Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utugug

mam kupe kumpli zero kolezanek czy cis ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość utugug

dlaczego niue mam przyjaiółki:( mam doła

Gość uwiklanaaa
no to jestes w takiej samej sytuacji jak ja ...

Gość utugug
czemu jest tak ze na kumpli moge zawsze polegac , gdy chce isc na imprezie ich sie zaraz zbiera 5 ciu ( zauważam ze sa to tylko i wyłaczni koledzy) a dziewczyny? nie mam koleżanek ,,,;/ JESTES DZIEWCZYNĄ zeby coas kogos nie zmyliło

Gość hfhdlhgklghhtg
ja też tak mam ale nad tym nie ubolewam bo z facetami się zdecydowanie lepiej dogaduję niż z innymi dziewczynami, i w ogóle z facetami mam wspólne zainteresowania a z dziewczynami które znam to 0współnych zainteresowań

Gość uwiklanaaa
ja jestem dziewczyna , mieszkam za granica , w polsce mialam 1 przyjaciolke i grono kolegow , tutaj mam tylko i wylacznie kolegow , zadnych kolezanek.. nie wiem czemu tak jest ,..,przydala by mi sie jakas babeczka do pogadania , w sumie byla tu kiedys taka jedna..ale pojawiala sie tylko w potrzebie...

Gość utugug
uwikłana no ja mam tak samo. keidy to one potrzebuja pomocy zwracaja sie do mnie a tak? to zero odzewu ani nic to ja sie prosz eo spotkania;/ a kumpel? on nie przejmuje sie czy jestem uczesana czy nie, nie zazdrosci.. jakos tak mysle ze faceci ogolnie sa lepszymi przyjaciołmi ale źle mi z tym bobchcilabym meic kumple d ktorej codziennie dzwonie na zwykle pogaduszki;/:((((((