Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reingar26

Gdy miłość odchodzi - co robić

Polecane posty

Gość Reingar26

Czasami przychodzi moment , kiedy uczucie wygasa... jakie sa wasze doswiadczenia w tej "kategorii zyciowej" . Ile z was uratowalo zwiazek.... i kiedy lepiej powedziec "dośc" niz tkwić w zawieszeniu?

Gość wredota :)
jak przez dłuzszy czas sie nie uklada za bardzo...

Gość ja mam technikę
przypominam sobie jaki był moj facet wtedy kiedy byłam w nim na maksa zakochana. wracaja wspomnienia, wraz z nimi uczucia, patrze na niego aktualnie i przenosze to stare i szukam w nim tych elementów

kiedyś było tak ze to ja sie starałam.. on jakos traktowal to za cos oczywistego, sam byl taki.. jaki byl :( teraz kiedy ja juz nie czuje tak jak dawniej - on sie zaczyna przymilac... robi sie slodki i kochany... a mnie juz mdli od tego... przeciez wiem ze jest cos nie tak. Tylko czy warto ratowac?

Gość Pupulek
.pozwolic jej odejsc..:(

Gość Lady Jey Jey
Czasami lepiej odpuścić... na siłę nic dobrego nie zbudujesz... nie da się zmusić do miłości, niestety :/

Gość Lady Jey Jey
Reingar26, jeżeli źle się czujesz w tym związku to chyba lepiej odpuścić....

lady jey jey ----> wiesz, ja mam jakaś ciagle glupia nadzieje... 5 lat razem, choc nie byla to początkowo wielka milosc... a teraz juz sie zaczynają przycinki o slub ze strony rodziny... ze juz czas, ze tyle lat razem. różnie to miedzy nami bywalo, ale tak trudno jest cos zakończyć,a jeszcze trudniej potem cos nowego zaczac.

Gość kajsoAISDH IAHJDG
MOŻE SPROBOJ CZEGOS NOWEGO,... COS CO ODSWIERZY WASZ ZWIAZEK

Gość Lady Jey Jey
Nie możesz słuchać takich textów ze strony rodziny... To ma być Wasza decyzja a nie rodziny, w końcu to Wasz ślub... Napisz może coś więcej, co się dzieje? Kłócicie się? Kto kogo ma dość, Ty jej czy ona Ciebie?

Gość trombocyt aluwialny
skoro go zdradziłaś tyle razy to się nie dziw. Posmakowałaś seksu z kim innym i teraz pomieszało ci się w głowie. Uważam, że jesteś podła, fałszywa, niewierna i po prostu zła. Nie powinnaś była się urodzić, a skoro już jesteś to nie powinnaś już dłużej żyć.

Gość Aneta 30 Wałbrzych
dziewczyno, jesteś dnem! idź stąd