Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alaaaa1443

Telefon

Polecane posty

Gość Alaaaa1443

Hey jutro jadę kupować nowy telefon. Spodobały mi się dwa i teraz nie wiem który wybrać. Pomóżcie. Spodobał mi się LG GD510 Eco Solar i Nokia X3. Który ma lepsze zasięg? Który polecacie?

Gość Alaaaa1443
A no fakt. Coś mi się pomyliło.

Gość Alaaaa1443
Aha

Gość je je je
nokie zawsze lepsze

Gość Alaaaa1443
Właśnie dużo osób twierdzi że Nokie są lepsze. A ostatnio mój brat stwierdził że Lg mają więcej funkci i są lepsze od Noki. I dlatego pytam co wy sądzicie.

Gość do rzata małgo
:P telefon do zasięgu też ma sporo, są modele o lepszej czułości od innych. Tak samo jakość rozmów, głośność rozmów, zrywanie połączeń. To wszystko też jest zależne od telefonu...

Gość a ile masz pieniędzy na to
?? :classic_cool: To w sklepie ma być kupione czy na jakoś umowę? Masz jeszcze jakieś modele do wyboru?

Gość Alaaaa1443
do rzata małgo - A ty jak sądzisz który telefon wybrać??

Gość i jeszcze powiedz co masz
teraz za telefon i czy jesteś z niego zadowolona i jakie masz oczekiwania ?

Gość Alaaaa1443
Biorę to na umowę w Mix Plusie. A te telefony wpadły mi najbardziej w oko.

Gość Alaaaa1443
Teraz mam Lg KU311. Jestem z niego bardzo zadowolona ponieważ wszędzie ma zasięg i dużo innych fajnych rzeczy.

Gość w zasadzie w uproszczeniu
nowsze LG z reguły maja przyzwoita jakość połączeń ale z czasem czuwania nie za specjalnie. Ale to wszystko zależy od konkretnego modelu.

Gość Alaaaa1443
Aha

Gość a na ile miesiecy i z jakim
doładowaniem?? ;) Może cos ciekawszego by sie znalazło niż te 2 modele;)

Gość Alaaaa1443
Chciała bym na 36 miesięcy z doładowaniem po 30zł. Nie chcę dużo dopłacać. I nie chce też SAMSUNKÓW

Niewątpliwie LG wprowadzając na rynek model GD510 chciał umocnić swoją pozycję w kategorii telefonów masowych. W swojej nowej propozycji zawarł sporo funkcji, które w teorii mogą dać urządzeniu przewagę przemawiającą za jego wyborem. I rzeczywiście - funkcje dostępne w testowanym urządzeniu w zupełności powinny wystarczyć początkującym użytkownikom lub takim, którzy od telefonu wymagają jedynie podstawowej funkcjonalności. Jednak dla osób wymagających od telefonów trochę więcej, GD510 może się okazać nie tym, czego szukają. Chociaż oprócz swoich niewątpliwych zalet (m.in. bardzo dobrej baterii, trzycalowemu ekranowi ukrytemu w niewielkiej obudowie czy eleganckiemu wyglądowi), telefon posiada również kilka niedociągnięć (niezbyt wygodne pisanie wiadomości, pozostawiająca do życzenia jakość dźwięku itp.) - z pewnością warty jest bliższego przyjrzenia mu się. Ostatecznie jednak, w konfrontacji z konkurencją, zarówno dotykową (np. Samsung Corby), jak i niedotykową (np. Nokia X3), GD510 nie do końca potrafi się obronić. Wady: - tylko jeden głośnik zewnętrzny (do rozmów i np. dzwonków) - brak gniazda jack 3,5 mm - prędkość menu pozostawia wiele do życzenia - odtwarzacz wideo o podstawowych możliwościach - transmisja danych tylko w technologii EDGE Zalety: + bardzo dobra bateria + trzycalowy ekran dotykowy w niewielkiej obudowie + gniazdo microUSB (ładowanie z komputera) + estetyczny i minimalistyczny wygląd + radio z RDS-em

To fragment testu tego LG z jednej porządnej strony o telefonach, raczej tam nie zmyslają ;) a o noki x3 Podsumowanie Nokia X3 to zdecydowanie bardzo udana konstrukcja. Telefon oferuje bardzo wiele możliwości, z których będą zadowoleni użytkownicy poszukujący solidności. Najważniejsze funkcje działają w X3 co najmniej dobrze, a wiele spośród nich zdecydowanie wyróżnia się patrząc na średnią prezentowaną przez konkurencyjne propozycje z tego segmentu. Dodajmy do tego łatwość obsługi całego urządzenia, logiczne rozmieszczenie jego funkcji, przemyślane menu oraz bardzo przystępną cenę na wolnym rynku (w momencie pisania tego tekstu wynosiła ok. 430 zł), a otrzymamy telefon, który jest na dobrej drodze aby odnieść zasłużony sukces. Wady: - brak obsługi łączności 3G - mały ekran - słaba jakość nagrywanych filmów wideo - ograniczone możliwości aparatu fotograficznego Zalety: + dobrej jakości zestaw słuchawkowy + wysokiej jakości głośniki stereo + dodatkowe klawisze sterowania mediami + wygodne i bogate w funkcje menu (duża możliwość personalizacji) + gniazdo jack 3,5 mm + gniazdo microUSB (ładowanie z komputera) + gniazdo na karty pamięci microSD + rozbudowany edytor obrazów + bardzo wygodna i funkcjonalna przeglądarka (jednak bez widoku poziomego)

Gość Alaaaa1443
Hehe dzięki za recenzję

Gość ja mam x3
Ja mam już jakiś czas x3 i jestem z niej bardzo zadowolona. Ładna, zgrabna i funkcjonalna:) Na Twoim miejscu wybrałabym x3.

Gość Alaaaa1443
Aha a ma ktoś ten LG GD511 Eco Solar??

Gość a może kup sobie
samsunga b2100 ?? :classic_cool: mimo że nie chcesz samsungów. Ale przynajmniej ma jedna zaletę , solidność heehee. producent obiecuje że wytrzymać ma upadki i zanurzenie w wodzie do pół godziny :classic_cool: Bardzo dobra jakość rozmów, i jest za 1 zl na 36 miesięcy , tylko wyświetlacz bardzo biedny :classic_cool:

Gość tylko ten LG
ma jeden głośnik do dzwonków i rozmów a to z reguły oznacza ciche dzwonki, albo głośne i chrypiące :classic_cool:

Gość Alaaaa1443
Nie chce mieć samsungów ponieważ miałam już 3 i żaden nie miał u mnie zasięgu.

Gość stare samsungi miały słaby
zasięg, teraz juz jest ok. Ale tym tak do końca sie nie sugeruj, ostatnio nokia zaczęła tez wypuszczać telefony co słabą zasięg trzymają jak na przykład nokia e52. Np taki samsung i780 ma super zasięg a takie byle co jak samsung e250 to była porażka jeśli chodzi o to.

Gość Alaaaa1443
Aha

Gość Alaaaa1443
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Dam jutro znać jaki kupiłam. Może mi pani w plusie coś podpowie hehe,

Gość uppp...........
i jak zakup:P