Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jakaś gra??

czy to gra ? czy mu nie zalezy

Polecane posty

Gość to jakaś gra??

Zacznę od początku. Miałam chłopaka, pojechałam z nim na dyskoteke, poklócilismy się, on spotkał potem swoją 'dawną' znajomą. Ona zaczeła go świdrować, on się jej 'oddał'. Tzn. nie zwracał na mnie uwagi. Ok ;) . Ja się bawiłam z znajomymi. Podszedł do mnie chłopak. Zaczeliśmy tańczyć itp. Potem chyba ze złości na mojego pocałowałam go. Tak o tylko. Mój chłopak to widział. Z tym typkiem nowo poznanym nazwijmy go EM, duzo potem rozmawiałam. W tym czasie mój chłopak do mnie dzwonił itp. Olałam go sobie. EM wydał sie fajny koles. NA drugi dzien się odezwał. Zaczął się wypytywać o mojego chłopaka. Ja powiedziałam , mu ze to chyba koniecitp. Przestał się Em odzywac. Napisałam ja. Okazało się, że nie chciał się wtrącać między mną a moim chłopakiem, z którym już nie byłam. Ok, zrozumiał, że jestem wolna itp. Pisał, dzwonił, proponował spotkania, w tej dyskotece co się spotkalismy jenak ja nie miałam jak tam dojechać. On do mnie nie ma 'niby' jak przyjechać. Mówił mi , że mnie lubi itp. Było fajnie. Tylko, że on jest taki cięzki do zrozumienia. Ja nie wiem czy mu nie zalezy na mnie czy się mną bawi, czy poprostu już taki jest. Jak się odezwie na gadu to znika nie wiadomo gdzie. Potem mówi, że to braciak zajął kompa, że musiał iśc o kumpli, itp. Nie wiem co mam o nim mysleć. Mi na nim cholernie zalezy... po to zerwałam z chlopakiem. EM już wie , ze mi zaleyzy na nim... widać po mnie.....

Gość to jakaś gra??
może ktoś coś poradzić?

Gość trójkącik będzie najlepszym
rozwiazaniem

Poznalas chlopaka na imprezie i nastepnego dnia bardzo Ci na nim zalezy?? Wow szybka jestes... A co z chlopakiem?? Nie bylas chyba z nim tylko z nudow? Nie czujesz nic do niego? Przez jedna klotnie juz zrywac?? Nie tesknisz za chlopakiem?? On nie teskni za Toba??

Pewnie EM nie chciał skończyć jak Twój poprzedni chłopak. Dziewczyno, trochę godności.

sumie ja na przykład miał bym opory do takiej dziewczyny która dla mnie zostawia swojego aktualnego chłopaka. Już się kiedyś na takiej przejechałem, zostawiła chłopa dla mnie, a potem na imprezie mnie właśnie też dla nowo poznanego. Nie dziwię się jemu że przestał się odzywać

sumie ja na przykład miał bym opory do takiej dziewczyny która dla mnie zostawia swojego aktualnego chłopaka. Już się kiedyś na takiej przejechałem, zostawiła chłopa dla mnie, a potem na imprezie mnie właśnie też dla nowo poznanego. Nie dziwię się jemu że przestał się odzywać

Gość to jakaś gra??
nie na drugo dzień, tylko minełą już kupa czasu, a co z tym moim chlopakiem to nasz związek i tak już był tylko bo był... cały czas kłótnie on się spotykał z innymi dziewczynami.. hm można powiedzieć taki luźny związek.. prawie jak kolega z kolezanką w tych ostatnich tygodniach się zachowywaliśmy.. uczucie znikenlo... teraz czasami porozmawiamy, ale nie ma juz o czym i nie zerwałam z chłopakiem dla EM, chociaz może tak to wyglądać .. hm. kurde.. no to pewnie znaczy , ze mu nie zalezy .. macie w sumie racje kot mądry chciałby mieć taka panne, która tak postępuje...

Czemu nie zerwalas z chlopakiem, jesli zwiazek byl bo byl... Nie rozumiem takiego postepowania, albo w jedna albo w druga strone. Bycie ze soba bo nikt nie ma odwagii podjac pewnych krokow jest dla mnie niezrozumiale.

Gość to jakaś gra??
Być może, dlatego , że nie mielismy odwago o tym porozmawiać.. i nadeszła okazja to samo sie rozpadło.. wiem głupie to.. ale mi na nim nie zalezalo jak na chlopaku tylko jak na koledze .. może balam się być sama ? może nadzieja, ze się odbuduje .. ha :D głupia nadzieja

Gość czorny1
masło maslane i na moje oko masz jakies 15 lat

Gość to jakaś gra??
Nie, nie mam 15 , mam 20. A 15 nie mają prawa mieć uczuć i życia. W tych czasach wiele 15stek ma więcej problemów, niż dorośli.Jednak wynika to z niewiedzy, tak jak narkotyki czy alkohol.

Problemy z alkoholem/narkotykami nie wynikaja z niewiedzy. Nikt mnie nie uswiadamial i skutkach brania - nigdy nie bralam i brac nie zamierzam. Anyway racze Ci zapomniej o chlopaku z clubu disco, dla niego bylas prawdopodobnie kolejna 'dupa', z ktora sie calowal.

Gość to jakaś gra??
I tu mamy sprzeczność, alkohol i narkotyki = głupota= niewiedza ;]. Być może chłopak z clubu disco był na jeeden raz . Okaże się po spotkaniu z nim.

Moim zdaniem glupota nie jest rowna niewiedzy. Ale nie chodzi mi o to zeby sie klocic ;). Masz zamiar spotkac sie z chlopakiem, ktory Cie olewa? Ty masz zamiar prosic o spotkanie??

Gość to jakaś gra??
Nie ja , on zadzwonił czy mam czas dzisiaj. Lecz dzisiaj nie mam to się zapytał kiedy. Ja mu powiedziałam, że jakoś w tygodniu może. A on zaproponował wtorek. Zobaczymy.

Gość czorny1
lucy phehehehehehehehehhehehehe

Gość czorny1
gosia Ty widze jestes bardzo popularna tutaj nawet masz temat o sobie a własciwie o Twojej urodzie

Gość czorny1
jaki jaki nie udawaj że nie wiesz

Gość czorny1
ktos załozył temat z ptraniem czy gosialicius czy jakos tak;) jest ładna no i tam wszyscy piszą tak lub nie ale nie martw sie 90% sie podobasz

Gość czorny1
jakby co nie wiesz tego ode mnie;)

Gość czorny1
zdenerwowalas sie?