Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heniek1901

kłamliwe testy ciążowe

Polecane posty

Gość Heniek1901

Może i jestem przewrażliwiony ale chciałbym się was zapytać. Wraz z żoną bardzo długo staraliśmy się o dziecko bo aż 3 lata w końcu test wyszedł pozytywny 7,06,2010r dzień później go powtórzyliśmy i też 2 kreski w niedziele 13,06,2010 robiliśmy kolejny i również 2 kreski. Żona bardzo się cieszy z jej obliczeń wychodzi że to początek 5 tyg lekarz kazał jej przyjść 25 czerwca. Ale ja oczytałem się że testy mogą się mylić czy to prawda? Wiecie ja się na tym nie znam i chciałbym się was poradzić. Boję się żeby żona nie miała złudnych nadziei. Co wy o tym sądzicie? Proszę o radę.

testy ciążowe nie dają 100% pewności, ze kobieta jest w ciąży, najlepiej zrobić badanie krwi.

Gość rudzik90
testy mogą się mylić ale tylko w jednym kierunku tzn. mogą wykazywać że ciąży nie ma a jest, ale chyba nigdy się tak nie zdarzyło żeby pokazywały ciążę a jej nie było :D wtedy jedynym wytłumaczeniem jest poronienie, ale twojej żonie to nie grozi:D gratuluję :D

Gość Hagneta
Zróbcie bete i już. Jeden test może się mylic,ale kilka już nie.

GRATULUJĘ!!! Jeżeli twoja żona zrobiła sobie trzy testy ciążowe i każdy wyszedł pozytywnie to na 99,9% nie ma mowy o pomyłce. Powiedziała bym, że nawet na 100%. Testy były tej samej firmy czy różnych??

jak tyle testów wykazało ciążę to gratulacje!!!!!!!! nie mogą się przecież wszystkie mylić.

Owszem, testy mogą się mylić, ale raczej w drugą stronę, tzn. często nie wykrywają ciąży mimo jej istnienia, najczęściej dzieje się tak wtedy, kiedy test jest wykonany zbyt wcześnie, zanim poziom Hcg jest wystarczająco wysoki. Jednak jeśli test wychodzi pozytywny, czyli dwie kreseczki, to niezwykle rzadko zdarza się, że się myli. Myślę, że po prostu będziesz tatusiem i tyle :) Gratuluję Tobie i żonie!!!

Gość Heniek1901
Wszystkie testy były innych firm od najtańszych do najdroższych

Gość Heniek1901
w piątek czyli 25.06 idziemy do ginekologa. Dzwoniliśmy od razu po wykonaniu 3 testu ale powiedział nam że nic nie zobaczy i kazał przyjść w pierwszy dzień drugiej miesiączki, która miała być a się nie pojawiła

Gość bas bassssssssssssssssssssssss
tak to prawda testy moga sie mylic ale jak tak duzo testow zrobiliscie i byly wszystkie pozytywne to niema co sie bac napewno jest Twoja zona w ciazy

To jeszcze tylko 7 dni i będziecie mieli potwierdzenie :) Pamiętaj żeby dbać o żonę, nie pozwól jej się przemęczać ani denerwować, no i możesz spokojnie iść po kwiaty, bo na pewno zasłużyła :D:D:D Pozdrawiam!

Gość Heniek1901
no pewnie że zasłużyła ;))) Dostanie kwiaty piękne!! he nawet nie wiecie jak się cieszę. Uspokoiliście mnie ;) widzę że w tym internecie takie bzdury piszą i ludziom karzą się denerwować.