Gość no ma fajny, trzeba przyznać Napisano Lipiec 22, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dave i Ville Napisano Lipiec 23, 2010 ale Ville moglby swoj wykorzystac w lepszy sposob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w górę bo fajnee Napisano Lipiec 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdania 0 Napisano Lipiec 24, 2010 w jaki lepszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzastolinatoja 0 Napisano Lipiec 24, 2010 Rea Garvey :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moherstwo Napisano Lipiec 24, 2010 nic nie dorówna ojcu dyrektorowi,jak spiewa to aż ciarki przechodzą,tak łże ,że biedny,hahahaaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dajcie jakieś próbki.. Napisano Lipiec 24, 2010 czegoś by się posłuchało a niektórych nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzastolinatoja 0 Napisano Lipiec 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=YfftBiP9ulg&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzika stonka Napisano Lipiec 24, 2010 06:51 [zgłoś do usunięcia] dziewczyna quasimoda. Sexi glos ma : MJ, Lady Gaga, B.Kaulitz, Ilias Psinakis (nie jest wokalista ale glos 8 cud swiata!), Brayan Adams, Steklovata, Luntek .................... haha to było dobre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzika stonka Napisano Lipiec 24, 2010 znaczy oprócz MJ i Adamsa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dajcie jakieś próbki.. Napisano Lipiec 24, 2010 aaaaa ten :D nigdy nie widziałam jak on się nazywa :P nawet fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaasssjj Napisano Lipiec 24, 2010 wiecie co mi się marzy? duet Ville + Tarja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuamore Napisano Lipiec 24, 2010 a z polskich? ewentualnie może jeszcze jakieś typy co do wokalistek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Summer_ 0 Napisano Lipiec 25, 2010 z polskich wokalistek hmmmm Patrycja Markowska, z zagr. Mariah Carey i jej Ican't liveeeeeeeeeeeeee ale Ville Valego nikt nie pobije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja droga asfaltowaaaa Napisano Lipiec 25, 2010 facet nie musi śpiewać, wystarczy, że coś tam nawija a już się przyjemnie robi http://www.youtube.com/watch?v=75C80RfxiKc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Screamin' Napisano Lipiec 25, 2010 "Rozwalają mnie ludzie którzy obok Jacksona stawiają takie miauczące miernoty jak Billa Kaulitza i Justina Biebera" A ty spróbuj jeszcze raz postawić Boskiego Billa obok stękającej, fałszującej tzipki , która nawet mutacji nie przeszła - Biebera, to cię znajdę i dam na pożarcie moim tygrysom, które trzymam w klatce Są bardzo głodne p.s. Jackson? a a kto to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mumumu mu Napisano Lipiec 25, 2010 A kto to jest bill? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i kto to jest Bieber??? Napisano Lipiec 25, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trankila bejbe Napisano Lipiec 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=EYsWWQabObc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7aniołków Napisano Lipiec 25, 2010 nie wiem kto to Bieber Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdania 0 Napisano Lipiec 26, 2010 a kto to Tarja? Pamiętam jak pierwszy raz usłyszałam w radiu 'join me'. Myślalam że to jakiś starszy czarnoskóry facet. Nie mogłam uwierzyć gdy w końcu zobaczyłam Valusia w tv. Nie dość że głos boski to jeszcze taki ciastek:) Mniami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lemoniada85 Napisano Lipiec 26, 2010 Tarja to była wokalistka Nightwisha :) od 2:25 pięknie śpiewa http://www.youtube.com/watch?v=vZtKT_uWeu8 To byłby super duet. Dwa pękne głosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lemoniada85 Napisano Lipiec 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=s1s7yQXQbUE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lemoniada85 Napisano Lipiec 26, 2010 a może założymy osobny topik o Valosie?jskieś linki, komentarze... Widzę (chociażby na podtsawie tego topiku), że są tu jeszcze jakieś osoby zainteresowane tym co on robi. Tak naprawdę nie ma za bardzo gdzie o nim porozmawiać (jeśli chodzi o polskojęzyczne fora) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Catherine7557 Napisano Lipiec 26, 2010 Liz Kay, Claudia Pavel .. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Catherine7557 Napisano Lipiec 26, 2010 Haha, myślałam że o wokalistke chodzi :D Brian Adams ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdania 0 Napisano Lipiec 26, 2010 No ja już nie mam za bardzo czasu interesować się tym co Ville porabia, starość nie radość- 30 w końcu na karku. Ale słucham nadal i od czasu do czasu włażę na jakiegoś youtuba czy inne stronki i z sentymentem oglądam swoje wymarzone ciasteczko. Poza tym słucham jeszcze placebo, linkin park. A jesli jeszcze chodzi o wyjątkowe głosy - Vitas. Nie każdy lubi taką muzykę ale warto chociaż raz zobaczyć (posłuchać) 'Lucia Di Lammermoor' albo 'zvezda'. Czysta radość i taka skala glosu że bębenki pękają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wokalista Depeszów Napisano Lipiec 26, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Baśka spod 12 Napisano Lipiec 26, 2010 jeszcze ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deli444 Napisano Lipiec 27, 2010 Posluchalam troche tego Petera Steela, o ktorym pisaliscie i rzeczywiscie calkiem fajnie brzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach