają facetów jak skarpetki, zabawią się kosztem jednego i zaraz lecą do drugiego. Druga sprawa. A czego się spodziewacie jeżeli to facet ciągle pierwszy pisze. gdziekolwiek. Samemu mnie szlag trafia jak to ja ciągle mam się odzywać jako pierwszy. Ileż można. Napisze pierwszy raz drugi trzeci ale następnym razem niech ona się odezwie. Stanie się coś Wam jeżeli pierwsze napiszecie? korona Wam chyba z głowy nie spadnie. A potem słyszę teksty typu ,,czemu się do mnie nie odzywasz obraziłeś się?''. Albo napiszecie tylko samo ,,Cześć'' i liczycie aż to łaskawie facet będzie ciągnął rozmowę. Trzecia sprawa. Nie ma czegoś takiego że się tylko facet stara. Dziewczyna też to powinna w jakiś sposób odwzajemnić. Nie cierpię tego typu kobiet . Tylko pokazują i robią z siebie takie właśnie księżniczki. Nienawidzę takich właśnie PANIUSI. Pokazują jakie to one są ważne. Tylko luksusy im w głowach. Niestety. Dzisiaj to żeby mieć szczęście u kobiet to liczy się u nich to żeby gość miał kasę, dobrze wyglądał a najlepiej jakby był jakimś macho czy coś w tym stylu. Willa z basenem, ferrari i dużego w portkach. I najlepiej żeby był adwokatem, biznesmenem. Tylko to się niestety dziś liczy. Żeby wam każde potrzeby zaspokajał. Następna sprawa. Ostatnio dużo spotkałem się z taką sytuacją że kobiety trafiają na samych zboczeńców na rożnego rodzaju czatach czy nawet gg. Sam takich ludzi nie cierpię, Ale do czego zmierzam. Napisze paru zboków do takiej baby i zaraz to mówią że faceci to sami zboczeńce , Ale jak babie tej trafi się własnie nie zboczeniec to znowu on jest nudy a po chwili ona sama gada na takie tematy. Ja bab naprawdę nie rozumiem. Jak napisze zboczeniec to źle. Jak napisze normalny facet też źle i takich najczęściej olewacie albo same gadacie z nimi na zboczone tematy. No ludzie Myślicie że jak pomachacie du..ą i cyckami przed gościem to jesteście kimś? Same prowokujecie takie sytuację a potem mówicie że faceci lecą tylko na jedno. i Wiecie co. Bardzo dobrze. Tak was powinni faceci wydymać. wyru... że odechciało wam by się prowokowania. Bo tylko jedno Wam w głowie kobitki.

Gość Xardas7101
Prawda to co tutaj ludzie gadali. Głupie to i szkoda czas

Gość Xardas7101
Prawda to co tutaj ludzie gadali. Głupie to i szkoda czasu na to. A idźcie wy w ch** z tymi dziewczynami głupie to i nie zrozumiesz tego gatunku.. Zgodzę się w 100% Choćby jaki byłby facet zawsze będzie źle. Przepraszam że to powtórzyłem ale przypadkowo wysłałem niedokończona wiadomość. to jest dokończenie mojego 2 postu.

Gość gość
Ponieważ są z wenus.....,a poważnie.Gdybyśmy znależli inne zwierzątko,mniej w**********e,byli byśmy panami sytuacji.Dla kobiet nie liczy się iloraz inteligencji,tylko zasobność portfela.Dlatego uwielbiam koty,to ty go prosisz żeby przyszedł ,nie odwrotnie.Nikt by się nimi ,czyli kobietami ,nie zainteresował,gdyby c**y wisiały na płocie.Reasumując ,jeśli potrzebny wam big john,a nie kochający facet, to s***********e na swą planetę.

Gość gość
Blabla bla bo wszystko sprowadza się do tego zeby znalezc tego odpowiedniego albo ta odpowiednią i tego sobie i innym życzę. Ja mam nadzieje że jest tam gdzies mój ideal . . . :p

Gość gość
A ja oddalam swoje serce i zostalo one zdeptane hmm. Kiedys bylam bardziej otwarta do mezczyzn a teraz sie po prostu boję robić pierwszy krok. No cóż rozne są motywacje takich zachowań i nie ma co generalizowac. Ja bym chciala zeby mężczyzna zdobyl moje zaufanie powoli i ze zrozumieniem bo najnormalniej w swiecie boję się kolejnego zranienia. . . Ktos tam wczesniej bardzo fajna kwestie napisal , ze kobieta potrzebuje oparcia w mezczyznie

Gość gość
Bo takie sa i tyle. Sa totalnie uzaleznione od facetow i oszukuja same siebie myslac ze oni ich kochaja i beda za nimi latac. A taki przeleci sobie taka lalunie kilka razy i poszuka innej :) wiele kobiet nawet nie umialaby sie sama utrzymywac, tylko wychodza za maz i doja z kasy. Takie to tez poz********iem i rodzeniem bachorow do niczego innego sie za bardzo nie nadaja, oczywiscie nie wszystkie, bo znam madre i inteligentne panie, ktore cos osiagnely, ale wiekszosc to pustaki :)

Gość Heniuś
To bardzo proste: dlaczego np. u bab nie wykształca się część mózgu odpowiedzialna za koordynację obiektów w przestrzeni? Bo one przez milion lat nie musiały ciskać dzidami w biegnącą zwierzynę (albo innego homo coś tam). Trzeba pamiętać o tym, że to co faceci mają od miliona lat baby mają dopiero od 100 lat. Baby nigdy nie musiały brać udziału w wojnach czy polowaniu, nie musiały podejmować ważnych decyzji ani nie były głowami rodzin. Ewolucja to nie jest proces krótkotrwały. Oczywiście baby mają pewne cechy, w których faceci nie mogą się równać - ale nie oszukujmy się, w dzisiejszym świecie są one mało przydatne, bo tutaj TRZEBA MIEĆ JAJA! Dlatego dziś tak trudno znaleźć dziewczynę, która dorównałaby facetowi w sporcie, intelekcie, zarobkach oraz etyce. Faceci to wiedzą, rozumieją i są bardzo litościwi oraz pobłażliwi - babom więcej się wybacza i mniej od nich oczekuje. Są pewne normy prawne, są parytety - wszystko po to, aby baby też miały szanse i nie czuły się gorsze. Niestety równouprawnienie w pewnym sensie cofnęło nas w rozwoju społecznym. Najlepiej wytłumaczę to na przykładzie: masz w gospodarstwie orangutana, który pracuje zakuty w kajdany za jedzenie i zna swoje miejsce, kupiłeś go za 2 konie (czy coś tam innego). Teraz nagle prawo się zmienia i orangutan jest femi-małpą. Nie możesz go kupić, tylko musisz "zabiegać" pierdoląc infantylne bzdety na poziomie pięciolatka ale mimo tego, ta małpa wybrzydza i strzela fochy! Próbujesz więc małpie "delikatnie zasugerować", zrozumieć jej pierwotne instynkty, bawić się w jej dziecięce gierki i tak dalej. Oczywiście z punktu widzenia małpy wszystko jest piękne - ale czy któraś małpiatka zastanowiła się, jak to wygląda z punktu widzenia faceta? No pewnie, że nie - bo małpa nie zrozumie jak to jest być facetem, o wiele łatwiej facetowi przeczytać książkę o małpach :)

Gość gość
panowie :) po prostu to d***** są :) pozdro wiem co mówię

Gość gość
Twój problem to głupota. CYTUJĘ ,,każda by odpisała, że wybrała by tych miłych.. tymczasem w realu, praktycznie każda atrakcyjna kobieta wybiera właśnie tych chamów... a ci grzeczni panowie ląduję prawie zawsze w szufladce "przyjaciele, kolega" A w temacie,, Dlaczego kobiety są takie głupie i nielogiczne? TRZEBA BYŁO napisać od razu, ze te atrakcyjne cie nie chca bos ciapa. Nie kazda kobieta jest glupia,jest czesc glupich wsrod brzydkich i wsrod atrakcyjnych zarowno u kobiet jak i u facetów. Skad ten zal? Bierz ta niby"gorsza"i bedziesz szczesliwy.Ale nie, pewnie sie marzy dziunia niczym z playboya,

Gość gość
Ja jakoś nie znam żadnej kobiety którą pociągałaby patologia.

Gość gość
ja lubie milych, domatorow bardziej od glosniejszych, ale nie pokocham kazdego "milego" chlopca, ktory sie do mnie odezwie, sory, ja nie organizacja charytatywna, milosc nie wybiera, wolalbys chyba dziewczyne, ktora cie kocha szczerze, a nie jest zdesperowana albo kieruje sie schematami i konwenansami (jest mily, nie bad boy, rodzina go lubi to bedziemy razem, chuj ze nic nie czuje do niego)

Gość Prawdomówny
Mam kilka teorii. 1. Chcą, by ktoś je zauważył. 2. Uważają to za mądre. 3 Po prostu tak zostały stworzone. (nr 3 najbardziej prawdopodobny)

Gość gość
czy jeśli baba jest głupia, to wymaga to jakiegokolwiek komentarza? rżnąć i kopac w doopsko

Gość gość
są różne kobiety ja lubię właśnie tych grzecznych chłopców - ale albo ja im nie pasuję, albo to naprawdę niedojdy, które nie potrafią po prostu zaprosić na kawę sorry, jeśli jesteś facetem - to miej na uwadze, że w naszej kulturze, choć to się zmienia - i zwłaszcza u tipsiar, blachar oraz takich kobietek do przodu - że to facet nawiązuje kontakt, zaprasza pierwszy raz itp. STARA się - i po pewnym czasie staranie rozkłada się na 2 strony tego zdania jest mój dziadek, tego nauczył mnie ojciec i dla mnie to oczywiste, choć jestem odważną dziewczyną - STARA SIĘ mężczyzna, zdobywa kobietę tak trudno to pojąć?

Gość gość
pytanie brzmi - wasi ojcowie nie nauczyli Was, że o kobiety się zabiega?

Gość Xardas7101
Jak sie zabiega. Kur... kobieta też człowiek. A co, jak facet to niby ciągle on ma się produkować ? sory ale jak rozmawiam z kobietą i nic od siebie się nie zapyta i odpowiada krótko typu aha no fajnie to kopa w rzyć i nie ma co dalej dyskutować. Starać się powinien jak i facet tak i kobieta. Nie ma czegoś takiego że tylko facet się produkuje i podtrzymuje rozmowe. Najbardziej co mnie irytuje to czekanie na faceta aż to on sie odezwie. Powiem mój słynny cytat ,, Baba bez reakcji faceta nawet nie pierdnie''. Kiedyś rozmawiałem z nowo poznaną koleżanką w busie. Nie zauważyłem przystanku. Ona by się nawet nieodezwała. No taki problem zwrócic komus uwage ze juz jest przystanek? gdybym nie zatrzymał kierowcy to bysmy pojechali 100 km dalej.

Gość gość
"z jezykiem do pempka" - ten zwrot rozwala :D

Gość gość
Od kobiet oczekuje się bierności. Teoretycznie się to zmienia, ale tylko teoretycznie, zmiany przebiegają powoli i boleśnie. Zresztą faceci sami uczą, że nie warto być aktywną, nie warto się starać, jest to negatywnie widziane i tylko nieliczni potrafią normalnie do tego podejść a nie na zasadzie: desperatka sama się narzuca, to skorzystam i sp...dolę do niedostępnej księżniczki.

Gość gość
Bo są głupie

Gość Wredna wkurzona zolza
Napisał ten ktory sam kilka lat sobie pogrywal i oszukiwał zakochana w nim kobietę uważając się za przyzwoitego faceta,a jak kobieta po tych wszystkich latach miała dosyć jego debilnych zachowań i kłamstw to zaczął się uzalac nad sobą tchórzliwy zaklamany gamon

Gość gość
Zawyżone mniemanie o sobie, lenistwo, obarczanie wszystkim mężczyznę bo tak łatwiej itd. Generalnie kobieta, która nie dostała od życia ostro po d***e w większości nie umie używać mózgu. Kobiety naturalnie nie potrafią używać mózgu choć nieliczne to potrafią to większością kierują emocje najczęściej te pierwotne, zwierzęce.

Gość gość
dokladnie..

Gość Daethare
Za przeproszeniem rzygać mi się chce na teksty w stylu "c***y płaczą bo kobiety ich nie chcą" Jestem oczytanym facetem z wielkimi ambicjami, jestem pracowity mam wielkie cele w życiu, zarabiam naprawdę bardzo dobrze a to jeszcze nie koniec, bo staram się rozszerzać firmę, zawsze ubieram się dobrze bo lubie, jestem kulturalny, dbam o siebie, uśmiecham się dużo a i tak kobiety które znam i mnie interesują wybierają pijaków, dresów, maczo, albo facetów bez ambicji. Niestety drogie Panie, ale muszę sie zgodzić z twórcą tematu, odrzucacie naprawdę wporzadku i dobrych facetów na rzecz chamów i facetów, którzy są dnem intelektualnym, a to jest przykre. Potem spotyka się masę samotnych matek z dziećmi, którym się otwierają oczy i szukają bogatych facetów jako maszynek do pieniędzy. Zdarzyło mi się to stanowczo zbyt wiele razy i fakt faktem mógłbym to wykorzystać, ale to poniżej jakichkolwiek moich zasad. To smutne, że gdy jest się facetem wychowanym, to jest się niezauważalnym.

Gość zorro67
Matko Boska, czyli to prawda, że one takie są, no ja już wiem, czemu mnie żona zostawiła! Miałem być chamem nie pomagać jej nie sprzątać, kurna, a ja wszystko bym dla niej zrobił, a ona po prostu potrzebowała chama i dobrego bol..ca

Gość gość
same niepoprawne wypowiedzi . perspektywa i tyle : 3

Gość Starszy_facet
Trochę w życiu przeszedłem. Bywało różnie. Ostatnio dużo obserwuje zachowanie kobiet i jestem bardzo zdziwiony. Faktycznie kobiety (ponieważ jest ich więcej od facetów) po 50-tce kompletnie głupieją ! Zachowują się jak zwierzęta wypuszczone z klatek. Znam kilka pań które są rozwódkami (oczywiście zawsze mężowie byli winni) które w grupie pięć lub siedem latają od knajpy do knajpy i szukają jakichkolwiek facetów - czy takie zachowanie nie jest głupie. Faceci je olewają - ich nachalność jest wprost głupia i odpychająca. Myślę, że w ich mózgach nastąpiły nie odwracalne zmiany (może to wina przekwitania) albo świadomość, że ich czas już się zakończył ! Nie rozumiem na co te kobiety liczą? Co chcą sobie czy innym udowodnić tą swoją głupotą. Powiem krótko ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
A co mnie denerwuje w kobietach a i sama jestem kobieta ale akurat tak nie postepuje. Jak kobieta sie dowie ze facet nie ma prawo jazdy i samochodu to go skreslaja za brak prawo jazdy i samochodu. Boze jakie te dziewczyny sa puste, przeciez jak facet pracuje to w kazdej chwili moze zrobic prawko i klupic sobie bmw .Druga sprawa ze nie kazdy sie nadaje na kierowce, jest pewna grupa ludzi ktorzy sie nie nadaja na zrobienie prawka i moga jezdzic tylko rowerem. NO wlaczcie myslenie dziewczyny!!

Gość gość
17;27 Jak to napisales to odrazu mi sie przypomniala sytuacja gdy jechalam w pociagu z dwoma ukraincami. W przedziale CHLOPACY tak mnie zagadywali ze swoja stacje by przejechali, no i ja im zwrocilam uwage ze na nastepnej stacj wysadaja. Gdy ukraincy wychodzili z przedzialu jeden z nich podal mi reke ,pozegnal sie bylo to przyjemne uczucie, takze warto sie odzywac rozmowa nie gryzie.

Gość gość
Brak logiki i konsekwencji to podstawa kobiecego myślenia. Kobieta co innego myśli, co innego mówi, co innego robi. Dlatego ich deklaracje nie pokrywają się z ich działaniami. Jak to załapiesz to masz w życiu lżej.