Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 to jaka艣 gra??

czy to gra ? czy mu nie zalezy

Polecane posty

Go艣膰 to jaka艣 gra??

Zaczn臋 od pocz膮tku. Mia艂am ch艂opaka, pojecha艂am z nim na dyskoteke, pokl贸cilismy si臋, on spotka艂 potem swoj膮 'dawn膮' znajom膮. Ona zacze艂a go 艣widrowa膰, on si臋 jej 'odda艂'. Tzn. nie zwraca艂 na mnie uwagi. Ok ;) . Ja si臋 bawi艂am z znajomymi. Podszed艂 do mnie ch艂opak. Zaczeli艣my ta艅czy膰 itp. Potem chyba ze z艂o艣ci na mojego poca艂owa艂am go. Tak o tylko. M贸j ch艂opak to widzia艂. Z tym typkiem nowo poznanym nazwijmy go EM, duzo potem rozmawia艂am. W tym czasie m贸j ch艂opak do mnie dzwoni艂 itp. Ola艂am go sobie. EM wyda艂 sie fajny koles. NA drugi dzien si臋 odezwa艂. Zacz膮艂 si臋 wypytywa膰 o mojego ch艂opaka. Ja powiedzia艂am , mu ze to chyba koniecitp. Przesta艂 si臋 Em odzywac. Napisa艂am ja. Okaza艂o si臋, 偶e nie chcia艂 si臋 wtr膮ca膰 mi臋dzy mn膮 a moim ch艂opakiem, z kt贸rym ju偶 nie by艂am. Ok, zrozumia艂, 偶e jestem wolna itp. Pisa艂, dzwoni艂, proponowa艂 spotkania, w tej dyskotece co si臋 spotkalismy jenak ja nie mia艂am jak tam dojecha膰. On do mnie nie ma 'niby' jak przyjecha膰. M贸wi艂 mi , 偶e mnie lubi itp. By艂o fajnie. Tylko, 偶e on jest taki ci臋zki do zrozumienia. Ja nie wiem czy mu nie zalezy na mnie czy si臋 mn膮 bawi, czy poprostu ju偶 taki jest. Jak si臋 odezwie na gadu to znika nie wiadomo gdzie. Potem m贸wi, 偶e to braciak zaj膮艂 kompa, 偶e musia艂 i艣c o kumpli, itp. Nie wiem co mam o nim mysle膰. Mi na nim cholernie zalezy... po to zerwa艂am z chlopakiem. EM ju偶 wie , ze mi zaleyzy na nim... wida膰 po mnie.....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to jaka艣 gra??
mo偶e kto艣 co艣 poradzi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tr贸jk膮cik b臋dzie najlepszym
rozwiazaniem

Udost臋pnij ten post

Poznalas chlopaka na imprezie i nastepnego dnia bardzo Ci na nim zalezy?? Wow szybka jestes... A co z chlopakiem?? Nie bylas chyba z nim tylko z nudow? Nie czujesz nic do niego? Przez jedna klotnie juz zrywac?? Nie tesknisz za chlopakiem?? On nie teskni za Toba??

Udost臋pnij ten post

Pewnie EM nie chcia艂 sko艅czy膰 jak Tw贸j poprzedni ch艂opak. Dziewczyno, troch臋 godno艣ci.

Udost臋pnij ten post

sumie ja na przyk艂ad mia艂 bym opory do takiej dziewczyny kt贸ra dla mnie zostawia swojego aktualnego ch艂opaka. Ju偶 si臋 kiedy艣 na takiej przejecha艂em, zostawi艂a ch艂opa dla mnie, a potem na imprezie mnie w艂a艣nie te偶 dla nowo poznanego. Nie dziwi臋 si臋 jemu 偶e przesta艂 si臋 odzywa膰

