Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HankaModreOko

Czy są jeszcze prawdziwi faceci???

Polecane posty

Gość HankaModreOko
hmmmm no to nie mam pomysłu:) 24052126

Gość HankaModreOko
hmmm trudne pytania, jakoś w ostatnim zwiazku nie moglam sie zdecydowac na takie kroki jak małzenstwo wiec to chyba nie ta osoba. Mysle ze wszystko zalezy od osob. Ps. gg Ci podałam

Gość Whyskiz Man
jeśli nie mogłas sie zdecydowac oznaczało to ze masz obawy, być moze uzasadnione , ale tez bywa ze strach nieuzasadnony jest figlem w naszym zyciu odbierajacym prawo do szczescia

widzisz są...i pomimo ze sa przystojni, maja dobra prace, wykształcenie i mase znajomych oraz usmiechniete zycie to nie moga trafic na porzadna kobiete...w moim przypadku straciłem sporo czasu w zwiazku ktory byl bez milosci ....latka zleciały i tereaz place kare za to wszystko...trudno dziiaj o kogos wartosciowego z serduchem zdolnym do milosci.....

Gość HankaModreOko
niestety, prawda! I co my boroki mozemy zrobic???

Gość HankaModreOko
to chyba nie byla kwestia strachu tylko wypalenie bardziej:)

Gość Whyskiz Man
w dojrzałym zwiazku wypalenie nie istnieje:)

Gość turkusowy dzień
4 :-)

Gość HankaModreOko
nie wiem jak to ując po latach do mnie dotarlo ze to jednak nie z tym czlowiekiem chce spedzic zycie - chociaz to fajny facet - serce nie sluga jak to mowia.

Gość turkusowy dzień
a mnie sie wydaje, że w związku zupełnie nie o to chodzi by było zawsze tak samo, lub zawsze pozytywnie, wydaje mi się, że człowiek gdzieś stracił łącznąś z rzeczywstością i oczekujemy zarówno od siebie jak i od partnera poświęceine swójego prawa do rozwoju i zmian - ewoluuje w nas wszytsko, uczucie takżę, a przez to że przestało przypominać jakiś wzorzec ogólnie uznany z normalny objaw miłości, uznalismy że to co my czujemy miłością już nie jest ... to chyba nie tak :-) papa

Gość HankaModreOko
Moze i racja. Ja po prostu doszłam do wniosku ze pomimo wielu prob nic z tego nie bedzie. Ze nie dam rady. Ze to nie to i nic na sile:) A teraz.....

A teraz pewnie jak wiele innych kobiet po przejściach, lepszych lub gorszych, poddajesz w wątpliwość miłość w ogóle :-)? Zgadłam? Czytam to forum od kilku lat. Sa bardziej i mniej trafione tematy i jedno co dość łatwo zauważyć, wciąż napawa mnie zdumieniem : zdradzają kobiety i mężczyźni, perfidne i głupie, lekkomyslne i z premedytacją ale zawsze krzywdzące dla obu stron zachowania, czynią z nas, ludzi kaleki na resztę życia. Ile trzeba determinacji, żeby próbować jeszcze raz i wykrzesać z siebie bodaj tyle zaufania, żeby postawić pierwszy krok. To jest loteria niestety. Jednym z nas się udaje innym niestety nie. Mnie się nie udało i już się pogodziłam z tym, że zaufania nie odzyskam. Pozdrawiam, będzie dobrze, pomyśl sobie, że nie spotkało Cie i tak najgorsze - zdrada.

Gość HankaModreOko
Ależ spotkała - nie powiedzialm, ze nie spokala ale to bylo kilka lat temu i wybaczyłam. Nie poddaje tez w watpliwość samej milosci ale czy akurat trafi sie mnie? Choc juz sie trafila 2 a moze nawet 3 razy. Czy trafi sie 4?

campari34 campari34@tlen.pl'; oczywiście jeden własnie się wybudza 08:04 [zgłoś do usunięcia] campari34 campari34@tlen.pl'; zaraz mu ide kawe zalewać ----------- godzina napisania postu świadczy, że to nie o mnie. szkoda, bo współlokatorkę mam mniaaam. :D

Gość HankaModreOko
:D

Gość HankaModreOko
Ale z kotem seksu nie bede uprawiala i zycia tez sie nie da ulozyc z kotem, no chyba ze sie myle..:) Moze pies bedzie lepszy?

Gość pssssss
Ja, ja jestem prafdziwy nikt inny

Gość HankaModreOko
niestety nie mam bo i czasu na opieke nad nim tez nie mam:)

Gość pssssss
Pytanie co najmniej nie na miejscu ,czy Ty jesteś prafdziwa kobieta?

Gość HankaModreOko
Nie wiem, czy prawdziwa ale staram sie:) Niestety, bo koty sa fajne:)

Gość pssssss
Czyli facet również może się postarać i nie musi być od razu prafdziwy

Gość HankaModreOko
nie chce do seksu byle kogo. Wymienilam te cechy kt mi najbardziej brakowalo/brakuje.

Gość HankaModreOko
jesli to staranie bedzie permanentne to wystarczy:)

problem z takimi kobietami jak Ty, jest taki, że Wy już macie swoje życie, pracę, przyjaciół znajomych.. poznajecie kogoś w necie z drugiego końca Polski, albo z jeszcze dalszego zakątka globu i jest dylemat. kto do kogo. ;)