Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onetwothreetime

jak rozciagnac paseczki w takich butach?

Polecane posty

Gość onetwothreetime

kupilam na allegro buty, sa bardzo wygodne. problem w tym, ze paseczki uciskaja mi noge, na razie mnie to nie boli ale mysle ze po dluzszym chodzeniu mogloby zaczac obcierac, po za tym krew niedoplywa i nie chce, zeby sie zerwaly. odeslanie ich nei wchodzi w gre, bo sa z japonii i nei chce plakupilam na allegro buty, sa bardzo wygodne. problem w tym, ze paseczki uciskaja mi noge, na razie mnie to nie boli ale mysle ze po dluzszym chodzeniu mogloby zaczac obcierac, po za tym krew niedoplywa i nie chce, zeby sie zerwaly. odeslanie ich nei wchodzi w gre, bo sa z japonii i nei chce placic za zadne zagraniczne przesylki, poza tym podobaja mi sie material to cos zamszopodobnego, bo to zamsz nie jest. chodzi o te paseczki na gorze: http://i49.tinypic.com/2vlvddi.jpg

Gość Jakmozesz
Jak ma się wielką girę to nie kupuje się butów z Japonii bo tam mają małe stópki! :P

Gość onetwothreetime
ech, ppo pierwsze nie mam wielkiej giry chyba, ze rozmia 38 jest wielki :D po drugie na dlugosc sa dobre, a watpie, zeby kazda japonka miala plaskostopie :D po trzecie firma nie jest japońska :D

Gość onetwothreetime
czy szewc rozciagnalby je?

Gość ninkasa
ale masz brzydkie paznokcie

Gość onetwothreetime
ech, sa normalne, efekt lampy blyskowej w telefonie. i jak masz cokolwiek pisac, pisz na temat!

Gość bucik??
mam sprawdzony sposob na rozciaganie butów :) moze zabrzmiec glupio ale to naprawde sprawdzone!! popsikaj dezodorantem w sprayu do buta i zaluz szybko zanim wyschnie noge w skarpetce... pochodz troszke i od razu bedzie wiekszy... tylko widz e ze buciki zamszowe... nie wiem jak to zareaguje.. ale musisz spryskac tylko w tym jednym miejscu gdzie te paseczki i tak zeby az mokre byly :)