Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VaniShs

Jeszcze nie moge sie pozbierać!!

Polecane posty

Gość VaniShs

Do tej pory jestem w szoku i chce mi sie rzygac kiedy przełykam sline... dzisiaj spała u mnie pewna kobieta, spotykamy sie od jakiegos czasu.. glownie na sex, ale cos tam do siebie czujemy poszła do ubikacji jako pierwsza po nocy.. wyszła po jakis 5 minutach bardzo chciało mi sie sikać wiec od razu po niej wszedłem i teraz tak... pomijam fakt, ze ZAJEBISCIE SMIERDZIALO GOWNEM!! co juz wywołało u mnie ostre obrzydzenie to kiedy podniosłem deske w wodzie latał kawałek nie spuszczonego gówna!!!!!!!!! jaaa pierdole, dosłownie mialem odruch wymiotu wyszedłem z wc i ściemniłem jej ze musze koniecznie gdzies pojechać (by pozbyc sie jej z domu) od rana z nia nie rozmawialem, mam mega obrzydzenie!!

Gość vasgodaka
gruba historia przyjacielu mojej zdechłej pszczoły

Gość NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
i tak kawalek gowna w kllozecie zakonczyl te piekna przygode:)

No tak robi śmierdzące gówna to musiało być druzgoczące:D I jeszcze masz niezbity dowód że robi je do kibla. Nie dziwie ci się ja bym też się nigdy gówna w kiblu nie spodziewał...

Gość VaniShs
po prostu to mnie przerosło.. jak atrakcyjna kobieta może tak smierdzące gowno wydalic ale powtarzam tu nie chodzi o ten smród.. to bym przezył chodzi o ten pływający kawałek gówna!! ja pierdole.. to chyba koniec ps. nie zostawilem jej w domu, kazałem wyjsc poniewaz sciemnilem, ze musze gdzies pojechać

"jak atrakcyjna kobieta może tak smierdzące gowno wydalic" A co miała fiołkami pachnące uwalić :D a jak zrobiła pływającego kupszczyla to co miała zrobić? Schować do kieszeni? ;) Weź się chłopie ogarnij bo żałosny jesteś i przewrażliwiony jak rozhisteryzowana baba.

Gość Dupa zza krzaka 2
oj tam, chlopiec myslal, ze atrakcyjnym babkom to motylki z tylka wylatuja i wlasnie zderzył się z zreczywistoscia - druzgocące. Mam tylko nadzieje, ze jakos te traume przejdziesz :D

Gość VaniShs
Na gg mam tylko numer do Lecha Wałęsy.