Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego nie chudnę

Dlaczego nic nie widać??

Polecane posty

Gość dlaczego nie chudnę

Od prawie 2 tygodni się odchudzam. Waga faktycznie pokazuje 4 kg mniej. Ale po mnie nic nie widać... Dlaczego?? Ja wiem, że najpierw woda schodzi i tym podobne pierdoły. Ale jak kumpela schudła 4 kg to było widać różnicę gołym okiem, a u mnie nic a nic... Co jest nie tak?? Że też ja zawsze jestem jakimś dziwnym przypadkiem, że na wszystkich coś działa, a na mnie nic...

Gość padaczka straszna
Albo masz popsutą wagę Albo Twój tłuszcz zamienia się w tkankę mięśniową, ale to chyba powinnaś widzieć

Gość dlaczego nie chudnę
Jakby się zamieniał w tkankę mięśniową, to waga stałaby w miejscu, a tłuszczyk by znikał. U mnie niestety odwrotnie. A waga jest ok.

Gość padaczka straszna
hm, mięśnie ważą więcej niż tłuszcz. Więc jeśli byś je rozbudowywała, to waga nie musiałaby się zmniejszać. Ale skoro mówisz,że nic a nic tłuszczu nie znika, a mięśni ni ma, to faktycznie dziwne.

Mam to samo... Kurde 3 kg w dół i nic... Ja nie wiem, gdzie to się podziało. A może po prostu ja tego nie widzę?? Chociaż z drugiej strony wszyscy mi mówią, że 3-4 kg już powinno być chociaż trochę widać i czuć po ciuchach. Nie jesteś sama. Ja już zaczynam wątpić w to moje odchudzanie, chociaż pod względem psychiki jestem z siebie dumna, że się nie złamałam przez ostatnie 2 tygodnie :) Nie wiem padaczka co Ty piszesz o tych mięśniach, skoro napisane jest wyraźnie, że waga spada, tylko centymetry nie...

Gość kokolokoooo
ubytek wody moze byc duzy - w czasie okresu niektore kobiety potrafia przybrac i 3 kilo wody,a po okresie to znika. LEpiej by bylo gdybys sie zmierzyla,bo moze ci sie tylko wydawac ze nie ma rezultatow,a miarka pokazalaby ci,ze sa. Radze sie zmierzyc i dalej sie odchudzac,a za tydzien znow mierzenie i stan na wage:)

Gość bo tracicie mięśnie a nie
tłuszcz! dlatego nic nie widać. mięśnie ważą więcej od tłuszczu. pewnie jesteście na dietkach 1000kcal i nawet się nie ruszacie.

Tak jest, mój organizm z racji obniżenia ilości dostarczanych kalorii postanowił sobie spalać mięśnie. I codziennie pobiera sobie po trochu - dzisiaj mięsień dwugłowy, jutro mięśnie skośne brzucha, pojutrze trochę pośladka. A za tydzień przestanę się ruszać, bo mi zostanie sam tłuszcz i kości.

Gość dlaczego nie chudnę
Mierzyłam się, ale nie bardzo jest efekt... :( A jest jakiś mniej więcej ogólny przelicznik ile cm przypada na ile kg?? Tak w przybliżeniu??