Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggaaga

pomocy jak postąpić

Polecane posty

Gość aggaaga

Jestem samotnie wychowującą mamą. Mam dwóch wspaniałych synków. Rok temu pojawił się w naszym życiu Michał. Zamieszkał z nami. Wszystko było by pięknie. Tylko jest jeden problem. Nie znam nikogo z jego rodziny, przyjaciół, znajomych. Zawsze jest nieodpowiedni moment na poznanie jego rodziców. Chyba się mnie wstydzi. On zna wszystkie najbliższe mi osoby. Te dalsze również. Co robić? Ten związek czy ma jakoś przyszłość?

Gość kafe09
porozmawiaj z nim na powazn ie ze skoro jestescie razem pozwolilas mu wejsc w gorno roidzny to chcesz poznac i jego rodzine

Gość aggaaga
próbuję najpierw choroba jego cioci później śmierć - to nie jest odpowiedni moment zastanawiam się czy kiedyś ten moment nadejdzie ? czy po prostu jest ze mną bo jest mu tak wygodnie a jak nie będzie to papa chyba boję się znów być zraniona a jeszcze dzieci, które przepadają za nim :(

Gość kafe09
pamietaj o swoich dzieciach skoro chcesz by on byl z wami juz na zawsze musisz najpierw go bardzo dobrze poznac ok sa problemy ale za jakis czas chyba bedzie mogl w koncu cie zaoprosic do swojej rodziny? potrzeba czasu....