Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marysia ma Rysia

Heeeeej ;))))))))

Polecane posty

nie całkiem :P Bywałam tu czasmi pod innymi nikami, ale jakos mnie nie zapamietanmno bo nie wchodziłam na kafeterie zbyt często, przez co nie mogli mnie poznac :D

co wiem? :D widze ze lubisz rysować? ja również :D robie to na codzien :) interesuje sie tez muzyka i hiszpańskimi mezczyznami hehe ;) kurde.. musz elecieć, wpadne jutro albo dzisiaj za pare gdzin ;P no to Yoł :classic_cool: 🖐️

autorko yołłł 🖐️ :P Zeli a religia? a bardzo dobrze ;) porozmawiałam sobie z księdzem trochę :classic_cool:

yyy hyhyhy :P Nie po prostu odpowiedziałam mu na parę pytań przy biurku :classic_cool: i poprawiłam się, znaczy ocenę :P a co z Twym okiem Żelko, miało kiedyś w stopce być ;)

Gość kldhfklshfldsf
mintaja skąd jestes? to chyba nie tajemnica? ;)

weź no... ja nie chcę mówić skąd i proszę nie pytaj o to :) no z Mazowsza :) Zeli a moje to co? Aliena? też zwyczajne :classic_cool:

Mintaja, a Ty jesteś jakoś z okolic G? Bo pisałaś, że byłaś. Daj maila, jak znajdę jakieś fajne foto to Ci wyślę.

Można powiedzieć że z okolic G :classic_cool: chociaż no... wyślij mi zdj to potem napisze Ci skąd :P veky@wp.pl

zaraz założe topik pt "czy jestem ładna " oceń w skali 1-10 :classic_cool: jasne , że nie :)