Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emma33

komputer..

Polecane posty

Gość emma33

witam:) chciałabym się dowiedzieć czy jest jakiś program do wyciszenia laptopa? ja się bardzo na tym nie znam ale może jednak mógłby mi ktoś pomóc..

Gość najdziwniejszy
wyciszenia czego konkretnie?

Gość emma33
no chodzi mi żeby tego szumu nie było :D ja się nie znam..

Gość Bon appetitttttt
Żadnego programu nie ma. Problem jest ze sprzętem. Jak Ci bardzo buczy idź to serwisu.

Trzeba było kupić coś cichego np energooszczędnego albo z wyższej półki. Niestety wentylatory muszą pracować dla zapewnienia odpowiedniej cyrkulacji powietrza, można niby trzymać laptopa na czymś co zapewni swobodny dostęp do powietrza.

Gość najdziwniejszy
a w sensie wentylator... na poczatek mozesz rozkrecic i przeczyscic z kurzu to rzadzej i krocej bedzie "szumial" :D bo sie tak nie bedzie nagrzewal potem mozesz ustawic ... hm jak to po polskiemu bylo :o policy :o w zarzadzaniu energia w systemie (w win7 jest, w viscie nei pameitam czy bylo, w xp raczej nie) zeby zwalnial proca zanim odpali wiatraki i ustawic oszczednosc energii na max, wydajnosc systemu na min (mozesz nawet okreslic ile procentowo z maksymalnej mocy na roznych planach oszczedzania energii procesor moze wykorzystywac - im mniej tym mniej sie bedzie grzal, tym rzadzej bedzie zalaczac wiatraczki) ale wtedy trzeba liczyc sie ze spadkiem wydajnosci systemu :p a jaki laptop? i chyba bez przerwy nei napierdala wiatraczkami? jakby co to do serwisu i poskarz sie, to moze wymienia wiatraczek a przy okazji przeczyszcza