Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalnie jestem w szoku

co mi jest ??

Polecane posty

kurde, nie wiem o co halo, ale prawie codziennie, jak wróce z pracy zrobie cos w domu i tak koło 6, 7 strasznie chce mi sie spac !! kłade sie i spie tak mniej wiece do 9 :o a pozniej kłade sie normalnie koło 11 i zasypiam i budzi mnie budzik o 6, ew sama sie obudze kilka minut przed. czemu mi sie tak spi w dzien ?? moze to objaw jakiejs choroby, przemeczenie tylko ? wtf ?

Gość krisXX
tez tak czesto mam... np teraz mam wrazenie ze powoli juz usypiam. moze to zmeczenie...

Gość black...
Dość dużo ludzi jest zaniepokojonych ostatnio takim dziwnym stanem.

pewnie dlatego że rano wstajesz i się nie wysypiasz lub ciśnienie Ci spada

Gość black...
Jest już lato, więc spożywaj więcej owoców i warzyw, a wyrzuć chemię (pod każdą postacią) z jadłospisu. Może to Ci trochę pomoże.

Gość ------------------............
wciazy jestes

Gość krisXX
co do cukrzycy.. zrob badania krwi lepiej. a czesto chce ci sie pic? znaczy, czesciej niz kiedys to jeden z objawow

pic no nie bardziej niz normalnie. czasem baaardzo zadko dopada mnie takie pragnienie, ale to czasem :P a co do badan to musze powiedziec ze durna jestem bo mam w domu glukometr, tylko pasków nie mam i zawsze zapominam kupic :o

Gość ja aż, ty tylko
Ja też tak mam. Nie wiem, może to przez jakąś chorobę. Być może właście cukrzycy, bo ja jeszcze się strasznie pocę, nie tylko jak jest gorąco.

Gość może masz anemię
jak miałam niski poziom żelaza we krwi, to strasznie chciało mi się spać, drzemka w ciągu dnia a wieczorem i tak padałam na twarz. i w ogóle szybko się męczyłam.