Udost臋pnij ten post

sumie ja na przyk艂ad mia艂 bym opory do takiej dziewczyny kt贸ra dla mnie zostawia swojego aktualnego ch艂opaka. Ju偶 si臋 kiedy艣 na takiej przejecha艂em, zostawi艂a ch艂opa dla mnie, a potem na imprezie mnie w艂a艣nie te偶 dla nowo poznanego. Nie dziwi臋 si臋 jemu 偶e przesta艂 si臋 odzywa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jaka艣 gra??
nie na drugo dzie艅, tylko mine艂膮 ju偶 kupa czasu, a co z tym moim chlopakiem to nasz zwi膮zek i tak ju偶 by艂 tylko bo by艂... ca艂y czas k艂贸tnie on si臋 spotyka艂 z innymi dziewczynami.. hm mo偶na powiedzie膰 taki lu藕ny zwi膮zek.. prawie jak kolega z kolezank膮 w tych ostatnich tygodniach si臋 zachowywali艣my.. uczucie znikenlo... teraz czasami porozmawiamy, ale nie ma juz o czym i nie zerwa艂am z ch艂opakiem dla EM, chociaz mo偶e tak to wygl膮da膰 .. hm. kurde.. no to pewnie znaczy , ze mu nie zalezy .. macie w sumie racje kot m膮dry chcia艂by mie膰 taka panne, kt贸ra tak post臋puje...

Udost臋pnij ten post

Czemu nie zerwalas z chlopakiem, jesli zwiazek byl bo byl... Nie rozumiem takiego postepowania, albo w jedna albo w druga strone. Bycie ze soba bo nikt nie ma odwagii podjac pewnych krokow jest dla mnie niezrozumiale.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jaka艣 gra??
By膰 mo偶e, dlatego , 偶e nie mielismy odwago o tym porozmawia膰.. i nadesz艂a okazja to samo sie rozpad艂o.. wiem g艂upie to.. ale mi na nim nie zalezalo jak na chlopaku tylko jak na koledze .. mo偶e balam si臋 by膰 sama ? mo偶e nadzieja, ze si臋 odbuduje .. ha :D g艂upia nadzieja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czorny1
mas艂o maslane i na moje oko masz jakies 15 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jaka艣 gra??
Nie, nie mam 15 , mam 20. A 15 nie maj膮 prawa mie膰 uczu膰 i 偶ycia. W tych czasach wiele 15stek ma wi臋cej problem贸w, ni偶 doro艣li.Jednak wynika to z niewiedzy, tak jak narkotyki czy alkohol.

Udost臋pnij ten post

Problemy z alkoholem/narkotykami nie wynikaja z niewiedzy. Nikt mnie nie uswiadamial i skutkach brania - nigdy nie bralam i brac nie zamierzam. Anyway racze Ci zapomniej o chlopaku z clubu disco, dla niego bylas prawdopodobnie kolejna 'dupa', z ktora sie calowal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jaka艣 gra??
I tu mamy sprzeczno艣膰, alkohol i narkotyki = g艂upota= niewiedza ;]. By膰 mo偶e ch艂opak z clubu disco by艂 na jeeden raz . Oka偶e si臋 po spotkaniu z nim.

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem glupota nie jest rowna niewiedzy. Ale nie chodzi mi o to zeby sie klocic ;). Masz zamiar spotkac sie z chlopakiem, ktory Cie olewa? Ty masz zamiar prosic o spotkanie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jaka艣 gra??
Nie ja , on zadzwoni艂 czy mam czas dzisiaj. Lecz dzisiaj nie mam to si臋 zapyta艂 kiedy. Ja mu powiedzia艂am, 偶e jako艣 w tygodniu mo偶e. A on zaproponowa艂 wtorek. Zobaczymy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czorny1
lucy phehehehehehehehehhehehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czorny1
gosia Ty widze jestes bardzo popularna tutaj nawet masz temat o sobie a w艂asciwie o Twojej urodzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czorny1
jaki jaki nie udawaj 偶e nie wiesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czorny1
ktos za艂ozy艂 temat z ptraniem czy gosialicius czy jakos tak;) jest 艂adna no i tam wszyscy pisz膮 tak lub nie ale nie martw sie 90% sie podobasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czorny1
jakby co nie wiesz tego ode mnie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czorny1
zdenerwowalas sie?

Udost臋pnij ten post