Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Podpuszka

powróżę, proszę imię datę ur. i pytanko

Polecane posty

Gość Malgorzata 87.05
Małgorzata 18.05.1987 Czy dostane dofinansowane?

Gość torebkowy cymbergaj
o dziękuję :) a ten nowy to bedzie blond czy brunet? i czy bedzie bogaty i czy będzie Polakiem ? i czy nie jestem w ciązy? (to ja ewa 10.10.1989 )

Gość jola 02101965
jak długo będe pracować w tym zakładzie pracy

Gość naiwność ludzka
ściema ściema ściema.. sprawdziłam ...!!!!!!!!!! CZŁOWIEK JEST NAIWNY I GDY POJAWI SIĘ MOŻLIWOŚĆ PRZEPOWIEDZENIA PRZYSZŁOSCI GŁUPIEJE ... LUDZIE WIECEJ ROZSĄDKU ...bo z takim narodem to my daleko nie zajdziemy...żal poprostu żal...:(:9

Gość --Agatka22--
Agata 13.08.1988 Tomek 23.11.1984 Czy wkrotce wezmiemy slub? Kiedy zajde w ciaze?

Gość Marta 12.04.1978
Czy adoptujemy dziecko? JEST TO DLA NAS BARZO WAŻNE

a kto powiedział że wierzę w przepowiednie tak że się powiesze jak mi przepowie źle? Po prostu jestem ciekawa czego się dowiem ;)

Gość magggy32
małgorzata 13.11.1975r. i moj partner arek 02.05.1977r. czy bedziemy miec dziecko i w ktorym roku to bedzie prosze o odpowiedz pozdrawiam

Gość taka Ewka
ja tam wolę być naiwna ;) proszę o powróżenie co dalej?? jakie niespodzianki i przez kogo?? przynajmniej do końca roku poproszę... jak się da to dalej niż konie tego roku ...........

Gość taka Ewka
1. chciałabym wiedzieć jak się ułoży między rodzicami 2. jak będzie z moją miłością, czu warto wacać do byłego (co odcięłam chwilowo) 3. czy będzie nowa praca w tym/następnym roku 2011?? czy mam jeszce "zrobić jakiś kurs" ??

Gość pannajotka
czy on mnie kocha?ogolnie na temat naszego zwiazku * jestesmy 9 miech. ja justyna 14-02-92 szymek 19-11-89

Gość dzaljuta
ludzie dajcie spokoj takich rzeczy nie powinno sie robic. w bibli jest napisane,ze wrozenie jest grzechem!

Gość Wróżka Podpuszka
Kochani, proszę nie zadawajcie mi już pytań, ja w ogóle nie wróżę! to zwykły eksperyment, jak tu ktos powiedział ludzie głupieją gdy chcą coś się dowiedziec, sprawdziłam to na samej sobie. w zeszłym roku zapytałam jakąs "wróżkę" z kafe co mi się urodzi, powiedziała że dziewczynka a mam chłopczyka. WSZYSTKIE INTERNETOWE WRÓŻKI TO ŚCIEMA!! ja wiem że każdy ma wiele zmartwień i znaków zapytania ale tak naprawdę tylko życie pokaże co sie wydarzy. NIE DAWAJCIE SIE NABIERAC!!

Gość Wróżka Podpuszka
aha i nie miejcie mi tego za złe, tylko dzięki temu topikowi spójrzcie sami na siebie. że naprawdę nie warto!!

Gość magggy32
no i co wrozka nic nie odpisała mi..hm to jak to jest z ta wrozba...?????pozdrawiam pisałam chyba wczoraj do tej wrozki...hm...

Gość taka Ewka
wystarczy, że się zada konkretne pytania i każda wróżka wymięka... a niby chcą wiedzieć na co "wróżyć" z mojej strony to też był eksperyment pozdrawiam